[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
N8'de RSS var ama sitenin RSS yapmasi lazim.

rowel35

rowel35

Üye
desene her yol yüz numaraya çıkıyor:D

yok abi kafaya koydum müsayit oldukça symbian pro yazmaya çalışcam.

bende telimde Göztepe teması ve programı istiyorum arkadaş:D

serkanet

Üye
sadece rofs2 ile flashlasak gelirmi saat ben o kadar uygulamayı tekrar yüklemek istemiyorum

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gelmez, buyuk saat icin refurbish ile temiz flashlamak gerekiyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi ben sadece onu degiştirip attım geldi cokta güzel oldu

serkanet

Üye
tamam indirdim bu linktekileri ama uda flashlamıyorum sadece o şekilde gelirmi ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Onu degistirdim derken, rofs2'yi kendi Belle dosyalarina koydun ve refurbish flashladin herhalde degil mi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ben flighTAİR'in paylastıgı bu rofs2'le flashladm baska bişey degiştirmedm ve oldu..uda'ya flan dokunmadım programlarım oyunlarım hepsi duruyo suan..ama sen ynede flighTAİR'in dedigi gibi yap işin ehli olan o sonucta...garanti olsun yani :)

serkanet

Üye
şimdi bütün dosyaları indirdim ilk sayfadaki uygulamalar kalsın diye uda flashlamadım efektler geldi ama saat hala küçük sanırım saat uda yı da istiyor ama çok iş uygulama fazla bende :S

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ewt abi aynen öyle yaptm sadece rofs2'yi degiştirp refurbish yaptm diger dosyalar flan eski dosyalardı ivo777 3.1'in...udaya flan da dokunmadım hiç

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
polluxea, senin oyle bir deneyimin var ise, olabilir o zaman. Saat widget'ini yeniden boyutlandiran hotboy_ist yeniden flashlanmasi gerekiyor dedigi icin ben oyle soyluyorum. Nasil yaptigini bir anlat istersen.

serkanet

Üye
işte dostum dokunmadım diyorsun :D demekki uda flashlamışsın o yüzden gelmedi banada demekki saat uda flashlamam gerek

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi ben sadece senin paylastıgın rofs2 dosyasını degiştirdim geri kalanları refurbish yaptm ama programlarım oyunlarım flan hepsi duruyo yani save dosyaları bile...serkanet arkadasımız uda flashlarsam programlarım gider dyo ama bende gitmedi onu dyorum ben

serkanet

Üye
4 adet dosyamı flashladın sen polluxea??

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ewet kardes

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet sonuc olarak refurbish ile tum dosyalarin atilmasi gerekiyor buyuk saat icin. Tum programlar gitmese de bazı programlarin yeniden kurulmasi gerekebilir. Mesela Garmin, isbankasi, opera gibi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ewet olabilir abi ama ben hepsini flashladım yanlıs bilgi vermiyim de :) artık sansıma galiba hiç bişey gitmemiş benden :D

serkanet

Üye
peki tüm dosyalar ile restore user product desen sonuç ne olur flightair kardeşim ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bildigim kadari ile saat o sekilde gelmiyor. Refurbish sart. Ama ilk basta oyle dene birsey kaybetmezsin.

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar telefonumda ivonun 3.1 i yüklü. Hiçbir şey kaybetmeden veya en az kayıpla 1. efekti yüklemek istiyorum saat falan önemli değil. Ne yapmam gerekiyor kısaca bahseder misiniz ?

Üst Alt