Arkadaşın nasıl kullanmış merak ediyorumya tabi ki s2 harika güzel bir telefon ama büyük işte evet bb 9900 pahalı bende 2.elini alacam zatenbirde arkadaşım 10 aydır s2 kullanıyor ve ekran temazsızlık yapıyor biraz. malesef ekranında birazcık kılcal çizikleri var diye sanırım....
10 ayda eğer öyle yaptı ise servis bile kabul etmez bence.film izleme öyle tür işlerde gözüm yok s2 büyük ama güzel telefon android sonuçta..... e blackberry de de mail le işim yok mesajlaşmak falan biraz da şekli falan filann
Arkadaşın nasıl kullanmış merak ediyorum10 ayda eğer öyle yaptı ise servis bile kabul etmez bence.

o dediğiniz sınırsız ben ise 6.9 TL vodafone 100 mb kullanmayı düşünüyordum açıkcasıbis servisin olması lazım bu arada bb alırsan aylık 30-40 lira
sonuçta indirme bindirme yapmayacağım arada facebook o kadar 
o dediğiniz sınırsız ben ise 6.9 TL vodafone 100 mb kullanmayı düşünüyordum açıkcasısonuçta indirme bindirme yapmayacağım arada facebook o kadar
![]()
yalnız bis internet ve psuh servisi için lazımmış 
eğer derste mesajlaşıyorsan hoca s2 yi görür sen bb al

o tip düşünmüyorum kardeşim günümüzdeki telefonlar zaten ya dokunmatik veya hesap makinesi tipindeHTC Desire Z
Hem QWERTY klavye ile rahatça mesajlaşabilrisin hemde oyunları rahatlıkla oynayabilirsin![]()