Reisv4.0 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

tarama

Üye
Telefon çağrıların sesli konuşma Türkçe bayan sesini Ingilizce erkek sesi olarak ayarlıyamadım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmadı. Konuşma dilini Ingilizce yaptım, nafile. Ne yapmalıyım? Reis4.0 kurulu.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
bilmiyrm $ahin anlayamadim wala. Yuklenmiyo niyeyse. Merakla turkcesini bekliyorum ama muhakkak yeni konu baslgi yaparak yayinla. Cunku tek kelimeyle mukemmel. Bi de sen el atiosun ya tadindan yenmez bu haaa. Kardesim benim cok sagol hersy icin. Bu arada sadece turkcelestirmeyle yetinme bence bikac ekleme yap. Mesela gfv klasöru mutlaka olmali, kaliteli ve guzel mesaj sesleri, acilis animasyonu dgstirme, klasör icine klasör acma, vb özellikler de olsa mukemmel ötesi olur haaa

reis bu yazdiklarimi eklersin dimi kardesim. Gfv ile acilis anim degstirme her cfw'de olmali bence

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
murat eklicem onlari tabi dilde bi sorun yasamazsam insallah hepsi olcak..ben dilden korkuyom..cok ugrastim bi sorun olmaz insallah..3 gundur ugrasiyorum daha yarisindayim bir cok dosya daha var ugras ugras sonra calismazsa iste o zaman..uzulurum.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
kardesim benim Allah yardimcin olsun emegini bosa cikarmasin. Merakla bekliyoruz reisim. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

AYDIN1979

Üye
hadi kolay gelsin reis. İnşallah emeklerin boşa çıkmaz.

• Beğen
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Reis hocam linkini verdiğin Ruslara ait olan cfw'yi yükledim, güzel duruyor lakin ben toplu menüyü sevmiyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
c private icindn bi dosya silmen ve resetlemen gerek. Hatirlayamadm $u an. Mobildeym aksama kadar yazan olmazsa ben evde bakip yazarm kardesim

tarama

Üye
Telefon çağrıların sesli konuşma Türkçe bayan sesini Ingilizce erkek sesi olarak ayarlıyamadım. Gerekli dosyaları indirip kurdum ama olmadı. Konuşma dilini Ingilizce yaptım, nafile. Ne yapmalıyım? Reis4.0 kurulu.

Şahin kardeşim kolaylıklar diliyorum, bekliyoruz... Bu arada benim sorunum ile ilgili çare ne ola ki?

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Şahin kardeşim kolaylıklar diliyorum, bekliyoruz... Bu arada benim sorunum ile ilgili çare ne ola ki?

Kardesim valla bi fikrim yok ama sunu soyleyim zaten erkek sesi yukluydu ben onu kaldirmadim..yani seceneklerden degismesi lazim telefonun ing ve tr olmasi onemli degil..o dosyayi e hafizaya kurup tekrar dnermisin..belki olur.

---------- Eklendi @ 10:58:15 ---------- Yazıldı @ 10:55:12 ----------

Reis hocam linkini verdiğin Ruslara ait olan cfw'yi yükledim, güzel duruyor lakin ben toplu menüyü sevmiyorum. Bunu değiştirmenin bir yolu var mı?

Orjinal menuye donmek icin C\private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve restart at..orjinale doner

tarama

Üye
Dediğin gibi E hafızaya kurmuştum zaten. Sizde nasıl? Ingilizce erkek sesi çalışıyor mu?

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye

Kardesim valla bi fikrim yok ama sunu soyleyim zaten erkek sesi yukluydu ben onu kaldirmadim..yani seceneklerden degismesi lazim telefonun ing ve tr olmasi onemli degil..o dosyayi e hafizaya kurup tekrar dnermisin..belki olur.

