ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Deneyeceğim, teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

epts

epts

Üye
hocam hiç bir sorun görmedim..teşekkürler..

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4241673' Alıntı:

font degistirme kurtulusun konusunda vardi aynen aktariyorum..

Anlatim:
Once kullanmak istediginiz Fonts x-plorer dosya yoneticisiyle C:\resource\fonts\ icine ekteki Fonts atin.Ardindan C:/private/10003a16/ lfonts dosyasina gidin bir kopyasini E hafizaya yada F ye alin tekrar donuste gerekli.Simdi с:/private/10003a16/ lfonts-bunu silin ve telefonu yeniden baslatin.Begenmezseniz kopyasini aldiniz dosyayi ayni yere atin C:/resource icinden fonts silin silinmezse tekrar baslatip silin.0 olumlu ve uygulandi.

----------Eklendi @ 10:48:46 ---------- Yazıldı @ 10:44:31 ----------

startup animasyonu reource/app icindeki starutp.mbm dosyasidir..
Teşekkürler reis,şuana kadar olumsuz hiçbişiy göremedim,bir önceki versiyonda drop isimli programı kesinlikle çalıştıramamıştım bu sürümde hiçbir uğraş gerektirmeden çalıştı..emeğinin karşılığı ödenmez kardeş

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin..cok sevindim hata olmamasina ama ben kendi kendime bir elestiri yapim..hata midir eksikmidir bilmiyorum ama tabi calismasinda herhangi bir kusur teskil etmiyor ama genede iste kafama takildi..bu galerideki resimlere ekranda basili tutunca acilan menude duzenle secenegi yok..acaba butun bellelerde mi boyle yoksa sadece bende mi? yada bir dosya veya mod mu eklemeyi unuttum? bunu cozemedim..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Reis bu hazırladığın yazılım gayet güzel 1-seninde yazdığın gibi galerideki resimleri düzenleyemiyoruz bunun için ekstra bir proğram önerirsen bu işi hallederiz 2-arkadaşların yakındığı font değiştirme konusu onu ben font zumer 3,20 böyle bir proğram ben bu proğram ile fontu değiştiriyorum bu proğramı yükleyiip ekstradan beğendiğiniz font olursa bilgisayarınızdan o fontu kopyalayıp c data yı açıp oradan font zumer içine yapıştırıp sonrada proğramdan o fontu seçip telefonu yeniden başlatıp istediğiniz fontu kullanın o kadarda problem edilecek konu değil 3-birde benim kullandığım bir proğram var cep vakit bu proğramın sesi bir türlü çıkmıyordu belleler icat olud olalı cep vakit proğramı ki bu vaktinde ezan okuyan proğram senin son hazırladığın yazılımla bu işi hallettim ayrıca bunun için çok teşekkür4-ben sabahtan beri hava tahmin widgetini çalıştıramadım bunuda anlamış değilim 5- Herşey için teşekkürler

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hava tahmini icin update yaparken siz kendiniz elle konumu girin bende oyle yaptim sorun olmuyor..evet font zoomer ile degisiyor fontlar zaten programin icindede bir cok alternatifler var onunla kolaylikla degisir cok dogru hatta bendede var onceden kullanmistim..cep vakit bendede kurulu kardesim sorun kalkti biliyorum..simdi masallahi var..resim konusunda yardim almam lazim anlamis degilim bir kac yere sordum bakalim..ilgin icin sagol kardesim..gule gule kullan..

epts

epts

Üye
hocam hava durumu bende çalışıyor...widgede tıkla..yanlız internet baglantı açık olsun..hallolur

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hava durumu bende de sorunsuz vede umduğumdan daha hızlı çalıştı(wi-fi bağlantım vardı).

• Beğen

*ses*

Üye
Reis kardeş, acaba bu belleyi nokia 701 e de kurabiliyo muyuz.? :) Telefonu yeni aldım sayılır 10 gün oldu ama bataryasından memnun değilim ve menü ikonlarını kaydırırken arada takılma yapıyor..

hfs

Üye
ЯReiS;4242068' Alıntı:
tesekkur ederim arkadaslar yorumlar icin..cok sevindim hata olmamasina ama ben kendi kendime bir elestiri yapim..hata midir eksikmidir bilmiyorum ama tabi calismasinda herhangi bir kusur teskil etmiyor ama genede iste kafama takildi..bu galerideki resimlere ekranda basili tutunca acilan menude duzenle secenegi yok..acaba butun bellelerde mi boyle yoksa sadece bende mi? yada bir dosya veya mod mu eklemeyi unuttum? bunu cozemedim..

