RM-559 V40 Symbian Anna V7.5 TÜRKÇE -[SORUNSUZ]-

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Anna V7.5' i daha önce aramışmıydınız?

• Evet duymuştum

Kullanılan: 1 16.7%
  • Evet, bir çok kez aradım.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır haberim yok

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

waeder

Üye
Vallah kardeşim emeğine sonsuz teşekkürler. Hayatımda ilk defa telefonuma cfw yükledim biraz uğraştım ve başardım sanki yeni bir telefon aldım şu temayı da yükledim mi oaly tamamdır :)

waeder

Üye
Yalnız alarm düzenleme ve mesaj yazmada sıkıntı var ikisinde üzerine basınca açılması gereken düzenleme sayfası açılmıyor bunun nedeni ne olabilir ?

- - - Eklendi - - -

Peşpeşe ve sabırsızca attığım mesajlardan sonra tamamen sorunsuz bir Nokia x6 symbian anna kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim :) Alarm ve mesaj problemi yaşarsanız hard format atın (arama tuşu - kapatma tuşu - kamera tuşu - açma/kapama tuşu beyaz ekran gelinceye kadar basılı tutun ) düzeliyo tekrar çok teşekkürler ...

SFarrux

Üye
Selam.Arkadasim ben bi türlü kuramadim sunu. Bi yardim etsene,cok hosuma gitdi,ellerine saglik.bendede olursa cok sevinirim.

kadiröztep

Üye
Ya dosyayı indirdim. ama program files te istenilen dosyalar yok. acaba neden. ?

hakimerzen

Üye
qtn_debug hatası veriyor

mehmet84com

mehmet84com

Üye
üstad hayırlı günler ben anlattığız hiç bir şeyi yapamıyorum anladığım kadarıyla bu iş kabiliyet meselesi o da ben de yok bana teamwier üzerinden yardımcı olursanız sevinirim

Ysn152

Ysn152

Üye
SAğol

Üst Alt