[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Otroligt

Üye
arkadaşlar 4.4.3den resimler ekleye blrmsnz görsellkte lazım
yok kardeş sadece kernelin birini yülücen khan kerneli önerrm yda sir modred hocanın yeni kernellerni
Sağol ya kusra bakma roottan anlamıyorum da pek :/ Şimdi rom ve khan kerneli indirip denerim sağol tekrar
sarı ile belirttiklerimi indirdim yüklüyorum birazdan bir yanlış yok değilmi?

aJHier

Üye
arkadaşlar 4.4.3den resimler ekleye blrmsnz görsellkte lazım
yok kardeş sadece kernelin birini yülücen khan kerneli önerrm yda sir modred hocanın yeni kernellerni

görsellikte çok bi degişiklil yok
Dialer degişmiş sadce benm gözüme çarpan.

Sağol ya kusra bakma roottan anlamıyorum da pek :/ Şimdi rom ve khan kerneli indirip denerim sağol tekrar
sarı ile belirttiklerimi indirdim yüklüyorum birazdan bir yanlış yok değilmi?
rca edrm kRDEŞ AMA DİKKATLİ DENEMENİ VE HERŞEYİ TAMAMEN ÖĞRENP SONRA DENEMENİ TAVSYE EDERM..
görsellikte çok bi degişiklil yok
Dialer degişmiş sadce benm gözüme çarpan.
kardeşim genede bir kaç foto atarmsn brde göresllk için ne yapablrz

Otroligt

Üye
rca edrm kRDEŞ AMA DİKKATLİ DENEMENİ VE HERŞEYİ TAMAMEN ÖĞRENP SONRA DENEMENİ TAVSYE EDERM..
kardeşim genede bir kaç foto atarmsn brde göresllk için ne yapablrz
Kardeş daha önce de 1 kere atmıştım Clockwork vb. yüklü wipe data işlemlerini de burdan bakarak yapıcam ve öyle atıcam sağol. Bir de sanırım 360mb ram daha iyi olur sanırım onu mu indirmeliyim?

Kardeş daha önce de 1 kere atmıştım Clockwork vb. yüklü wipe data işlemlerini de burdan bakarak yapıcam ve öyle atıcam sağol. Bir de sanırım 360mb ram daha iyi olur sanırım onu mu indirmeliyim?
ewet onu indir stok olanı değil 360lık kullan kardeşim odaha ii bnce

aJHier

Üye
@lafactorial Usta Yeni Sürüm hazırsa Hover Lı olan.
Burda paylaşabilir misin?
David paylaştıgındada xda'da paylaşırsın.

Son düzenleme:
ekstra bi ayarlama yaptinmi paylasirmisin benimle
Kullandigim romlard kullanmadigim uygulamalari siliyorum. greenify ile system uygulamalarini uyutuyorum. .turbo boost ike 350mb swap. Khan kernel bigmem.en onemlisi tweakler var( tdt+rPx) Performance controlden bi kac ayarlama.daha var ama onlar onemsiz

aJHier

Üye

tdt Tweak yükledikten sonra,
Cm nin dosya yöneticisi açınca Beyaz sayfada kalıyordu sendede öyle mi?

Tdtnin beta versiyonu mu stable versiyonu mu kullaniyorsun bide turbo boost link atar misin 4.4.2 mi 4.4.3 mu kullaniyorsun ?

Tdtnin beta versiyonu mu stable versiyonu mu kullaniyorsun bide turbo boost link atar misin 4.4.2 mi 4.4.3 mu kullaniyorsun ?
turbo boost.tdt test versiyonu ve darkcm 4.4.3

Tepkiler: lavasoft95

-Oruc

Üye
4.4.3 sper bisey bu ellerinize saglik

yeni andreno sürücüler olmuyor galiba 4.4.3e yükledm ama antutu bile değer aynı 3d 2d performans değişmedi

Konu Sahibi
yeni andreno sürücüler olmuyor galiba 4.4.3e yükledm ama antutu bile değer aynı 3d 2d performans değişmedi
Konunun ilk sayfasını dikkatli okursanız yeni adreno sürücülerinin zaten roma dahil olduğunu görürsünüz.