[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
önerdiğiniz phoenix versiyonu hangisidir

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin.

Emre-45

Emre-45

Üye
Seninkinden farkli herhangi bir tane. Mesela; olabilir. Bunu yuklemeden once, eskisinden eser kalmasin.
Verdiğini indirdim şimdi your uninstaller ile tüm nokia programlarını kaldırıyorum sonucu yazarım

lewent2020

lewent2020

Üye
beyler şu efekt vidolarından eccantiric te çalan parçanın adı nedir?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
asleep in september

• Beğen
Tepkiler: n000k
Emre-45

Emre-45

Üye
shazam'a dinletin belki bulur :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi bende sormustum bunu :) güzel parca ama :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet de o zaman sarkiyi dinlememistim, sozleri oldugunu da tahmin etmemistim haliyle. Sozlerinden buldum.

wratH!

wratH!

Üye
valla flight helal kardeşim sana :) ben sisli rofsu flashlamadım ilk myeffects yöntemiyle yapıyorum daily mobileda da var daha effect eğer sisli rofs2 yi flashlamamış olanlar varsa duyrulur.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
vala shazam'a dinlettim bulmamıstı

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Cok bilinen bir grup degil soyleyen. Youtube'da da yoklar.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
evet abi öyle..albümünü indirdim simdi onu bile zor buldum yani..ama kızın sesi güzelmiş cidden diğer şarkıları da güzel :good:

firfir79

firfir79

Üye
flıght abı gunaydın, abı kusura bakma gecen gece gordum attım bılgılerı ama gec kaldım abı bu ısı xp yuklu pc de yapabılır mıyız acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Varsa Xp daha iyi olur.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix'i kurman lazim. Diğer Belle dosyalarını kopyala yapıştır dersen olur.

firfir79

firfir79

Üye
abı xp de drıver yuklemem gerekıcej mı flashlama ıcın yoksa sadece dosyalar ve phoenıx yeterlı olucak mı

Üst Alt