symbian-anna-v75-para-nokia-5800

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
symbian-anna-v75-para-nokia-5800
YENİ ÖZELLİKLER
• Yeni RAM bellek optimizasyonu (Özel)
• bildirimleri etkin kilidini dokunun
Alt araç çubuğu ile • Yeni Web Tarayıcı v7.3
Bazı uygulamalar yüklerken sorunları düzeltmek • Yeni installserver
Orijinal şeffaf Widgets Symbian Anna (Özel) ile • Danışma
• Her model için mevcut en son firmware sürümleri ile düzenlendi.
• RAM daha iyi yönetilmesini sağlayan Nokia N97 çekirdeği ile Dahili
• İşlemci hızı 536 Mhz yükseldi
Ifade ve semboller mesaj için • Destek
Aşağı bar • yatay menü tam ekran
• Entegre Nokia Maps 3.6 Final (Özel Versiyon)
• İngilizce ve İspanyolca Dil Latino
• Kaynaklar Nokia Pure optimize
• Entegre yeni mağaza NOKIA MAĞAZA 1.16
Symbian Anna @ aj23thememaster • Yeni varsayılan tema nezaket
Tüm uygulamalarda çok daha küçük bir yer iyileştirilmesi • Geliştirilmiş Kenar Çubuğu
• Tam QWERTY klavye Symbian Anna
Orijinal Siyah NOKIA Symbian Belle açma ve kapatma • Görüntü
• kilidini açmak bellek ve pil artan performansı dokunun
Işık • Davranış itfa planına bağlanan
Daha fazla boş alan elde etmek için firmware • Komple temizlik.
Önceki sürümün • Ancak tüm diğer avantajları

5800 indirme linki;

Diğer sürümler içinde wb site;

CFW Symbian Anna V7.5 para Nokia 5800 5530 5230 X6 | Symbian Latino bi babayiğit cıksada şu cfw yi adam akıllı türkçeleştirse :yuru

----------Eklendi @ 18:36:45 ---------- Yazıldı @ 18:23:09 ----------

furkan anıl yardım edin de sadece tr yapayım paketi indirdım rofs3 yok sizinkilerinden tekını atsam sorun olur mu? tr dil ve t9 türkçe eklersem tadından yenmez bir el atın hele :aha: nfe den ugrastım sohbet uygulamasını atamadım nfe acıkken masa ustunden kopyalasam bi sorun olur mu accık yardım.
Alttaki de videosu
[video=youtube_share;DiDHBWQdkIU]http://youtu.be/DiDHBWQdkIU[/video]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bakıyorum da bunu Türkçeleştirsen hatalardan başın yanabilir. CFW'de bir çok mod İngilizce ve yapımcının kendi diline uyarlanmıştır. Sadece Türkçe dil yamasını eklemen yeterli değil. Yapımcının Türkçeleştirmesi lazım. Başka çaresi yok.

Yapımcı yaptığı modları bize iletseydi belki Türkçeleştirebilirdik. Ancak kendi özel modlarını bize iletmez :)

JRValantin3

JRValantin3

Üye
furkan türkçeleştir ben hataları düzeltirim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim işim başımdan aşkın :) Ekipçe hazırlayacağımız CFW leri düşünüyorum :) 3 farklı dilde bütün telefonlara çıkarmakla uğracaşağım artık. Buna vakit gelir mi ki :) Keşke başka bir gönüllü olsa.

fixana1

fixana1

Üye
Gerek yok bence bu CFW yi kullanmaniza, cunku bizim Modderlerimiz daha hatasiz CFW ler yapiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ali-ihsan-93

ali-ihsan-93

Üye
bunu daha önce forumda gördüm galiba...:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bunu daha önce forumda gördüm galiba...:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Benzer konularda 7'inci versiyon var. Arkadaş 7.5 için konu açmış. Önceden gördüklerin onlar olabilir.

----------Eklendi @ 15:48:35 ---------- Yazıldı @ 15:11:24 ----------

CFW'yi yükledim. Biraz yüklü kalsın. Yabancı CFW'leri tecrübe etmek gerek.

Edit: Pek bir fark göremedim hız ve stabillik konusunda. Normal C6v41 CFW'si. İşlemci overclocklanmış gibi görünüyor, sahte bilgi zaten. Yaptığım OmegA CFW'si aklıma geldi :)

Acaba bu tür CFW'lerin görselliği mi büyülüyor?

CFW'nin eksilerini yazacağım artık:

- Kamera kullanılıyor hatası var.

