ReiS v6.0-RM-596_111.040.0904-Türkçe sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Murat bu arada GFV ekledim ve cokda guzel calisyor denemesini yaptim..huseyin yuklersen dusuncelerini yazmayi unutma..
Reis GFV nedir acaba? ayrıca elimden geldiğince yazmaya çalışırım

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
GFV bunu ilk cikartan benim benden baskada kullanan yok..(gizli foto video) galeride gorunmesini isemediginiz ozel video ve fotolari icine atiyosunuz ve hic bi yerde gorunmuyor sadece dosya yoneticisinden E kok hafizadaki GFV klasoru icinde gorebilirsiniz..hani bazen lazim oluyor..:)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
BaySerkan

BaySerkan

Üye
reis haritalarla ilgili bir sorun var galiba 2 kere Türkiye haritasını yükledim fakat konum bulmuyor hava durumu'da çalışmıyor,sende bu haritalarda sorun yaşamıştın galiba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yüklemeyi yapabilen varmı,benim %57 de takıldı kaldı 15 dakikadır böyle:angry:

egemen1903

Üye
ayarlardan konumlara girin yardımcı gps i aktif edin o kapalıydı hava durumunu bulamıyordu şimdi buluyor.
maps in içinden hava durumunu görmedi ama güncelleyemedi.
konumumu buldu bende o dediğim ayarı yapıp deneyin

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar yüklemeyi yapabilen varmı,benim %57 de takıldı kaldı 15 dakikadır böyle:angry:

valla biz eskittik bile yeni sürüm bekliyoruz, internette sıkıntı var galiba benim 5 dakikada indi tekrar deneyin isterseniz.

uyduturk

uyduturk

Üye
Hocam bunun avkon2.mif dosyası nereye gömülü acaba?? Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum yeri nerde acaba??

BaySerkan

BaySerkan

Üye
ayarlardan konumlara girin yardımcı gps i aktif edin o kapalıydı hava durumunu bulamıyordu şimdi buluyor.
maps in içinden hava durumunu görmedi ama güncelleyemedi.
konumumu buldu bende o dediğim ayarı yapıp deneyin
ok!Hata alınca ilk oraya baktım zaten Bir tek Bluetooh hariç hepsi işaretli ama genede konum bulamıyor birde dışarı çıkıp deneyeyim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sayfalarda sıkıntı yok ama.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
reis haritalarla ilgili bir sorun var galiba 2 kere Türkiye haritasını yükledim fakat konum bulmuyor hava durumu'da çalışmıyor,sende bu haritalarda sorun yaşamıştın galiba

serkan bi sorun yok benim direk internete bagli wi-fi ile belki ondan olabilir hemen buldu konumu..hava durumuda ayni sekilde egemenin dedigi gibi yapin yardimli gps i acin ama o her zaman wi-fi olmadigi yerde operatoru kullanir..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ok!Sorun içerde olmammış dışarı çıkınca sorun halloldu Haritalar ve hava tahmin Widget'i çalışıyor şu an ama Hava durumu hala hata veriyor bakalım biraz kurcalayayım ya tamamen bozarız yada yaparız :ehe

hizan

hizan

Üye
Reis inanki şu ana kadar yalımların en mükemmeli olmuş.

seni bayağı yordu ama inanki değmiş çok sağol ellerin dert görmesin.

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
    Konu Sahibi
sagol yorumun icin hizan..tesekkur ederim.

hizan

hizan

Üye
ben birde reeboot ekledim cfw içine gödüm daha da mükemmel oldu.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis tekrar sagol smdi kuruyorum kardesim

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen