[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

firfir79

firfir79

Üye
abi gene aynı hata oldu yahu oturup ağlıcam artık :ağlarım:
xp yüklü bilgisayardada telefon kapandıktan sonra nokia usb rom diye bi driver çıktı yükleniyo diye. tel kapalı olunca görmedi gene yüklemedi onu. vallaha telefonu satacam artık. o kadar bahtsız mışım ben yaw

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
teamviewer acik mi?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Daha once verdigin bilgilerle baglanabilecek miyim?

firfir79

firfir79

Üye
2551 oldu abi şifre

----------Eklendi @ 22:58:35 ---------- Yazıldı @ 22:56:37 ----------

abi benim msn [email protected]
şuradan bi konuşalım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
tamam baglanmayi deniyorum. Eski sifre ile denedim. Cok hatali giris yaptiniz dedi. Biraz sure gecsin 1 2 dk.

----------Eklendi @ 22:59:15 ---------- Yazıldı @ 22:58:54 ----------

Bende msn yok iste sorun o.

realplayer2

realplayer2

Üye
sis dosyalarını başka bi yere upload edebilir mi biri inmiyo bi türlü yaw

rowel35

rowel35

Üye
şimdi başka bir N8 tele belle yükledim sadece FlighTAiR in yaptığı editle.

bendeki mevcut anna dosyalarını kullanıyordum ancak RM dosyası varya 1.48 gb olan. onu kabul etmedi. bende yedekte vardı. onu üstüne yükledim değiştir dedim product içindeki RM KLASÖRÜ İÇİNE VE o şekilde yaptım.

sırasıyla önce anna yaptım. peşinden belle...

sadece 15 dakikamı aldı. :)

çok sağlam oldu cidden:)

birşey dikkatimi çekti. sanırım o 1.48 gblik dosyayı bir kere kullanınca ikinci bir farklı tele yapmıyor. ben kendi telime denedim oldu ama başka telde olmadı.

şuan sorun kalmadı. hallettim. tıkır tıkır çalışıyor:)

birde symbian pro yazarsam tam olcak:D

firfir79

firfir79

Üye
şimdi başka bir N8 tele belle yükledim sadece FlighTAiR in yaptığı editle. bendeki mevcut anna dosyalarını kullanıyordum ancak RM dosyası varya 1.48 gb olan. onu kabul etmedi. bende yedekte vardı. onu üstüne yükledim değiştir dedim product içindeki RM KLASÖRÜ İÇİNE VE o şekilde yaptım. sırasıyla önce anna yaptım. peşinden belle...sadece 15 dakikamı aldı. :)çok sağlam oldu cidden:)birşey dikkatimi çekti. sanırım o 1.48 gblik dosyayı bir kere kullanınca ikinci bir farklı tele yapmıyor. ben kendi telime denedim oldu ama başka telde olmadı. şuan sorun kalmadı. hallettim. tıkır tıkır çalışıyor:)birde symbian pro yazarsam tam olcak:D
dur yahu ozendırme benı :) benımkıne yapamadık bı turlu aksam murat abı de baglanıp denedı ama gene hata verdı usb portunda sorun var galıba bıde no ıle ılgılı dedı murat abı bı arastırım dedı bakalım cozecez ınsallah :)

rowel35

rowel35

Üye
dur yahu ozendırme benı :) benımkıne yapamadık bı turlu aksam murat abı de baglanıp denedı ama gene hata verdı usb portunda sorun var galıba bıde no ıle ılgılı dedı murat abı bı arastırım dedı bakalım cozecez ınsallah :)

abi şöyle bi sorunuda buldum. eğer phoneix te bişiler ters gidiyorsa o pcden bir daha yapılamıyor:) benim desktop ta sıkıntı yaşadım. tüm dosyaları kaldırmama rağmen olmadı. bende laptop a yükledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadan yaptım.
senin dediğin o port sıkıntılarını ben yaşadım işte desktopta yaşadım :D

isterseniz başka pcden deneyin. olmamı?

firfir79

firfir79

Üye
abi şöyle bi sorunuda buldum. eğer phoneix te bişiler ters gidiyorsa o pcden bir daha yapılamıyor:) benim desktop ta sıkıntı yaşadım. tüm dosyaları kaldırmama rağmen olmadı. bende laptop a yükledim ve hiçbir sıkıntı yaşamadan yaptım.senin dediğin o port sıkıntılarını ben yaşadım işte desktopta yaşadım :Disterseniz başka pcden deneyin. olmamı?
xp yuklu baska bı bılgısayarda da (masa ustu) denedım ondada aynı hatayı verdı benım pc laptoptu o zaman benım flash ısı artık tırt :)

rowel35

rowel35

Üye
umutsuzluğa düşme:) hallederiz. istersen yolla teli bana.

rowel35

rowel35

Üye
abiler yabancı bi sitede flashlamada xp sp1 ve sp2 de sıkıntı olabileceği hususunda bilgi verilmiş. bunu anti parantez olarak söyleyelim. tavsiye edilen WIN7 bilginize:)

bu arada, hala symbian program nasıl yapılır çözemedim. C+++ dan bahsediliyor. ama zormuş. benim bi şekilde yapmam gerek. yoksa kursa gitcem sırf GÖZTEPEme ait program yapmak için:)

makber7222

Üye
telefona aflash atmadan bu efekteri direk telefona kurmamız mümkün mü. telefon flaşlandı zaten

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
n8 e yakışır

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
telefona aflash atmadan bu efekteri direk telefona kurmamız mümkün mü. telefon flaşlandı zaten

Mumkun degil, ya ben edit ettigim dosyalarla flashlamalisin ya da kendi dosyalarini efektlere gore edit edip 1 kereligine flashlamalisin.

makber7222

Üye
ya benim telefon zaten flashlanıp symbian belle yüklendi. tekrar flash atmak istemiyorum çünkü anlamıyorum ben. bir kere denedim az daha telefonun ömrü gidiyrdu kapandı daha açılmadı. o temaları flash olmadan atmayı denesem bişi olur mu ?

n000k

n000k

Üye
ya benim telefon zaten flashlanıp symbian belle yüklendi. tekrar flash atmak istemiyorum çünkü anlamıyorum ben. bir kere denedim az daha telefonun ömrü gidiyrdu kapandı daha açılmadı. o temaları flash olmadan atmayı denesem bişi olur mu ?
atamazsın diye konu sahibi demiş arkadaşım.. atsam olurmu deyip durma.. denediğin zaman effectler yüklenmiycek!!! eh yani konuyu iyi okuduysan zaten konu sahibi orda bir güzel anlatmış.. editlenmiş belle dosyalrıyla önc eteline flaş atman lazım anladınmı?? flaş attım deyip duruyorsun ama o sis dosyalrını kabul eden belle dosyalarıyla flaş atmadığın için kabul etmez o effectleri .. ok? biraz anlayıpta okuyun arkadaşlar ya!!!! :kotu:

Üst Alt