Maynard

Maynard

Üye
ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum bu cfw'yi. sırf tema, tema efektleri ve font hoşuma gittiği için. gayet güzel türkçe olmaması dışında. eksikleri de var tabi. ilk aklıma gelen mediabarda accel switch vs gibi programlar eklenmemiş. ram konusunda pek bir müdahale yok sanırım 35-45 arası dolaşıyor genelde. performans olarak gerçekten overclock yapılmış gibi bir durum var. gerçekten var mıdır emin değilim. özellikle galeride fotoğrafları açınca belli oluyor hızı. daha çabuk açılıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm Haklı olabilirsin. Telefonum ilk defa ısınmaya başladı boştayken. Zaten bu overclock konusu bir bilmeceye dönüşmüş durumda. Nokia mı milleti kandırıyor 434 Mhz en son hız, 1 Mhz bile arttırılamaz diyor acaba? Güya 10 Mhz daha arttırıp 10 telefon yakmışlar. Tam bir bilmece.

Bende 602 Mhz overclock yapan mod buldum. Gerçek veya değil, yeni cfw mize uygulayacağım.

Burada yeni bir tecrübe edindim: Görselliği abartmak yerine iyi seçmek CFW'nin göze gelmesini sağlıyor. Adam arkaplanı siyah yapmış ve öyle bir tema efekti seçmiş ki, ev ekranını sağa sola kaydırdığında S^3 müş hissi veriyor. Yani göz yanılmasını çok iyi kullanmış :)

Maynard

Maynard

Üye
içindeki temayı ve tema efektini çıkarıp senin yaptığın c6v41 portuna atsak :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
içindeki temayı ve tema efektini çıkarıp senin yaptığın c6v41 portuna atsak :ehe

Atabilirsin. Ben özellikle tema efektini kullanmayı düşünüyorum. CFW'nin yapımcısının ismini vereceğim tabi.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
furkan kardes sen senın telefona kurdun mu?? nasıl begendınız mı?

----------Eklendi @ 16:51:17 ---------- Yazıldı @ 16:35:40 ----------

yaw kardas adam mükemmel yapmış ya vi,deosunu buldum da izleyin bir türkçe dil olsun cok fark yapar :yuru

----------Eklendi @ 17:08:10 ---------- Yazıldı @ 16:51:17 ----------

local mode de kalanların işine yarayacak bir video izleyin ve görün çok basit bir işlem :pro:

----------Eklendi @ 17:10:27 ---------- Yazıldı @ 17:08:10 ----------

furkan şu video dakı gibi ikinci ekrana da saat koyabilir misin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Etkilendiğin özelliklerini yaz ki bizde ona göre birşeyler yapalım. Adam kendisi TR yapmazsa elden birşey gelmez.

Local Mode'de kalma sorunun videolu çözümü için teşekkürler.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim adamla irtbta gecmem icin elimn altnda net olması lazm tlfndan gryrm.Nasl ırtbata gecerm blmyrm.İnqlzce dil destegi var sz de ınq eklyrsnz italyncayı slp yada slmeden drek tr dil atablrz ama cfw hakknda acemı oldugum icin elimden pek bsey gelmyr :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adam zaten TR yapmaz. Çok uğraşması lazım. Eklediği modların dökümanı elinde olmalı. Yapmaz bence. Yapılabilir olsa bizlere demezlerdi "kendi dil pakedinizi sonradan yükleyebilirsiniz" diye.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
Yeterlı tecrubem olsa denerdm yne de ugrascam demek ıstedgm bu cfw ıng desteklyr szn yaptklarnzda desteklyrz. Tr dil Entegre edip test etmek lazm..Sanrm entegrede snra sohbet ve qwerty klavye modlarının tekrar modlanması gerekr :D cfwnn özellklernı okudum performans ve görsel modlar uygulanms dil eklendgi zaman bı saknca olacgnı sanmyrm. ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
    Konu Sahibi
rambo kardeşim adam 2 ekranada saat koymuş onunla ilgili bir calısmanız var mı local mode yazan vıdeo da bakarsan anlarsın ne demek istediğimi:oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörün içinden widgetconfiguration.xml dosyasını açıyorsun ture yazan yeri false yaparsan 2.ev ekranıda saatli olur rofs editlemeyi biliyorsan şayet.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Saat koymak zor değil. Eğer böyle yaparsam profil widgeti kaldırılamaz. 2. ev ekranında sadece saat kalır. Bazılarına göre güzel bazılarına göre değil. Yapabilirim de yapmayabilirim.

Üst Alt