ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam kardesim sagol. Peki yuklerken phoenixte sadece bu rofs2 kalck dimi? Uda filan hepsini options'tan silcez mi? Bi de bunu refurbish mi yapcz we uygulamalar ayarlar tekrar mi yapilck?yoksa aynen kalcak mi ayarlarim?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
anlatcam kardesim biraz su isi bitiriyim..onu halletcez..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam kardesim

Lugia

Lugia

Üye
yeni effekt yükledim telefona ama halen eski efektleri kullanıyor. telefona yüklediğim efektleri nasıl kullanabilirim

epts

epts

Üye
yeni effekt yükledim telefona ama halen eski efektleri kullanıyor. telefona yüklediğim efektleri nasıl kullanabilirim
e de effects klasörü aç..oraya kopyala..telefonu yeniden başlat

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
soysal3442 kardes mesaj kutun dolmus gonderemedim ordan buraya yaziyorum..core ile ugrasma ben sana direk temiz olani vereyim bunu indir ve direk pakerin icine atip flashla..

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN ve soysal3442
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis durum ne? Rofs2 eklicen bugun dimi ?

soysal3442

Üye
Tamam hocam çok teşekkür ederim sizi de yordum Ellerinize sağlık.

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet simdi upload ediyorum..tek paket halinde hepsi icinde yani..bu son guncelleme olcak..kendim kurdum butun ayarlarimi yaptim..mukemmel oldu..

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN
vcihan

vcihan

Üye
ЯReiS;4253215' Alıntı:
evet simdi upload ediyorum..tek paket halinde hepsi icinde yani..bu son guncelleme olcak..kendim kurdum butun ayarlarimi yaptim..mukemmel oldu..

reis arapça harfler sorunu çözüldümü acaba

ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis arapça harfler sorunu çözüldümü acaba

kardesim arapcayla ilgili bir sey yapmadim ama eger istersen arapca dil kodunu bana verebilirsen rofs2 ye atip paketlerim senin icin telefonun arapca olur..programla (ofisle ilgili bilmiyorum ne yapilabilir)bir sey bilmiyorum cunki once kullaniyordum simdi bozuldu diyosunuz..

----------Eklendi @ 20:41:46 ---------- Yazıldı @ 20:38:06 ----------

Arkadaslar konu son kez guncellendi..gereksiz her sey cikarildi ve sadelestirildi..batarya iyilesti sesi biraz daha artirdim..bir bakin..simdi ekranda sessiz iconu cikiyor,video ve photo editor icin galeride duzenle secenegi cikiyor,galaerideki resimnleri kisilere atayabiliyorsunuz..efekti kendiniz secin begendiginizi..E kok Klaosrune effects klasorunu atin ve telefonu acip kapayin..

herkese kolay gelsin destekleyen yorum yazan herkese cok tesekkur ederim..

dogan64

Üye
reis ellerin dert görmesin sonsuz teşekkürler başarılar.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reis eline sağlık arkadaşım,yine flash atacaz desene:)indirmeye başladım bile:)

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Reis eline sağlık arkadaşım,yine flash atacaz desene:)indirmeye başladım bile:)

kardesim bende bu gun kurdum cok sade oldu batarya super oldu..hic bir sorun yok..orjinal menu orjinal font ..bu son bende ayarlari felan yaptim yukledim bitti..memnunum..insallah sizinde hosunuza gider orjinale kadar..

OSMANATAKAN

Üye
teşekürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yine çok güzel bir çıkartmışsın uğraşmama değdi,Eyvallah..bütün programlarımı sorunsuz yükledim vede sorunsuz olarak çalıştırdım..sağol arkadaşım

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
açıklamalara bakılırsa güzel bir cfw ye benziyor.elinize sağlık

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
REİS bu 3lü menü mü? indirdim kurmaya başlıyorum