---------- Eklendi @ 10:58:15 ---------- Yazıldı @ 10:55:12 ----------

Orjinal menuye donmek icin C\private\200113dd\content\matrixmenudata.xml dosyasini sil ve restart at..orjinale doner

Cevap için teşekkürler ancak bu şekilde olmuyor malesef. Telefonu yeniden başlattığımda dosya tekrar oluşuyor.

---------- Eklendi @ 13:10:36 ---------- Yazıldı @ 12:46:02 ----------

Aynı dosya Z'de de var sanırım ondan dolayı tekrar oluşuyor onu silemedim bir türlü.

tarama

Üye
Türkçe okuma purosunu ve Aylin ses dosyalarını kaldırabilirsem, herhalde geride ing erkek kalacağından okumalarda erkek olacak; fakat her ikiside yerleşik olduğundan kaldırılamıyor. İlginçtir, telefon dilinden başka bir konuşma dili çalışmıyor.
Şahin kardeşim şimdi aklıma geldi: N8 de otomatik tekrar arama yok. Eski telefonlarda mevcuttu ve karşısı cevap verince zil çalıp uyarırdı. Acaba bu tekrar mümkünmü?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
herkese iyi forumlar.
$ahin nasil gidiyo calismalar kardesim? Umarim hersey yolundadir. Merakla bekliyoruz kendine özgu modlarinla guzellestircegin turkce cfw'yi kardesim. Kolay gele. . .

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
selam reis nasil gidiyor calismalar? Durum ne? Umarim bi sorun yoktur kardesim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
yok murat sorun simdi yeni bitti daha..henuz denemedim..sabah insallah denicem yazarim sonucu..insallah olumlu olur herkes faydalanir

AYDIN1979

Üye
inşallah reis.merakla bekliyoruz...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
neler yaptin peki? Bi ricam oluck. Konuyu acar misin simdi? Linki yarin eklersin. Øzellikleri görsun herkes

tarama

Üye
Bekliyoruz Şahin...

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar malesef sonuc olumsuz..1 haftalik calisma bos cikti malesef turkce olmadi..telefona yuklendi ama dili tr yapinca sistem hatasi verdi..olmuyor ben 609 dan almadim dil dosylarini hepsini tek tek kendim cevirdim inanin cok zor oldu..yaklasik 1200 dosya ve her dosya icinde ortalama 50 kelime olsa 7000 civari kelime vardi hepsini tek tek cevirdim ama demekki bir yerde hata yaptimki sistem hatasi veriyor..artik PES ettim..ingilizce olarak kendime gore bazi duzenlemeler yapip bu ruslarin surumunu kullanacagim..isteyen olursa onu paylasirim bu gun biter..yeni konu acmayacagim..cunki yeni bir sey olmadi malesef cok istedim ama kismet olmadi..sizlerde kusura bakmayin beklettigim icin..

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Arkadaslar malesef sonuc olumsuz..1 haftalik calisma bos cikti malesef turkce olmadi..telefona yuklendi ama dili tr yapinca sistem hatasi verdi..olmuyor ben 609 dan almadim dil dosylarini hepsini tek tek kendim cevirdim inanin cok zor oldu..yaklasik 1200 dosya ve her dosya icinde ortalama 50 kelime olsa 7000 civari kelime vardi hepsini tek tek cevirdim ama demekki bir yerde hata yaptimki sistem hatasi veriyor..artik PES ettim..ingilizce olarak kendime gore bazi duzenlemeler yapip bu ruslarin surumunu kullanacagim..isteyen olursa onu paylasirim bu gun biter..yeni konu acmayacagim..cunki yeni bir sey olmadi malesef cok istedim ama kismet olmadi..sizlerde kusura bakmayin beklettigim icin..

Ingilizce olması hiç sorun değil keşke hiç uğraşmasaydın. Ben Rusların bu sürümünden memnunum ve üzerinde çalışman olmasını çok isterim özellikle pil performansı ile ilgili. Emeklerin için teşekkürler.

Üst Alt