RM-559 V40 Symbian Anna V7.5 TÜRKÇE -[SORUNSUZ]-

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Anna V7.5' i daha önce aramışmıydınız?

• Evet duymuştum

Kullanılan: 1 16.7%
  • Evet, bir çok kez aradım.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır haberim yok

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
5800 için olanı var mı

bygentleman

Üye
teşekkürler yazılım için fakat ovi haritalarda ve dokunmatikte bende problem yaşıyorum ne kadar uğraşsamda olmadı :S

Memko

Memko

Üye
Yükledim. Dokunmatikte hissedilmeyecek düzeyde sorun oluyor. Tuş kilidi açmak için orta tuşa bastığımızda gelen ekranda tarih en sağda yazıyor o biraz ktü görüntü oluşturmuş. Ve ayrıca bazen bağlantı menüsünden atıyor, ancak temayı yükleyince atmıyor. Elinize sağlık

snydgn

Üye
usta saygılar ben 2 gündür olayı iyice anlamak üzere forum başlığını incelemekteyim fakat ben flashlama aşamasında hata alıyorum çözüm için yardımcı olabilrimisiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

salkin

salkin

Üye
Haritalar çalişmiyorrrrrr.... Güncelleme de yapmiyor....

lolsensin

lolsensin

Üye
Ah bide 5530 için Türkçe Olsa ?? :(

snydgn

Üye
abiler jafladım ve yukledım ilk defa yaptım böyle bişeyi .

Yalnız;

gtn_debug_failed_at_startup

diye sureklı hata verıyo bende menuden cıkışa basıyorum böyle yazı cıkıo .anamenuye dönmek ıcın kırmızı tuşa basıyorum bu yazı cıkıyor .sonra sadece saati batarya ve sinyal yerı görunuyor. :( jaflarken acaba done falan dedi telefon açıldı bende o sıra jaf proğramını kaapattım telefon açıldı yuklendı dıye bundanmı kaynaklandı sorun ?

Üstad aynı sorun bennde de var çözümü paylaşabilirmisin???

eXe1aNs

Üye
Yaw kardes bu yıne atıyo Telefon yönetiminden menüye

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Konuyu acan ben degılım ama konuyu takıp edıyorum baya bır soru sorulmus kısaca sıkıntılara asagıdakı gıbı cevap vermek ıstedım.Cfw ıcın tekrar tesekkur ederım sıfır hata ıle mart ayından bu yana kullanıyorum.

Telefonu jaflamadan once yedeklemesını alın format atın daha sonra bastan jaflayın hıcbır sorun kalmaz.Ben mart ayından bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Menuye atma ıle ılgılı sorunu tema yukleyerek anında cozersıznız evolve tema bu ıse yarıyor.Konu ıcınde gecmıs sayfalarda temalarıda paylasmıstım.
Harıtalara gelınce harıtalarıda gecmıs sayfalarda paylasmıstım cfw yı kurduktan sonra paylasılan harıtaları telefona kurunuz sorunsuz calısır.
Cfw oldugu ıcın telefonunuzdakı yazılım guncelle bolumundekı bazı guncellemelerı almaz cunku bu cfw.Zaten alsaydı Nokıa nın yazılımı olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 99957

JuexR

Üye
Ya herşey iyi güzelde ben RM-559 u bulamadım yok Jaf da :S

- - - Eklendi - - -

Birisi yardımcı olabilir mi ya ?

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Ya herşey iyi güzelde ben RM-559 u bulamadım yok Jaf da :S

- - - Eklendi - - -

Birisi yardımcı olabilir mi ya ?

COO olan uzantıyı COR yaparsanız jafta gorebılırsınız.

acuxx

acuxx

Üye
eline sağlık güzel çalışma :oke:

ziyanker

Üye
arkadaşlar bende x6 RM 551 V20.2.005 var bu telefon için olanı var mı

rido784

Üye
kardeş bunu nasıl yüklüoz

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu acan ben degılım ama konuyu takıp edıyorum baya bır soru sorulmus kısaca sıkıntılara asagıdakı gıbı cevap vermek ıstedım.Cfw ıcın tekrar tesekkur ederım sıfır hata ıle mart ayından bu yana kullanıyorum.

Telefonu jaflamadan once yedeklemesını alın format atın daha sonra bastan jaflayın hıcbır sorun kalmaz.Ben mart ayından bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Menuye atma ıle ılgılı sorunu tema yukleyerek anında cozersıznız evolve tema bu ıse yarıyor.Konu ıcınde gecmıs sayfalarda temalarıda paylasmıstım.
Harıtalara gelınce harıtalarıda gecmıs sayfalarda paylasmıstım cfw yı kurduktan sonra paylasılan harıtaları telefona kurunuz sorunsuz calısır.
Cfw oldugu ıcın telefonunuzdakı yazılım guncelle bolumundekı bazı guncellemelerı almaz cunku bu cfw.Zaten alsaydı Nokıa nın yazılımı olurdu.

Teşekkür ederim tolga. bu zamana kadar olan mesajlarda benzer sorunların çözümleri mesajlarda var ama kimse zahmet edip mesajları okumuyor direk hazır çözüm istiyorlar. biraz araştırsa herkez sorununu çözecek konuyu paylaştığımdan beri telefonumda yüklü tek bir sorunla karsı karsıya değilim. temayı yükledikten sonra menülerden atma gibi bir sorun asla olmadı. haritalarda diger uygulamalarda çalışıyor. fakat uygulama güncellemede yazılım güncellemeleri çıkıo ovi mağaza dışındaki hiçbirini güncellemedim sorun olabilir diye. sadece market uygulamasını güncelledim.

ssakal88

Üye
teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş ancak haritalar çalışmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Kardeş işlemciyi nasıl 536 mhz yapıyorsun ki

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende

Yok kardeş ama ben rehbere hiç girmiyorum zaten. Numara girme ekranında arayacağın kişinin ismini tuşlamaya başladığında direk seçenek olarak çıkıyor. Yani rehbere gerek kalmıyor.

Üst Alt