Rm-356 Symbian Anna v7 Para Artık Türkçe !

Sponsorlu Bağlantılar

tufan_81

Üye
    Konu Sahibi
Rm-356 Symbian Anna v7 Para Artık Türkçe !

RAM daha iyi yönetimi için yeni Nokia N97 dayanarak Çekirdek yapısı.
İşlemci hızı 536 Mhz yükseldi
Gelişmiş arayüzü v7.3.1.25 Yeni web tarayıcısı eklenmiştir
Mesajları ve semboller için ifadeler destekteklenmiştir
Aşağı çubuğu ile tam ekran yatay menü
Dil İngilizce ve İspanyolca olarak yüklenmiştir
Portre modunda Sabit klavye kolay yazmak için
Ovi Maps 6.3 yerleşik Final (Özel Versiyon)
Saf optimize edilmiş Nokia Kaynakları
Yeni mağaza NOKIA MAĞAZA 1.16 Entegre
Anna Symbian @ aj23thememaster Yeni varsayılan tema sade ve güzel
Tüm uzay uygulamalarında Geliştirilmiş Kenar Çubuğu daha küçük iyileşme
Tam QWERTY klavye
Symbian Anna icon
Açık ve kapalı yeni görüntü
Bellek performansı ve pil artırılmıştır
kilidini dokunun açılsın c5 unlock
Fwnin tarihi yenidir 1.10.2011
Daha fazla boş alan elde etmek için Firmwarede derinlemesine temizlik yapılmıştır.
Sony Skecth yazı tipi kulanıldı.
N97 Temaları Eklendi..

V60 Link

• Beğen
Tepkiler: wadegame ve 'Şeref'

SCAMP

Üye
İlk yorum benden olsun kurdum şu anda kullanıyorum gerçekten hızlı ve şuanda bi hatayla karşılaşmadım ellerine sağlık

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
e-posta nın olması çok iyi kardeş eline sağlık, birde face ve msn sorunu yok dimi ?

harunb52

harunb52

Üye
kardeşim eline sağlık az önce kurdum gerçekten güzel olmuş

cafer-abi

Üye
Başarılı bir çalışma olmuş. Türkçeye de şu ana kadar sorun görmedim. Gayet başarılı çalışıyor. Ekran sensoru normal şartlarda donma yapmıyor. Fakat mesaj yazarken ya da yollarken döndürmeye çalışırsanız yarım saniye kadar bi donma yapıyor, buna donma mı denir bilmiyorum fakat normalden daha uzun süre siyah sayfa kalıyor demek istediğim bu.

İkonlar klasik anna güzel şık. İçerisinde yamulmuyorsam 8 tane falan tema var. Kafanıza göre seçebilirsiniz hiç biri kasmıyor.

Normalde 4x4 menü hoşuma gitmez ama bu sefer içime sindi niyeyse.

font çok güzel olmuş benim hoşuma gitti.

Hızı ölçmedim ama en azından bir photon kadar hızlı bi cfw olmuş.

annaya selam ederim.

----------Eklendi @ 17:55:12 ---------- Yazıldı @ 17:53:55 ----------

ha bir de 2 tane rom patcher var. Sebebini anlamadım. patchlanacak dosya da yok üstelik.

fikocan5

Üye
Core rofs ve uda dosyaları haricinde 3 dosya daha çıktı,bunları nedir? Birde ben orion speed version kullanıyorum,v007 çekirdek yapısına sahip bunun üzerine v101 kurabilir miyim?

ramazanco

ramazanco

Üye
rm 356 derken sadece xm ler için mi ? ben x6 kullanıcısyım yüklesem bir sıkıntı olur mu ?

hakan2131

Üye
bunun n97 ye uyarlanmış hali yokmu.

BurtiBurak

Üye
klavye Turkce mi?

ramazanco

ramazanco

Üye
arkadaşlar anna nın bu halini X6 da kullnmak istiyorum, RM-559 da paylaşın lütfen :(

BurtiBurak

Üye
sadece klavyeyi nasıl yaptığını öğretirmisin.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
hocam bu, 5800 v52.0.007 için mi yoksa 52.0.101 için mi ?

tufan_81

Üye
    Konu Sahibi
101 hocam

realdjferdy

realdjferdy

Üye
soran arkadaşlara hitaben, RM-356 XM lerdir. X6 ya kurulmaz. 007 sistemler 101 kurabilir ama tam tersini yapamaz. CFW güzel olmuş Elinize sağlık

EDİT: iki rompatch neden var bende anlamadım içinde pach olmamasının sebebi hafıza kartımdaki mevcut dosyaları silmiş:) font herzaman kullandığım font varsayılan olması güzel olmuş.
açılış performansı coğu FW den çok daha iyi.

truelies5

Üye
ben ilk defa FW kurucamda bu FW 5800 v52.0.007 kuruluyomu ve bana tam anlatımlı konu önere bilecek varmı ilk defa kurucam :D

SCAMP

Üye
Kesinlikle öneririm arkadaşlar normalde internete bile girmeden çok az mesaj yazıp çok az konuşmayla sabah sarjdan çıkardığım teli gece tekrar takmak zorunda kalıyordum bu fw yi kurduktan sonra rahat 3 gün gidiyor üstelik internet sürekli açık süreklide mesajlaşıyorum bu aralar resmi sayfasının linkinide verebilirmisin arkadaşım

halomid

Üye
Arkadaşlar CFW yi kurdum ve bugün kullanıyorum.İzlenimlerimi aktarmak istiyorum.
Çok güzel ve hızlı bir CFW her türlü programı kurdum sorunsuz ve stabilite.10 üzerinden 8 verebilirim.
Ancak bir kaç kusuru var.
1- Sensör aç-kapa programı sistem hatası veriyor.
2- Anna simgeleri çok güzel ancak bazı programlarda karşılığı yok herhalde boş gösteriyor,yaani simgeler konusunda eksiği var.
3-İki tane rompatcher var
4- Mapas yerine a ların biri eksik yazılsaydı ve Maps olsaydı güzel olurdu.

SCAMP

Üye
rompatcheri nasıl kaldırabilirm acaba

fikocan5

Üye
Az önce kurdum bu CFW'yi.Pek fazla denem şansım olmadı ama şu an için hiç bir hata yok ve gerçekten hızlı.Buyrun bu da PhonetInfo ile aldığım CPU değeri

ali-ihsan-93

ali-ihsan-93

Üye
süüüüüüüüüüüüüüüüüpppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Üst Alt