Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
yok bi fark 4.0 son surumdur..valla kardesim onu bende anlamiyorum bazen cikiyor bazen olmuyor..ama soyle yapalim ben size baska bir dosya vereyim onu ekleyin..

Enola19

Üye
yok bi fark 4.0 son surumdur..valla kardesim onu bende anlamiyorum bazen cikiyor bazen olmuyor..ama soyle yapalim ben size baska bir dosya vereyim onu ekleyin..

harbiden be dostum bende de çıkıyor o uyarı artık varsa bi dosya burda paylaşsan da bizde faydalansak

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
en alttaki resimdeki widgeti nerede bulabilirim

esra3444

Üye
ya usta bu taylorun cfw sini kurdum a muzik calarda sarkiyi baslattiktan sonra reset atiyo internetvradiodada ayni sorun var neden olabilir acaba

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ayni sorun bende de var ve sanirim modlar çakisiyo. Kulaklik kullanilamiyor o yuz.dn. Ama normal hoparlorle bi sorun yok

esra3444

Üye
kesegen saol peki ne yapabiliriz

karasahinemre

Üye
flashta bi sorun olmuştur ben orj taylor flashladım hiç bir sorun yok

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
su anda ben 1 haftadir bu surumu kullaniyorum..zaten taylor in yayinlaidgi surumdur hic bir sekilde degisiklik yapmadim bi kac program ekledim ve gif ekledim(gif taylorinkiyle cakistigi icin calismadi)..reset sorununu duymustum ama bende hic bir turlu bu sorun olmadi music playeri cok kullanan biriyim olmadi reset(sebebini bilmiyorum ama once formatlayip c ve e hafizayi normal flash attim ben)..simdilik ingilizce kullaniyorum ve memnunum bi sorunum yok..

Enola19

Üye
Reis şu arama yönlendirme ile iligili bi dosya paylaşacaktın noldu

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arama yönlendirme kesinlikle cikmiyor. Flash yedekleme islemi yapilmadan atilmali ve öncesinde hafiza bicimlendirilip soft format atilmali.

Cfw sorunsuz. Sadece kulaklik sesi cok dusuk. Ben mod yukleyip yukseltmek istedm oldu ama 5saniye çalip resetliyo. Attgm modu sildim ama duzelmedi. Tekrar flash lazim

---------- Eklendi @ 22:32:40 ---------- Yazıldı @ 22:30:51 ----------

ayrica refurbish yapilarak atilck flash

esra3444

Üye
ya kesegen ben o moduda yuklemedim ama muzik calarda kulaklik takiliyken reset atiyo bide sana zahmet olmazsa o ses yukseltme modunun linkini verebilirmisin acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Reis şu arama yönlendirme ile iligili bi dosya paylaşacaktın noldu

buyur kardes bunu telefon hafizasina atin..nereye atilacagi klasor isimlerinde var..

AYDIN1979

Üye
reis son güncelleme ne zaman gelecek?111.040

ANIL

ANIL

Admin
Reis 5.0 var taylorun sürümüyle aynı ama ingilizce şuan için.

ANIL

ANIL

Admin
Bilmiyorum da onun yerine kurtuluş hocanın bellesini kurabilirsin o türkçe aynı sayılırlar.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/kulaklik-sesi-arttirma-patch-2-630864.html

Enola19

Üye

buyur kardes bunu telefon hafizasina atin..nereye atilacagi klasor isimlerinde var..

çok saol dostum hemen deniyorum

---------- Eklendi @ 00:25:50 ---------- Yazıldı @ 00:01:11 ----------

Beyler bi yardım edermisiniz dosyaları c ye yada e ye kopyalayamıyorum x-plore hata veriyor başka bi program varmı kullanabileceğim çünkü telefon kapalı iken de sadece f ye erişebiliyorum diğer hafızalar görünmüyor

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

Enola19

Üye
@.ercan. Teşekkür ederim dosyaları attım rompatcher la açmak geriyormuş.

Ama maalesef uyarı hâlâ çıkıyor dosyaları hem c ye attım hem e ye attım hâlâ aktif aramalar uyarısı etkin

Üst Alt