Esendağlı
Üye
Reis GFV nedir acaba? ayrıca elimden geldiğince yazmaya çalışırımMurat bu arada GFV ekledim ve cokda guzel calisyor denemesini yaptim..huseyin yuklersen dusuncelerini yazmayi unutma..
Reis GFV nedir acaba? ayrıca elimden geldiğince yazmaya çalışırımMurat bu arada GFV ekledim ve cokda guzel calisyor denemesini yaptim..huseyin yuklersen dusuncelerini yazmayi unutma..
Arkadaşlar yüklemeyi yapabilen varmı,benim %57 de takıldı kaldı 15 dakikadır böyle![]()
Bu 3.denemem ya.hala %57 devalla biz eskittik bile yeni sürüm bekliyoruz, internette sıkıntı var galiba benim 5 dakikada indi tekrar deneyin isterseniz.
ok!Hata alınca ilk oraya baktım zaten Bir tek Bluetooh hariç hepsi işaretli ama genede konum bulamıyor birde dışarı çıkıp deneyeyim.ayarlardan konumlara girin yardımcı gps i aktif edin o kapalıydı hava durumunu bulamıyordu şimdi buluyor.
maps in içinden hava durumunu görmedi ama güncelleyemedi.
konumumu buldu bende o dediğim ayarı yapıp deneyin
reis haritalarla ilgili bir sorun var galiba 2 kere Türkiye haritasını yükledim fakat konum bulmuyor hava durumu'da çalışmıyor,sende bu haritalarda sorun yaşamıştın galiba
Hocam bunun avkon2.mif dosyası nereye gömülü acaba?? Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum yeri nerde acaba??

Bu 3.denemem ya.hala %57 de
Sonunda indi ve flash başarılı bir şekilde gerçekleşti.biraz kurcalayayımHocam ben tekrar indirdim hiç bir sorum yok,bilgisayarı bi kapat aç istersen