selamlar,
diğer .609 versiyonunda da böyle ama ilk belle'lerde sorun yoktu yani düzenle seçeneği vardı hatta
galeriden direkt rehbere resim ekleyebiliyordun şimdi bu da yok.
ben de donanımhaberde bunu sormuştum ama çözüm getiren olmadı

• Beğen
vcihan

vcihan

Üye
toplu menu de klasorler çok güçük kalmış ekranın yarısı boş.office de arapça harfler açmıyor.birde yaşadığım enbüyük sorun yüklemeden önce telefonu yedeklemiştim
kurunca yedeklemeyı geri almaya çalıştım ama olmadı backup dosyasındakiler bir şekilde silinmişti onca proğramlar boşa gitti. artıları eksileri kullandıkça paylaşmaya çalışacağım

• Beğen
fikret3968

fikret3968

Üye
tşkler

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
toplu menu de klasorler çok güçük kalmış ekranın yarısı boş.office de arapça harfler açmıyor.birde yaşadığım enbüyük sorun yüklemeden önce telefonu yedeklemiştim
kurunca yedeklemeyı geri almaya çalıştım ama olmadı backup dosyasındakiler bir şekilde silinmişti onca proğramlar boşa gitti. artıları eksileri kullandıkça paylaşmaya çalışacağım

hocam ofisin icinden galiba diger diller cikartildi sadece ing ve tr var yanlis hatirlamiyosam.. ama sorun degil onu kaldirin ve siz baska bir ofis kurabilirsiniz..toplu menu konusunda hakli olabilirsiniz birkac icon veya grup klasoru daha eklenebilirdi veya boyutlari buyutulebilirdi..birde bu yedekleme isini pc de yapsaniz daha garanti olur gibime geliyo hocam..be oyle yapiyorum sahsen..

• Beğen
Tepkiler: vcihan
epts

epts

Üye
vcihan muhtemelen 4 lü menüyü kullanıyorsun..onu 3 lü yap. Klasörleride icon changer pro suyla degiştirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: vcihan ve ЯReiS
vcihan

vcihan

Üye
vcihan muhtemelen 4 lü menüyü kullanıyorsun..onu 3 lü yap. Klasörleride icon changer pro suyla degiştirebilirsin

ilgine teşekkürler dostum ancak bu kurma işini biraz daha açarmısınız nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim

vcihan

vcihan

Üye
ЯReiS;4244708' Alıntı:

hocam ofisin icinden galiba diger diller cikartildi sadece ing ve tr var yanlis hatirlamiyosam.. ama sorun degil onu kaldirin ve siz baska bir ofis kurabilirsiniz..toplu menu konusunda hakli olabilirsiniz birkac icon veya grup klasoru daha eklenebilirdi veya boyutlari buyutulebilirdi..birde bu yedekleme isini pc de yapsaniz daha garanti olur gibime geliyo hocam..be oyle yapiyorum sahsen..

ofis proğramındaki arapça harfler sorunu daha once kullandığım v6.4.6 versiyonu kurarak denedim ama sorun hala devam ediyor.sanırım sorun farklı yerlerde .bu konuda yardım edecek olan varmı çok makbule geçer

• Beğen
epts

epts

Üye
ilgine teşekkürler dostum ancak bu kurma işini biraz daha açarmısınız nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim
hocam rofs 2 dosyasında 2 tane dll dosya var onları kaldırman gerekecek.. Reis hocamın bi önceki sürümünün ilk sayfasında açıklama var.

----------Eklendi @ 00:42:03 ---------- Yazıldı @ 00:39:46 ----------

C\sys\bin\Menurenderer.dll ve C\sys\hash\menurenderer.dlldosyasini silin

• Beğen

hfs

Üye
selamlar,
diğer .609 versiyonunda da böyle ama ilk belle'lerde sorun yoktu yani düzenle seçeneği vardı hatta
galeriden direkt rehbere resim ekleyebiliyordun şimdi bu da yok.
ben de donanımhaberde bunu sormuştum ama çözüm getiren olmadı

photo video plugins diye bir program ile düzeliyormuş

evren3461

evren3461

Üye
Buyurun resim ve video düzenlemeye yardımcı olacak eklentiler cihaza yükleyin sorun kalmaz..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ЯReiS
epts

epts

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Frittvilt ve ЯReiS

Üst Alt