ReisCFWv1.1 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
tabiki kurabilirsiniz ama bekleyin bunu kurmayin..cok super bir sey oldu son elimdeki onu koyup guncellicem..bi cok program ve ozellik ekledim hazir gelcek her sey..simdilik hata yok deniyorum..CORE 15.01.2012 tarihli final surum diyo ruslar..herkes batarya ve ses kalitesini met ediyor onu kullandim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4215508' Alıntı:
tabiki kurabilirsiniz ama bekleyin bunu kurmayin..cok super bir sey oldu son elimdeki onu koyup guncellicem..bi cok program ve ozellik ekledim hazir gelcek her sey..simdilik hata yok deniyorum..CORE 15.01.2012 tarihli final surum diyo ruslar..herkes batarya ve ses kalitesini met ediyor onu kullandim..
hadi hayırlısı heyecanla bekliyoruz

AYDIN1979

Üye
ЯReiS;4215508' Alıntı:
ne zaman yeni cfw gelecek tarih bellimi ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ewet bi gun ver kardesim

AYDIN1979

Üye
birde wifi bağlı olmadığı halde neden işaret yukarda duruyor?

betoner

betoner

Üye
Ellerine sağlık, teşekkürler.

Birkaç saattir kurcalıyorum. Özellikle teması çok güzel birçok temada maillerde okunanlar düzgün belli olmuyordu. Senin temada herşey net belli oluyor. Daha çok iş için kullandığım için ofiside süper birçok dosyayı açtı. 14.2 sürümünden sonra kullandığım en iyi ofise sahip olduğunu söyleyebilirim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadaslar su an bitti dun ve bu gun kullandim guzel..batarya cok iyi dedikleri kadar varmis ama benim en cok hosuma giden ses..cok net..yarin eklerim arkadaslar..ayri ayri eklicem her seyi secmeli olcak..yani menu yu sizin tercihinize biraktim..

• Beğen
Tepkiler: szrxx
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bekliyoruz,emeğin için teşekkürler,bu kullandıklarımızdan bariz bir fark varmı acaba.yada yeni gelen özellik vidget vs varmı?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ah bi su e 7 yede bi lutufta bulunsaniz

karasahinemre

Üye
ЯReiS;4218766' Alıntı:
Arkadaslar su an bitti dun ve bu gun kullandim guzel..batarya cok iyi dedikleri kadar varmis ama benim en cok hosuma giden ses..cok net..yarin eklerim arkadaslar..ayri ayri eklicem her seyi secmeli olcak..yani menu yu sizin tercihinize biraktim..

bi de şu içerik silinmeden flashı nasıl atarız

uurclkky

Üye
Başarılı duruyor, flash düşündüğüm günlerde gelmesi iyi oldu. :)

szrxx

szrxx

Üye
ЯReiS;4218766' Alıntı:

hocam 4 gözle bekliyoruz eline saglık

egemen1903

Üye
Bugün yayınlanacak mı yeni versiyon? Akşama hazır olursa yüklemek isterdim, bakalım nasıl.

Eğer efecti siz seçiyorsanız güncel, yeni, afilli falan demeyin sistemi yormayan, ayarlara tıkladığımızda 2 saniye kadar bekletmeyen bir efect eklerseniz cwf ye güzel olurdu.

birde alfasayısal klavye modu yazarken hızlandırılmış mı normal hızda mı? kurtuluş beyin eski versiyonlarında klavye hızlandırılmıştı o şekil olsa süper olur :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye

bi de şu içerik silinmeden flashı nasıl atarız

iste bu cok zor benimkinde..cunki degisiklikler hemrofs2 hem uda hemde core de yani hepsi degisiyor onun icin once format atip sistem dosyalarini temizlemek gerekecek..

----------Eklendi @ 11:37:27 ---------- Yazıldı @ 11:35:24 ----------

Bekliyoruz,emeğin için teşekkürler,bu kullandıklarımızdan bariz bir fark varmı acaba.yada yeni gelen özellik vidget vs varmı?

evet degisiklik var yeni bi kac program ekledim x-plore,best screen snap,batary info,internet radyo,bildirimler widgeti gibi daha var..

----------Eklendi @ 11:38:27 ---------- Yazıldı @ 11:37:27 ----------

simdi geldim ve menu isini halletmeye calisiyorum..insallah bu gun eklicem..

egemen1903

Üye
İnşallah akşama kadar biter işi, çok merak ettim, akşamda birşeyler flaşlamak istiyorum :D

OzGuRKnowN

Üye
ЯReiS;4220044' Alıntı:

iste bu cok zor benimkinde..cunki degisiklikler hemrofs2 hem uda hemde core de yani hepsi degisiyor onun icin once format atip sistem dosyalarini temizlemek gerekecek..

----------Eklendi @ 11:37:27 ---------- Yazıldı @ 11:35:24 ----------

evet degisiklik var yeni bi kac program ekledim x-plore,best screen snap,batary info,internet radyo,bildirimler widgeti gibi daha var..

----------Eklendi @ 11:38:27 ---------- Yazıldı @ 11:37:27 ----------

simdi geldim ve menu isini halletmeye calisiyorum..insallah bu gun eklicem..

Ciğerim Rofs veya uda'ya ne kadar program atarsan o kadar hafıza azalır Ki attığın programların güncellemesi çıkarsa yüklenemez ben program atma derim ama CWF Senin ;)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

egemen1903

Üye
Özgür bey doğru söylüyor, eğer cwf ye gömülü uygulamalar güncellenmiyorsa yüklememeniz daha iyi. sonradan kolay siliniyorsa sorun yok :)

ЯReiS

ЯReiS

Üye
cok program yok..arkadaslar sadece x-plore var ve screen snap.. o kadar..
..hafiza konusundada sorun yok 175 mb..digerleri bi kac widget ekledim startup programlari tekrardan duzenledim takvim saat rehber mesaj log kaldirildi. menuyu duzenledim en zor o oldu..bakalim az kaldi..bu gun eklicem kesin..

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

egemen1903

Üye
175 mb haritalar yüklü hali mi?
bir çok bellede haritalar yüklü olmuyor 200 küsür mb dan haritaları ve diğer ıvır zıvır kendi uygulamalarını yükleyince 140 mb lara düşüyor, bunda haritalar sosyal falan olacak mı?

Üst Alt