Çok Kararsızım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abandonware

abandonware

Üye
bu arada 9900 çok pahalı bece kesinlikle onu alma. onun yerine düşük bir bb alman daha iyi olacaktır.

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
ya tabi ki s2 harika güzel bir telefon ama büyük işte evet bb 9900 pahalı bende 2.elini alacam zaten :( birde arkadaşım 10 aydır s2 kullanıyor ve ekran temazsızlık yapıyor biraz. malesef ekranında birazcık kılcal çizikleri var diye sanırım....

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ya tabi ki s2 harika güzel bir telefon ama büyük işte evet bb 9900 pahalı bende 2.elini alacam zaten :( birde arkadaşım 10 aydır s2 kullanıyor ve ekran temazsızlık yapıyor biraz. malesef ekranında birazcık kılcal çizikleri var diye sanırım....
Arkadaşın nasıl kullanmış merak ediyorum :hmmm 10 ayda eğer öyle yaptı ise servis bile kabul etmez bence.

sabaru

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşın nasıl kullanmış merak ediyorum :hmmm 10 ayda eğer öyle yaptı ise servis bile kabul etmez bence.
film izleme öyle tür işlerde gözüm yok s2 büyük ama güzel telefon android sonuçta..... e blackberry de de mail le işim yok mesajlaşmak falan biraz da şekli falan filann :D

Türe

Türe

Üye
bis servisin olması lazım bu arada bb alırsan aylık 30-40 lira

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
bis servisin olması lazım bu arada bb alırsan aylık 30-40 lira
o dediğiniz sınırsız ben ise 6.9 TL vodafone 100 mb kullanmayı düşünüyordum açıkcası :) sonuçta indirme bindirme yapmayacağım arada facebook o kadar :)

Türe

Türe

Üye
o dediğiniz sınırsız ben ise 6.9 TL vodafone 100 mb kullanmayı düşünüyordum açıkcası :) sonuçta indirme bindirme yapmayacağım arada facebook o kadar :)

Bunu bilmiyordum :) yalnız bis internet ve psuh servisi için lazımmış :hmmm

- - - Eklendi - - -

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
bis yaptırınca iş bitiyor diye biliyorum bbnin tarayıcısı kullanılıyor :(

MuhammedAliAKB

Üye
eğer derste mesajlaşıyorsan hoca s2 yi görür sen bb al

MuhammedAliAKB

Üye
bb al

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
HTC Desire Z :oke:

Hem QWERTY klavye ile rahatça mesajlaşabilrisin hemde oyunları rahatlıkla oynayabilirsin ;)

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bb alma alacaksan düşük model al.önerebileceğim telefonlar:asha 303,cacha,gm fox,bb 8520:good:

- - - Eklendi - - -

bb alma alacaksan düşük model al.önerebileceğim telefonlar:asha 303,cacha,gm fox,bb 8520:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt