Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar simdilik konuyu askiya aliyorum sebep turkce dil sorunu (butun her sey gayet guzel calisiyor hem turkce heme ing.ama web sadece ingilizce calisiyor.ne yaptimsa olmadi calismam dedi..)simdilik bekleyelim biraz daha yapacak bi sey yok konu beni asti yeni browserin dosyalari lazim turkcelestirilmesi lazim..belki bir arkadas yapar ruslar yapmislar bende kurulu su an gayet stabil calisiyor hem ing hem rusca..
Yeni guncelleme bizim tellere gelmicek arkadaslar belki sadece light surum gelebilirmis..teknik olarak oyle gerekliymis..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
off. O kadar da umitlenmistik. Telefon dili turkce olunca mi tarayici calismiyo?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis mesaj attim bi bakar misin?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
evet kusura bakmasin kimse ama cok ugratim olmadi telefon dili tr olunca web acilmiyor ve menudeki yazilar kare kare oluyor..uyumsuzluk var.

tarama

Üye
Sağlık olsun kardeşim, emeklerin zayi olmaz, merak etme. Bir ağacın çekirdeğine meyveleri sayısınca neticeleri takan Allah, senin de emeklerini neticesiz bırakmaz.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tarama arkadasma katilyrm reis. Sen zaten yeternce emek harcadin kardsm

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
ikinizde sagolun arkladaslar ama inanin cok ugratim bu gun cfw manyagi oldum hic bole olmamisti ama bu sefer cikamadim icinden..cok sorunlu oldu..insallah bir kardesimiz yapar bizde dua ederiz..ruslar yapmis hemn kendilerine gordum denedim..olmus biz niye yapmayalim ki..

Enola19

Üye
Dostum eline sağlık bekleyelim bakalım dediğin gibi belki çıkar bi yerden

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada taylorin son surumunu biraz degistirdim 100% ingilizcedir baska hic bir dil yok..bi kac program ekledim biraz widget bi kac ince ayar..kendim icin yaptim..belki denemek iseyen olur..sunu soyleyim yeni surum gercekten cok hizli herkese tavsiye ederim ama ingilizce ite tr yok..ama olacak insallah..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sagol kardsm. En kisa zamanda yuklicem. Ne gbi duzenlemeler war tam olarak?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
bu arada taylorin son surumunu biraz degistirdim 100% ingilizcedir baska hic bir dil yok..bi kac program ekledim biraz widget bi kac ince ayar..kendim icin yaptim..belki denemek iseyen olur..sunu soyleyim yeni surum gercekten cok hizli herkese tavsiye ederim ama ingilizce ite tr yok..ama olacak insallah..

Inşallah olur hocam

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada browsermark tarayici testi bana 28145 puan verdiki bu benim bu zaman kadar gordugum en yuksek deger(n8 icin cihaz tarayicisiyle)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
indrdm reis aksam yuklicem kardsm.

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahin herseyini kntrol ettm gayet seri stabil. Mukemmel. Emegine saglik kardesim

---------- Eklendi @ 01:24:51 ---------- Yazıldı @ 01:23:34 ----------

bi soru sorcm. C'ye animations die klasör acsam acilis kapanis animasyonu eklesem calisir mi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bi de tus kilidinin titresimini kapamissin heralde. Tekrar nasil acabilirim ùstadim?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
titresim acikms.sarjda denemistm o yuzdn yok sandim. Reis cok guzel olmus. Browser mukemmel ve seri.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat ben animasyon yolunu degistirmistim ama hatirlamiyorum ya c de yada c\data icinde olmali klasor acip icin startup.gif ve startup.mp3 olarak dosya isimlerini verip deneyin..olmasi lazim..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam denerim ben aksam

tarama

Üye
Şahin kardeşim. Yeni versiyonunun Türkçesini beklerken, bir yandan da 4.0 versiyonunu yükledim, eline sağlık, yine güzel olmuş. Dead yapmadan refubish ile flaşladım. Etkin aktarmalar yine peydahlandı. Nerede hata yapıyorum? Ilk sayfada 17.04.2012 tarihli güncellemede 4.0 ile ilgili bir değişiklik var mı? Çünkü kurduğum 4.0 ı bu tarihten önce indirdim.

Üst Alt