Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
valla bitti akalim simdi paketleyip denicem insallah her sey yolunda olursa yarin eklerim..Murat istediklerinin cogu var ama o klasor icinde klasor acma isini bi yerde gormustum hatirlayamadim eger sende varsa dosyasi eklerim ama ben bulamadim..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
valla bitti akalim simdi paketleyip denicem insallah her sey yolunda olursa yarin eklerim..Murat istediklerinin cogu var ama o klasor icinde klasor acma isini bi yerde gormustum hatirlayamadim eger sende varsa dosyasi eklerim ama ben bulamadim..
Umarım sorunsuz olur.eline sağlık şimdiden

baykep

Üye
C6-01 'e olurmu

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi

c6 icin uygun degil ama diger basliklarda var uygun surumler kardesim..

---------- Eklendi @ 01:03:52 ---------- Yazıldı @ 00:59:42 ----------

Sahinv5.0_Belle&111.040.904

Arkadaslar simdilik sadece resimler ekliyorum bazi eksikler gordum program iconlari ve klavyede kucuk sorun var onlari duzeltip eklicem ama ilk gozlerime gore bu surum cok iyi olmus..bundan eminim..

tarama

Üye
Şahin kardeşim emeklerine sağlık, bekliyoruz. Hoparlör ses yükseltme ve klavye düzenleme varmı?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
guzel gorunuyo reis sagol. Ben o modu bulup aksam upload ederm. Yanlis hatirlamiosam sis halindydi ama aksam bakaym gene. Bu arada herkese gunaydn ve iyi forumlar

• Beğen
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Batarya performansıyla ilgili bir çalışma da yaparsan çok iyi olur.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Batarya performansi ile ilgili olarak benim eski 3.2 ve 4.0 daki gibi corede gerekli duzenlemeler yapildi..batarya iyi ses yukseltildi tabiki..klavyede kucuk bir sorun var(ben ruslardan almistim cfw dosyalarini bir dosya unutmusum silmeyi ve klaveyede latin ve crilic harfler ayni anda gorunuyor..sorun bu)birde bazi iconlar var..

---------- Eklendi @ 09:43:56 ---------- Yazıldı @ 09:42:45 ----------

guzel gorunuyo reis sagol. Ben o modu bulup aksam upload ederm. Yanlis hatirlamiosam sis halindydi ama aksam bakaym gene. Bu arada herkese gunaydn ve iyi forumlar

Murat eger bulup gonderirsen eklerim kardesim onemli degil siste olur.ben onu gordum bi yerde ama..hatirlamiyorum hatta adam resimli anlatim yapmisti..neyse senden bekliyorum.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Batarya performansi ile ilgili olarak benim eski 3.2 ve 4.0 daki gibi corede gerekli duzenlemeler yapildi..batarya iyi ses yukseltildi tabiki..klavyede kucuk bir sorun var(ben ruslardan almistim cfw dosyalarini bir dosya unutmusum silmeyi ve klaveyede latin ve crilic harfler ayni anda gorunuyor..sorun bu)birde bazi iconlar var..

---------- Eklendi @ 09:43:56 ---------- Yazıldı @ 09:42:45 ----------

Murat eger bulup gonderirsen eklerim kardesim onemli degil siste olur.ben onu gordum bi yerde ama..hatirlamiyorum hatta adam resimli anlatim yapmisti..neyse senden bekliyorum.

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...ve-alt-klasor-olustur-nokia-belle-614892.html

Burda var Şahin abi işine yarar mı bilmiyorum ama...

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
hah bu i$te. Sagol kardesim. Evet sahin buydu benim dedigm kardesim

---------- Eklendi @ 12:14:47 ---------- Yazıldı @ 12:14:05 ----------

bu aksam 8e kadar ekler misin yetisir mi $ahin?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

c6 icin uygun degil ama diger basliklarda var uygun surumler kardesim..

---------- Eklendi @ 01:03:52 ---------- Yazıldı @ 00:59:42 ----------

Sahinv5.0_Belle&111.040.904

Arkadaslar simdilik sadece resimler ekliyorum bazi eksikler gordum program iconlari ve klavyede kucuk sorun var onlari duzeltip eklicem ama ilk gozlerime gore bu surum cok iyi olmus..bundan eminim..

Yeni tarayıcı var mı şahin abi?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
1-yeni tarayici var..
2-sizin verdiginiz linkteki menurenderer.dll benim ilk basladigimdan beri ekledigim bir dosya bu klasor isimlerini degistirir..ama klasor icine klasor acarmi onu bilmiyordum..attim rofs2 ye..denersiniz..

