bu sorunu yaşayan başkası var mı
Ilave olarak güç düğmesinden reboot seçeneği kaldırılmasa daha iyi olabilirdi. Ancak cfw son derece güzel teşekkürler...
sorun çözüldü
ЯReiS;4261170' Alıntı:bu yazilima belle kurmak istiyorsaniz...evet kurabilirsiniz..
----------Eklendi @ 16:07:43 ---------- Yazıldı @ 16:05:43 ----------
bu yazılım belle değilmi? ben bunun dışında başka yazılım yükleyecekmiyim yoksa modlarımı yüklyueceğim
ЯReiS;4261170' Alıntı:bu yazilima belle kurmak istiyorsaniz...evet kurabilirsiniz..
----------Eklendi @ 16:07:43 ---------- Yazıldı @ 16:05:43 ----------
bu yazılım belle değilmi? ben bunun dışında başka yazılım yükleyecekmiyim yoksa modlarımı yüklyueceğim
evet bu belle bunun disinda bir sey yuklemeyeceksiniz..sadece linkteki fixed yazani indirin..ve flashlayin..
ЯReiS;4261170' Alıntı:o reboot tusu icin bazi modlar ekleniyor sysapp.exe ve domainserver.exe ben kesinlikle tavsiye etmiyorum..telefonu cok kasiyor ozlellikle acilis ve kapanista bataryaya ek yuk oluyor ve sessiz modda sessiz iconu cikmiyor..
ben yüklemeyi yaptım ama z dosyasından yamalar filan varmı onları bulamadım?
çok mesaj atan birisiyim mesajı yazıyorum ancak gönder tuşu çok küçük ondanmıdır nedir maalesef mesaj tuşuna bir kaç sefer basmak zorunda kalıyorum. çok sinir bozucu bir şey
dokunmatiktemi bir sorun var acaba?
reis hocam sizin yaptığınızın yanında bizim ki devede kulak misali..evet bence de önemli olan paylaşım ve yardımlaşma..hocam ilk denememde sadece ışık problemi çözüldü..yani kilit titreşimi yoktu..2.denememde sadece charging_led.rul bide sizin dediğiniz dfs7x92_keylock.rul sildim diğerlerinni silmedim ,şuan kilit titreşimi ve şarj göstergesi sorunsuz çalışıyor.
dosya yapısınıı tam olarak kavrayamadım gelen giden mesajlar filan gözükmüyor sadeec oturum var nprmal dosya sistemine dönüş nasıl olacak?
kamera iyileştirme yamasını bulamadımda ben nerede acaba?