ayarlarımı yapıp uygulamalarımı kuruyorum, yalnız tek sorun efecti gibi görünüyor, uygun değil pek yavaşlatıyor nereden değiştiricez dosyası nerede acaba?
onun dışında oldukça hızlı iyi şimdilik
ayarlarımı yapıp uygulamalarımı kuruyorum, yalnız tek sorun efecti gibi görünüyor, uygun değil pek yavaşlatıyor nereden değiştiricez dosyası nerede acaba?
onun dışında oldukça hızlı iyi şimdilik
efect icin e klasorunde e/efects diye bir klasor acin ve icine istediginiz atip kullanin bir sey yapmaniza gerek yok..benim ekledim 127 kb lik kucuk bir efect o pir pir olayi ilk flashtan sonra tel acilinca oluyo..onun ben bekleyin biraz dedimki onu gormeyin diye..sagol denedigin icin..
ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..
ben efectin icindede bir takim degisiklikler yaptim..iphone tip yumusatma felan koylum,ekran gecislerini degistirdim yani biraz oynadim onla siz baska bir efect deneyin bir bakalim.. bende denicem simdi..
kardeşim bu başlıkta ne yapman gerektiğini anlattım. telefonunda belle yüklü ise aynını yap yazanların anna yüklü ise arama yap ben şimdi ayrıntılı anlatmıyım uzun olur