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

tarama

Üye

1.)Daha önce gönderdiğim rica da demiştim ki:

"Şahin kardeşim, düzenlemeni bekliyoruz. Klavye düzenlemelerinde türkçe klavye için harflerin biraz daha büyük olması için 3x11 yerine yatay klavye için 4x9 (virgül, noktalı virgül, iki nokta üst-üste karakterlerinin ilavesiyle beraber), düşey klavye için 6x6 olması gibi bir düzenleme mümkünmü? Zaten yatay veya düşey konumda yazı yazarken yazıların göründüğü satır barında tek satır görünümüne izin veriliyor (swype gibi çoklu satır yok). Dolayısıyla yazıların göründüğü satır barı ile klavye arasında epey bir boşluk var. Yada böyle bir klavye düzenlemesi daha önce mevcut mu?"

Bu klavyenin küçüklüğü meselesi beni biraz zorluyor. Eğer bildiğin başka bir klavye varsa haberdar edermisin?

2.) Hoperlörün sesinin düşüklüğü de beni biraz zorluyor. Çaresi var mı? Daha önce bu sitede geçen bazı prolar denedim ama olmadı...
Ne yapalım, ihtiyarlık işte!!!...​

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

1.)Daha önce gönderdiğim rica da demiştim ki:

"Şahin kardeşim, düzenlemeni bekliyoruz. Klavye düzenlemelerinde türkçe klavye için harflerin biraz daha büyük olması için 3x11 yerine yatay klavye için 4x9 (virgül, noktalı virgül, iki nokta üst-üste karakterlerinin ilavesiyle beraber), düşey klavye için 6x6 olması gibi bir düzenleme mümkünmü? Zaten yatay veya düşey konumda yazı yazarken yazıların göründüğü satır barında tek satır görünümüne izin veriliyor (swype gibi çoklu satır yok). Dolayısıyla yazıların göründüğü satır barı ile klavye arasında epey bir boşluk var. Yada böyle bir klavye düzenlemesi daha önce mevcut mu?"

Bu klavyenin küçüklüğü meselesi beni biraz zorluyor. Eğer bildiğin başka bir klavye varsa haberdar edermisin?

2.) Hoperlörün sesinin düşüklüğü de beni biraz zorluyor. Çaresi var mı? Daha önce bu sitede geçen bazı prolar denedim ama olmadı...
Ne yapalım, ihtiyarlık işte!!!...

Şahin abi gerekli düzenlemeleri yapıyo zaten eğer daha fazla olursa hoparlörden olma gibi bi riskte var onuda gözönünde bulundurmalısın :)

• Beğen
Tepkiler: tarama
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadasm bu telefnun hoparlöru bu kadar. Fazlasini beklemeyn. Zaten kaldiramaz.

---------- Eklendi @ 15:46:07 ---------- Yazıldı @ 15:45:04 ----------

sahin acilis kapanis animasynunu da degstirebilelim mumkunse kardsm

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

tarama

Üye

Şahin abi gerekli düzenlemeleri yapıyo zaten eğer daha fazla olursa hoparlörden olma gibi bi riskte var onuda gözönünde bulundurmalısın :)
Doğru diyorsun. Ben şu an 3.2 versiyondayım. Daha 4.0 versiyonunu yüklemedim, en son versiyonu bekliyorum. 3.2 de hoperlör seviyesi ve zil sesi öncekilere göre bariz farkla düşüktü. Eğer 4.0 versiyonunda ses seviyesi yükseldiyse bilmiyorum.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Doğru diyorsun. Ben şu an 3.2 versiyondayım. Daha 4.0 versiyonunu yüklemedim, en son versiyonu bekliyorum. 3.2 de hoperlör seviyesi ve zil sesi öncekilere göre bariz farkla düşüktü. Eğer 4.0 versiyonunda ses seviyesi yükseldiyse bilmiyorum.

Ben 3.2'yi yüklememiştim 3.1 fazla sorun yaratmadı onu kullandım... Ama şu an bence çok iyi ses seviyesi...

esra3444

Üye
ya arkadaşlar bişey soracam bu carla güncellemesi n8 de gelecek mi

esra3444

Üye
hmm anladım saol dandanakan92 peki n8 için yeni güncelleme gelecek mi

Üst Alt