Nokia Anna Symbian v7 CFW 5800 X6 5530 İnglizce

Sponsorlu Bağlantılar

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Anna Symbian v7 CFW 5800 X6 5530 İnglizce

İngilizcedir.Orj.

• Arkadaşlar cfwnin hızı tartışılmaz hiç kasma yok.

Yeni ÖZELLİKLER
RAM daha iyi yönetimi için yeni Nokia N97 dayanarak Çekirdek yapısı.
İşlemci hızı 536 Mhz yükseldi
Gelişmiş arayüzü v7.3.1.25 Yeni web tarayıcısı eklenmiştir
Mesajları ve semboller için ifadeler destekteklenmiştir
Aşağı çubuğu ile tam ekran yatay menü
Dil İngilizce ve İspanyolca olarak yüklenmiştir
Portre modunda Sabit klavye kolay yazmak için
Ovi Maps 6.3 yerleşik Final (Özel Versiyon)
Saf optimize edilmiş Nokia Kaynakları
Yeni mağaza NOKIA MAĞAZA 1.16 Entegre
Anna Symbian @ aj23thememaster Yeni varsayılan tema sade ve güzel
Tüm uzay uygulamalarında Geliştirilmiş Kenar Çubuğu daha küçük iyileşme
Tam QWERTY klavye
Symbian Anna icon
Açık ve kapalı yeni görüntü
Bellek performansı ve pil artırılmıştır
kilidini dokunun açılsın c5 unlock
Fwnin tarihi yenidir 1.10.2011
Daha fazla boş alan elde etmek için Firmwarede derinlemesine temizlik yapılmıştır.

am 24:00 dan sabah 12:00 , pm de 12:00 - 24:00 demek :)

VERSIYONFİRMA TABANI
NOKIA 5800
RM-356 - RM-428
v52.0.101
X6 NOKIA
RM-559 - RM-551

5530 nokia v32 0 007
v32.0.002

• Beğen
Tepkiler: mrtbrc12 ve 'Şeref'

By_Casparov

By_Casparov

Üye
v32 nin turkish lang dosyasıyla flashlasam olur mı?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende daha yeni flashlıycam buyuk ıhtımal c6 v40 tır v40 ın langını atarsan olur.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
sağol dostum ama denemeyen olmadıkca omegadan vazgeçmem..

punemr123

punemr123

Üye
kardes sizi yiyolar islemci 536 olmaz

osmanpasa

osmanpasa

Üye
kardes sizi yiyolar islemci 536 olmaz

Adamlar bu firmware hazırlamak için aylardır uğraşıyorlar.Öyle 3 -5 günde cfwyaptım diyenlerle karıştırma. Bir yolunu bulup işlemciyi overclock etmeyi başarmışlar. Symbian latino s60v5 cfw hazırlama uzmandır. İnsanları kandırmaya ihtiyaçları yok. Onları bilen biliyor zaten.
Not: Firmware yeni N97 mini firmware i baz alınarak hazırlanmış.
Benim 5800'in dokunmatiği arızalı olduğu için denemiyorum. Sırf bu cfw için teli yaptırmaya karar verdim.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
tamm haklı olabilirsin ama 1 gb hafıza kartına 2 gb veri depolanamayacağına göre bunnda yararının olacağını sanmıyorum.. hem oldu diyelim hadi o zamn su ram meselesi de 256 olsun.. Madem işlemci öyle oluyo

----------Eklendi @ 12:47:11 ---------- Yazıldı @ 12:45:06 ----------

madem cfw hızlı deniyo niye daha fazla ayrıntı veren görsel yok..
Mesela ram gösterilmesini istiyorum x6 dan

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Ayrıntılı yazmıştım ama yazı silindi . O yüzden kısa geçeceğim. Yukarıdaki yazdıklarından elektronikten anlamadığın belli. Hızı artırmak mümkün ana kapasiteyi artıramazsın. Dolayısıyla ramin 256 olması imkansız. İşlemciye gelince zaten ilk 5800 ler 300 küsür mhz di. Nokia fw güncellemesiyle 400 küsür mhz e çekmişti. Bu adamlarda biraz daha modifiye edip 536 ya çıkarmışlar.
İşlemci clock pulse ini artırarak overclock yapmak mümkün .Tabi bunun bazı dezavantajları var.İşlemci frekansı yükseldiğinde işlemci daha çok ısınır ayrıca daha çok enerji harcayacağı için telefonun batarya sı daha çabuk deşarj olur.

Diğer bir konu ,bu cfw daha dün gece çıktı. Biraz daha sabredersen yotube 5800 ,x6 vb tellerde bu cfw ile çalışan videolarla dolar. O zaman izleyip kendin karar verirsin.
Son konu free ram miktarı telefonun hızıyla doğrudan alakalı değildir. Yani 60 mb free rame sahip bir cfw ,40 mb rame sahip bir cfw den daha hızlı olacak diye bir kaide yok.
O yüzden boş ram miktarına fazla takılma .Dediğim gibi videoları izle öyle karar ver.

katates

katates

Üye
Menü düzenini nasıl değiştirebiliriz ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5800'ı bırak 536'yı 470 falan bile yapamazsınız.Dll dosyaları ile oynayıp telefona 536 mhz gibi okutuluyor.

caner991

Üye
Bunu biri türkçe v52.101 e 4x4 yapsa hayrına da kursak iyi olur

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
menü düzeni derken 3x4 4x4 mü

----------Eklendi @ 20:02:08 ---------- Yazıldı @ 20:00:46 ----------

fwnin sdce türkçeye çevrilmesi lazm zamanım yok olsa yaparm ama böylede kullanılıyo :D bu arada not am 24:00 dan sabah 12:00 pm de 12:00 24:00 demek :)

miyelin

Üye
ya gerçekten hız 536 ya çıktıysa ne yapıp yapıp yükleriz ama yine kandırılmayalım. ben pekçok fw de aynı sorunu görüyorum söylenilenle yapılan uymuyor ne hikmetse. bide c7 unclock katsanız şuna çok daha iyi olacak bence....

caner991

Üye
Ben türkçe yapdım ve kurdum harika oldu

----------Eklendi @ 02:31:59 ---------- Yazıldı @ 02:23:23 ----------

ama bazı sorunlar var kurmayın bence şimdilik müzik e girmiyor mesala

ramazanco

ramazanco

Üye
bende türkçe yaptım kurdum herşey süper çokta hoşuma gitti meret ama bir sorunum var yardımcı olursanız mutlu olucam. gelen mesajları cevaplayabiliyorum, rehberden girip kişiye mesaj yazabiliyorum ancak mesajların depolandığı menudeki mesajlar bölümüne girmeye çalıştığımda açmıyor direkt atıyor. bu problemi nasıl aşabilirim acaba?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
n97 v30 türkçe dil atmaya çalışın bnm fikrimce

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
yokmu kimse bu cfw yi adam gibi yapabilecek?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
ben memnunum inglizce olmasından zaten ezberledik artk. fwye bişi eklersem belledeki o simgeleri eklerm menüye vs

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
herkes ingilizce anlamayabilir ve bişeyler paylaşırkende elimizden geldikçe diğer insanlarında ihtiyaçlarını düşünelim bi zahmet

hakanLp07

hakanLp07

Üye
    Konu Sahibi
ben inglizce olarak paylastım isteyen yükler istemeyen yüklemez nasıl türkçe yapıldıgı forumlarda mevcut lütfen aciz davranmayalım :)

Üst Alt