abiler jafladım ve yukledım ilk defa yaptım böyle bişeyi .
Yalnız;
gtn_debug_failed_at_startup
diye sureklı hata verıyo bende menuden cıkışa basıyorum böyle yazı cıkıo .anamenuye dönmek ıcın kırmızı tuşa basıyorum bu yazı cıkıyor .sonra sadece saati batarya ve sinyal yerı görunuyor.jaflarken acaba done falan dedi telefon açıldı bende o sıra jaf proğramını kaapattım telefon açıldı yuklendı dıye bundanmı kaynaklandı sorun ?
evet bu problemin çözümü nedir ?Üstad aynı sorun bennde de var çözümü paylaşabilirmisin???
Ya herşey iyi güzelde ben RM-559 u bulamadım yok Jaf da :S
- - - Eklendi - - -
Birisi yardımcı olabilir mi ya ?
Konuyu acan ben degılım ama konuyu takıp edıyorum baya bır soru sorulmus kısaca sıkıntılara asagıdakı gıbı cevap vermek ıstedım.Cfw ıcın tekrar tesekkur ederım sıfır hata ıle mart ayından bu yana kullanıyorum.
Telefonu jaflamadan once yedeklemesını alın format atın daha sonra bastan jaflayın hıcbır sorun kalmaz.Ben mart ayından bu yana sorunsuz kullanıyorum.
Menuye atma ıle ılgılı sorunu tema yukleyerek anında cozersıznız evolve tema bu ıse yarıyor.Konu ıcınde gecmıs sayfalarda temalarıda paylasmıstım.
Harıtalara gelınce harıtalarıda gecmıs sayfalarda paylasmıstım cfw yı kurduktan sonra paylasılan harıtaları telefona kurunuz sorunsuz calısır.
Cfw oldugu ıcın telefonunuzdakı yazılım guncelle bolumundekı bazı guncellemelerı almaz cunku bu cfw.Zaten alsaydı Nokıa nın yazılımı olurdu.
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende
rehber yavaş açılıyor bunun için arka p*landa devamlı çalışan rehber modu var yani işareti gözükmüyor ama devamlı çalışıyor ve bu çok hızlı açılması yarıyor bu mod varmı sende