symbian-anna-v75-para-nokia-5800

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörün içinden widgetconfiguration.xml dosyasını açıyorsun ture yazan yeri false yaparsan 2.ev ekranıda saatli olur rofs editlemeyi biliyorsan şayet.
onu yaptıktan sonra sıkıntı olur mu??

Atacan-

Atacan-

Üye
Yo olmaz..ama Furkanın dediği gibi saati bu şekilde yaparsan widgeti kaldıramazsın sabit kalır yani..Buda bi sıkıntı olurmu senin için bilemem.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Yo olmaz..ama Furkanın dediği gibi saati bu şekilde yaparsan widgeti kaldıramazsın sabit kalır yani..Buda bi sıkıntı olurmu senin için bilemem.
bunu gectım de sen bu cfw yı kullanıyor musun?? tr yapabilirsrn yap yani :cigara:

Atacan-

Atacan-

Üye
Hayır kullanmıyorum.Kullanmamda.Daha iyisi varken uğraşmaya deyecek bi yaratıcılık görmedim bu cfw de .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayır kullanmıyorum.Kullanmamda.Daha iyisi varken uğraşmaya deyecek bi yaratıcılık görmedim bu cfw de .

:oke: Adam çok baside kaçmış. RomPatcher yok, onu anladım, onun dışında görsel edit yok. Siyah tema kullanılmış. Ayrıca mediabar, orta tuş, mesaj olarak hiçbir çalışma yapılmamış.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
:oke: Adam çok baside kaçmış. RomPatcher yok, onu anladım, onun dışında görsel edit yok. Siyah tema kullanılmış. Ayrıca mediabar, orta tuş, mesaj olarak hiçbir çalışma yapılmamış.
nerden anladın kardesim :biggrin:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kullanıyorum :D

Güzel birşey. Hata oranı az ama çok uğraşılmamış. Hızına laf diyemem. Adam zaten özellikle hız üzerinde durmuş.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıyorum :D

Güzel birşey. Hata oranı az ama çok uğraşılmamış. Hızına laf diyemem. Adam zaten özellikle hız üzerinde durmuş.
hmm furkan kardes bi tr dil ekleyipte sorun cıkıyor mu zamanın varsa bakabılır mısın? :oke: bu arada paketten 7 deil 6 dosya cıkıyor cnt yanmııyor neden acaba sıkıntı yapar mı:hmmm

Atacan-

Atacan-

Üye
hmm furkan kardes bi tr dil ekleyipte sorun cıkıyor mu zamanın varsa bakabılır mısın? :oke: bu arada paketten 7 deil 6 dosya cıkıyor cnt yanmııyor neden acaba sıkıntı yapar mı:hmmm

cnt yanmıyorsa.Yazılımı eksik indirmişsin demektir..İndirirken hatalı inmiştir..Dosyaları tekrar indirmeyi dene istersen.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Walla ben 5230'a flaşlarken V51.9 versiyonlu 5235 Rofs2 dosyasını kullandım. İsmini V51.1 yapmıştım. Orjinal C6v41 portun Core dosyaları ve buradaki Rofs2 dosyasını flaşlarsan sorun çıkmaz.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx bu dosya eksik 6 mb civarı neden eksık 2 kere ındırdım ıkısı de aynı 7.0 versiyonunda da bu içerik yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
C6'larda Rofs3 olmaz da o yüzden ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yok C6v41 portlarında Rofs2 vardır sadece. Rofs1 (core) göstermeliktir. Rofs3 ise yoktur. Eğer sen orjinal yazılımdakini kullanırsan telefonun romu kaldırmaz yanar. Yani Rofs3'ün olmaması çok doğal böyle flaşlanıyor.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
anıl ve senın yaptıgında var ama??:bilmm ordan bakıp söyledim zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Onlarda göstermelik. Boyutlarına baksana. 18KB. 6MB boyutundaki Rofs3'ü kullanmamalısın.

Bazılarında var bazılarında yok. Sen indirdiğin CFW'de nasılsa öyle flaşla. Farketmez ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.. Ama kardes bi tr dil atayım demedn inq kullanyn ya :D

5800_xpress_M

Üye
ben bunu 5800 v60 a atabilırmiyim ?? Birde link göremedim ben ??

Üst Alt