ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4240454' Alıntı:

Bu zaten onceki menu ama o da aynisiydi..bi toplu menu koydum birde grid..
Önceki menü 3 lü idi... bu 4 lü

ЯReiS

ЯReiS

Üye
siz onumu indirmistiniz?? o acik menu idi onu koymadim bu gun..keske soyleseydiniz..grid dedikleri 4 lu olan..3 lusu orjinal olan..galiba isterseniz degistireyim..??

----------Eklendi @ 23:28:19 ---------- Yazıldı @ 23:27:01 ----------

yada onuda ekliyim..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
sayokantürk

sayokantürk

Üye
Üstad flaş yeni bitti henüz tam anlamı ile incelemedim ama şimdiden hızı tartışılmaz diyorum

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

nedim6363

Üye
Emeğine sağlık Reis gerçekten on numara olmuş.batarya performansı süper.herkese tavsiye ediyorum.

• Beğen

aseu_39

Üye
3 lü menuya nasil döne biliriz?

szrxx

szrxx

Üye
hocsm şimdi yükledim bende hız çok güzel ama açılışda hata oluştu wignet kaldırıldı diye hata verdi şuanlık deniyorum

ЯReiS

ЯReiS

Üye
3 lü menuya nasil döne biliriz?

evet flash atmak gerekiyor rofs2/sys/bin ve hash icindeki menurenderer.dll dosyasinin silinmesi lazim..

----------Eklendi @ 00:03:44 ---------- Yazıldı @ 00:01:58 ----------

hocsm şimdi yükledim bende hız çok güzel ama açılışda hata oluştu wignet kaldırıldı diye hata verdi şuanlık deniyorum

o onemli diil..ekrandaki kisayol ve widgetlerin yerlerinin duzenlenmesi lazimdi..ben udadaki programlari kladirdim ama iconlari orda kaldigi icin yapiyo..sorunsuz..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ama sistem gayet iyi,ben 4 lü menüye alışmaya çalışacam..tekrar flash atmıcam şimdilik.sorun çıkarsa anca

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Ama sistem gayet iyi,ben 4 lü menüye alışmaya çalışacam..tekrar flash atmıcam şimdilik.sorun çıkarsa anca

ben yarin o 3 lu menuyu ve orjinal fontlu olaninida eklicem gerek duyarsaniz indirirsiniz ama sistem iyi simdilik bi sorun gormedim..

Z icine mutka bakin cok ince ayar var..

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4240755' Alıntı:

ben yarin o 3 lu menuyu ve orjinal fontlu olaninida eklicem gerek duyarsaniz indirirsiniz ama sistem iyi simdilik bi sorun gormedim..

Z icine mutka bakin cok ince ayar var..
Z içinde ne gibi ince ayar var biraz açarmısın

epts

epts

Üye
hocam x plore de z görün müyor

epts

epts

Üye
  • Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
teşekkür ederim.ayrıca ben fontu önceki sürümdeki fontla değiştirdim..yeni font saatte güzel durmuyordu. Reis hocama tekrar teşşekkür
Peki orj.fonta nasıl dönerim bilgin varmı

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
Ellerine Sağlık Ciğerim. Bu zamana Kadar 1kere 609 versiyonunu yükledim ve 2.Si bu olacak ;)

• Beğen
wratH!

wratH!

Üye
başlangıç animasyonu dizini nedir acaba ekleek istiyorum da?

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
teşekkürler bi bakalım bunada

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Peki orj.fonta nasıl dönerim bilgin varmı

font degistirme kurtulusun konusunda vardi aynen aktariyorum..

Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.%100 olumlu ve uygulandi.

----------Eklendi @ 10:48:46 ---------- Yazıldı @ 10:44:31 ----------

başlangıç animasyonu dizini nedir acaba ekleek istiyorum da?

startup animasyonu reource/app icindeki starutp.mbm dosyasidir..

• Beğen

Üst Alt