Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
iyi günler lise 3 öğrencisiyim. ve yeni bir telefon almak istiyorum şuan kullandığım telefon 5130 alacağım telefon sayesinde çağ atlayacam :D öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim için öyle ağım şahım uygulamaya gerek yok. biraz şekli olsun. wifi hızı yüksek olsun. net hızı iyi olsun. ve rahat rahat mesaj yazabileyim. aklımda blackberry 9900 var bir de galaxy s2. ama s2 büyük olduğu için okulda falan sıkıntı olabilir. şimdiden teşekkür ederim :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
N9 almani tavsiye ederim uygulama derdin yok ise sosyal aglar konusunda da basarili bir telefon.

MrExpert

MrExpert

Üye
N9 a bak derim tasarım harikası bir cihaz...

- - - Eklendi - - -

N9 a bak derim tasarım harikası bir cihaz...

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
Hocam telefon büyük olması demek derste sıkıntı olması demek :) o yüzden blackberry 9900a yöneldim 9900 son çıkanı diye biliyorum sizce ?

doctorrr

doctorrr

Üye
htc one s :P: :ehe

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
neden herkes android diyor ki :D hocam o telefonlar büyük olduğu için derste mesajlaşırken falan sıkıntı oluyor bende o yüzden 9900 dedim hemde net üzerine hızlı bir telefon

futbol123

futbol123

Üye
Galaxy s2 hiçbirşey olmaz ;)

sabaru

Üye
arkadaş sadece mesajlaşmak ve net hızına önem veriyor sanırım. neden kimse blackberryi önermiyor herkes bi android tutturmuş gidiyor anlamıyorum. lise 3 öğrencisi ise demek ki okulda da kullanacak bunu okula nasıl götürsün o kocaman telefonu öyle de değerlendirmek lazım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
701 al:)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
n9 indirimde 64gb 1000tl:good:ekranda öyle aman aman büyük değil.tasarım zaten süper

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
neden blackberry değil ? neden android ?

O-Xan

O-Xan

Üye
Blackberry diyorsan senin sıkılacağını tahmin ediyorum o telefondan :)

S2 büyüklüğüne bakma çok stabil bir telefondur.

- - - Eklendi - - -

arkadaş sadece mesajlaşmak ve net hızına önem veriyor sanırım. neden kimse blackberryi önermiyor herkes bi android tutturmuş gidiyor anlamıyorum. lise 3 öğrencisi ise demek ki okulda da kullanacak bunu okula nasıl götürsün o kocaman telefonu öyle de değerlendirmek lazım

Blackberry sevdasını anlamıyorum bende. Telefonun işletim sistemine ne destek var ne uygulama ne de bir şey. Arkadaş da demiş uygulama sıkıntım yok diye ama ilerde sıkılacağından adım gibi eminim o telefondan. O telefonu BBM'siz kullanmanın anlamı pek yon şahsımca. BBM'e de lise öğrencisi aylık para verebiliyorsa tamam alsın o zaman.

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
hocam s2 iyi güzel de çok sık mesaj yazarım ben günde 200-300 rahat yani ekran bir zaman sonra temazsızlık başlatmasın

MoonLife01

MoonLife01

Üye

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
büyüklüğünü ne yapacaz peki hocam ? cebe koysak cepten çıkacak :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n9 :good:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
neden herkes android diyor ki :D hocam o telefonlar büyük olduğu için derste mesajlaşırken falan sıkıntı oluyor bende o yüzden 9900 dedim hemde net üzerine hızlı bir telefon

Bu yıl mezun oldum liseden arkadaşta galaxy s2 vardı hiç bi problemde olmuyodu büyük olupta çokta büyük değil bu kadar problem olacak kadar.

- - - Eklendi - - -

Blackberry diyorsan senin sıkılacağını tahmin ediyorum o telefondan :)

S2 büyüklüğüne bakma çok stabil bir telefondur.

- - - Eklendi - - -

Blackberry sevdasını anlamıyorum bende. Telefonun işletim sistemine ne destek var ne uygulama ne de bir şey. Arkadaş da demiş uygulama sıkıntım yok diye ama ilerde sıkılacağından adım gibi eminim o telefondan. O telefonu BBM'siz kullanmanın anlamı pek yon şahsımca. BBM'e de lise öğrencisi aylık para verebiliyorsa tamam alsın o zaman.

Duygularıma tercüman oldun bende anlamıyorum bu Blackberry sevdasını bi halt yok o telefonda nokia e71 farkı yok :ehe

YawShack

YawShack

Üye
Arkadaşım bizim sana blackberry i önermemizin sebebi blackberry nin hem kalitesiz hem de işadamı telefonu olması :oke:

Ayrıca blackberry mobil işletim sistemleri arasındaki en kötülerden biri

abandonware

abandonware

Üye
blackberrinin ucuz modellerinede bakabilirsin veya veya senin bütce neydi ?

forumdaş

Üye
    Konu Sahibi
model olarak 9900 düşünüyorum blackberry olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt