Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
@.eRCaN. Teşekkür ederim dosyaları attım rompatcher la açmak geriyormuş.

Ama maalesef uyarı hâlâ çıkıyor dosyaları hem c ye attım hem e ye attım hâlâ aktif aramalar uyarısı etkin

Evet, şu an ben de denedim fakat Etkin aramalar yazısı hâlâ çıkıyor. Reis hocamız geldiğinde cevaplayacaktır.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadalar flash duzgun atilinca sorunsuz oluyo cfw. Imzamda yazdgi haliyle tekrar flash atin. Flashtan once hafiza bicimlendirip soft format atin en onemlisi yedekle geri yukle islemini kesinlikle yapmayn. Etkin aktarmalar uyarisndan kesinlikle kurtlursunuz

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis 4.0 herseyiyle mukemmel. Ama kulaklik takinca tlfn reset atiyo. Buna bi care yok mu be kardesim? Kac kere flash attm ama sonuc ayni

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
onun icin baska bi surum eklicem..ama gene ing. sorunsuz hatta kulak sesini azaltip cogaltabileceginiz birde mod ekledim.

---------- Eklendi @ 08:50:08 ---------- Yazıldı @ 08:43:13 ----------

Arkadaslar bu surum benim degil bir rus yapmis ve inanin oldukca seri ve sorunsuz kulakliktada sorun yok..butun ince ayarlar yapilmis widgetler roma gomulmus..efekt yolu C\effects dir..diger bir suru ozellik..ben bunu kullaniyorum turkce cikana kadar 808 klavye gorunumude eklenmis..dil rusca ve ing dir..kullanmak isteyenler icin link asagidadir..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
$ahin kalp kalbe karsidir diye bosuna demiyolar. Tam baglanip sorcktim ama sen koymussun bile. Allah razi olsun kardsm. 4.0 bugune kadar gordtjgum en seri surum. Sadece ekran koruyucu brz sorunlu bi de kulaklikta kapanio onun disnda bsy yok. Rica etsem bu surumun ozelliklerini yazar misin?
En onemlisi tarayici 4.0 ile ayni mi?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kamera modu war mi? Bi de videolar dogrudan videolar klasörunde mi dcim klasörunde mi? Gfv yaptin mi ve animations var mi acilis kapanis degstrmek icin? Cok soru sordum kusura bkma

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat ben buna bir sey yapmadim rus yapmis sagolsun..ben tr cikincaya kadar bir sey yapmayi dusunmuyorum..bu surum bende yuklu su an gercekten harika GFV disinda her sey var..dcim klasorune kaydediyor.dedigin butun modlar var.Tarayici ve music player yeni surum ve stabil sorun yok.Ekran koruycu bunda sorun yok.

mkryvz

mkryvz

Üye
Şimdi tek sıkıntı Türkçe değil, doğru mu anlamışım?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
murat ben buna bir sey yapmadim rus yapmis sagolsun..ben tr cikincaya kadar bir sey yapmayi dusunmuyorum..bu surum bende yuklu su an gercekten harika GFV disinda her sey var..dcim klasorune kaydediyor.dedigin butun modlar var.Tarayici ve music player yeni surum ve stabil sorun yok.Ekran koruycu bunda sorun yok.

tamam reis sagol hemen bu aksm yuklicem. Turkce nin tarih belli olmadi mi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahin bu kulaklik sorunu olan cfw'de olan metro revision pro temasi war mi sende? Netten sonuc alamadim kardesim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Turkcenin tarihi belli degil murat bilmiyorum ama 4 gozle bekliyoruz iste..o tema var bende ekliyorum guzel bi tema..

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Turkcenin tarihi belli degil murat bilmiyorum ama 4 gozle bekliyoruz iste..o tema var bende ekliyorum guzel bi tema..

tesekkurler $ahin. Cfw yukledm 2bucuk saatten beri kurcaliyorum. Mukemmel. Emegine saglik tema icin de kocaman bi TESEKKUR kardesim. Indiriyorum hemen. .

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis tema yuklenmiyor. Yuklenme islemi yariya gelince yukleme hatasi diyip yuklemeyi kesiyo. Sen denedin mi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tekrar indirip denedm ama gene ayni

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat temanin eklenmemesine bi engel olmamasi lazim ama bendede ayni surum yuklu ve gene ayni adamin baska bir temasini kullnaiyorum..sorun yok..ilginc..neyse bu surumu turkce yapiyorum bakalim yarisi bitti insallah onu denersin 2 gun icinde biter heralde her sey..turkcesi cok zor yavas gidiyor is aa yarisi bitti..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bilmiyrm $ahin anlayamadim wala. Yuklenmiyo niyeyse. Merakla turkcesini bekliyorum ama muhakkak yeni konu baslgi yaparak yayinla. Cunku tek kelimeyle mukemmel. Bi de sen el atiosun ya tadindan yenmez bu haaa. Kardesim benim cok sagol hersy icin. Bu arada sadece turkcelestirmeyle yetinme bence bikac ekleme yap. Mesela gfv klasöru mutlaka olmali, kaliteli ve guzel mesaj sesleri, acilis animasyonu dgstirme, klasör icine klasör acma, vb özellikler de olsa mukemmel ötesi olur haaa

• Beğen

Enola19

Üye
murat temanin eklenmemesine bi engel olmamasi lazim ama bendede ayni surum yuklu ve gene ayni adamin baska bir temasini kullnaiyorum..sorun yok..ilginc..neyse bu surumu turkce yapiyorum bakalim yarisi bitti insallah onu denersin 2 gun icinde biter heralde her sey..turkcesi cok zor yavas gidiyor is aa yarisi bitti..

merakla bekliyoruz bende 4.0 kuracaktım yarın hâlâ 3.2 kullanıyorum bu hesap makinesinin widget ı yüzünden :) artık bunu yükleriz

• Beğen

Üst Alt