bilmiyrm $ahin anlayamadim wala. Yuklenmiyo niyeyse. Merakla turkcesini bekliyorum ama muhakkak yeni konu baslgi yaparak yayinla. Cunku tek kelimeyle mukemmel. Bi de sen el atiosun ya tadindan yenmez bu haaa. Kardesim benim cok sagol hersy icin. Bu arada sadece turkcelestirmeyle yetinme bence bikac ekleme yap. Mesela gfv klasöru mutlaka olmali, kaliteli ve guzel mesaj sesleri, acilis animasyonu dgstirme, klasör icine klasör acma, vb özellikler de olsa mukemmel ötesi olur haaa
Telefon çağrıların sesli konuşma Türkçe bayan sesini Ingilizce erkek sesi olarak ayarlıyamadım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmadı. Konuşma dilini Ingilizce yaptım, nafile. Ne yapmalıyım? Reis4.0 kurulu.
Şahin kardeşim kolaylıklar diliyorum, bekliyoruz... Bu arada benim sorunum ile ilgili çare ne ola ki?
Reis hocam linkini verdiğin Ruslara ait olan cfw'yi yükledim, güzel duruyor lakin ben toplu menüyü sevmiyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?
Kardesim valla bi fikrim yok ama sunu soyleyim zaten erkek sesi yukluydu ben onu kaldirmadim..yani seceneklerden degismesi lazim telefonun ing ve tr olmasi onemli degil..o dosyayi e hafizaya kurup tekrar dnermisin..belki olur.
---------- Eklendi @ 10:58:15 ---------- Yazıldı @ 10:55:12 ----------
Orjinal menuye donmek icin C\private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve restart at..orjinale doner
Arkadaslar malesef sonuc olumsuz..1 haftalik calisma bos cikti malesef turkce olmadi..telefona yuklendi ama dili tr yapinca sistem hatasi verdi..olmuyor ben 609 dan almadim dil dosylarini hepsini tek tek kendim cevirdim inanin cok zor oldu..yaklasik 1200 dosya ve her dosya icinde ortalama 50 kelime olsa 7000 civari kelime vardi hepsini tek tek cevirdim ama demekki bir yerde hata yaptimki sistem hatasi veriyor..artik PES ettim..ingilizce olarak kendime gore bazi duzenlemeler yapip bu ruslarin surumunu kullanacagim..isteyen olursa onu paylasirim bu gun biter..yeni konu acmayacagim..cunki yeni bir sey olmadi malesef cok istedim ama kismet olmadi..sizlerde kusura bakmayin beklettigim icin..