[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
kardes işe yarycagını sanmıyorum ama bi dene bakalım belli olmaz :)

du bakalım 1 hafta böyle kullanayım..sonra baktımki az gidiyor tekrar flaşlarım :) alıştık zaten flaş atmaya.. yalnız bi downgrade i denemedim.. ondan tırsıyom.. biraz zor oluyormuş sanırsam okuduğum yorumlardan... inşallah ona ihtiyaç duymamda, orjinal belle çıkana kadar betanın betasıyla idare ederiz :D

serkanet

Üye
arkadaşlar manifest dosyasını notepad plus ile nasıl açacağım cooker ile dosyaya müdahele edemiyorum

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ben yokken cok soru gelmis teker teker cevaplamaya calisayim.

@ mygreyn8

Buradaki rofs2 Ivo 3.1 Turkce'nin rofs2'si. Bu yuzden sendeki de Turkce Ivo 3.1 ise flashlarsan olur.
Uda olmadan flashlayabilirsin bir problem olmaz.

@n000k
Sarj suresinin o kadar kisalmasi normal degil. Ama bunun icin Anna'yi ya da Belle'yi suclama derim. Buna yukledigin bir program neden oluyor. Benim sana tavsiyem bir format at telefona. Bakalim yine ayni sorunu yasayacak misin?

@polluxea
Sana cevap veremedim ama sen kendin halletmissin. Gule gule kullan :)

@serkanet
Açık söyliyeyim, problemini tam anlayamadım. Hangi aşamada problem yaşıyorsun? Flash atiyor musun? Hangi Belle versiyonu yuklu? manifest.mf'ye tiklayinca ne ile acayim diye sorar. not defterini seciyorsun listeden.

----------Eklendi @ 20:18:01 ---------- Yazıldı @ 20:16:03 ----------

arkadaşlar manifest dosyasını notepad plus ile nasıl açacağım cooker ile dosyaya müdahele edemiyorum

Cooker rofs2'yi kendi klasoru icinde, files klasoru icine acar. Oradan gireceksin dosyaya. Cooker'dan degil.

serkanet

Üye
tamam kardeşim saol ben programdan açmaya uğraştım ama alt klasörlere atıyormuş cookerin oradan c:myeffects olarak değiştirdim ve ben c ye açtım yoksa depo hafızası kullanıldığında effectler devre dışı kalıyor sonuçta depo hafızasında depolandığı için c ye atıp flashladım sonuç düzeldi ;)

n000k

n000k

Üye
@n000k
Sarj suresinin o kadar kisalmasi normal degil. Ama bunun icin Anna'yi ya da Belle'yi suclama derim. Buna yukledigin bir program neden oluyor. Benim sana tavsiyem bir format at telefona. Bakalim yine ayni sorunu yasayacak misin?

yok abi hiçbir program yüklemedim. sadece bir kaç wallpaper ve birkaç tane başka fotoğraf makinası ile çekilmiş fotoğraflarımı attım.. 15 tane mp3 attım, birde mağazadan bir tanecik tema indirdim, hepdi bu :( ya belki ne bileyim bana öyle geldi dicem ama kısa sürdü şarjım.. belleyi yükledikten sonra zaten d yi biçimlendirip format attım.. tekrar mı atayım yani ??

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@n000k
O zaman dedigin gibi bir iki gun dene. Eger problem surerse format atarsin. O da olmadi dead phone flash olayi kesin cozer. Nasil olsa yuklu bir programin yokmus.

----------Eklendi @ 20:37:06 ---------- Yazıldı @ 20:35:14 ----------

tamam kardeşim saol ben programdan açmaya uğraştım ama alt klasörlere atıyormuş cookerin oradan c:myeffects olarak değiştirdim ve ben c ye açtım yoksa depo hafızası kullanıldığında effectler devre dışı kalıyor sonuçta depo hafızasında depolandığı için c ye atıp flashladım sonuç düzeldi ;)

Hadi gecmis olsun. Guzel gunlerde kullan.

Ama yapanlardan bir ricam olacak. Sonucta siz yaparken baya tecrube kazandiniz. Ben is yogunlugu sebebi ile gun icersinde cok bakamiyorum. Soru soran arkadaslar olursa, siz de musait olursaniz, yardimci olursaniz sevinirim.

n000k

n000k

Üye
@n000k
O zaman dedigin gibi bir iki gun dene. Eger problem surerse format atarsin. O da olmadi dead phone flash olayi kesin cozer. Nasil olsa yuklu bir programin yokmus.

dead phone flash ı nasıl atcam onu bilmiyorum ki?? :( du bakalım onuda forum araştırayım.. eğer o kesin çözecekse onu denerim kesin sonra.. saolasın..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dead phone flash kolay. Telefon kesinlikle tam kapali iken videodaki gibi flashlayacaksin.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
saolasın abi :) çok teşekkürler :)

----------Eklendi @ 21:09:30 ---------- Yazıldı @ 20:55:38 ----------

bişey daha sorayım abi, şimdi bu dead flash ı atarken direk belle yi atcam değil mi??

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
evet Belle ile atabilirsin.

n000k

n000k

Üye
evet Belle ile atabilirsin.
teşekkürler :) .. şimdilik bi deneyeyim bakayım böyle nasıl idare ediyor şarjı.. eğer gerçekten azalma varsa atıcam dead flaşı.. teşekürler:) peki dead flaş olurken bu geriye sayma işlemi 25 ten yapcak değilmi?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
25'den geri sayma normal birsey degil. Geri saymamasi lazim saglikli bir flash'da.

n000k

n000k

Üye
25'den geri sayma normal birsey degil. Geri saymamasi lazim saglikli bir flash'da.

peki bu belle yi ben yüklerken yaptı ama :( ayrıca belle nasıl yüklenirdeki konuda da öyle birşey olabilir sorun değil yazmış webstyle arkadaşımız.. şimdi abi o zaman ben belle yi iyi yükleyememişim :(

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Baskalarinin soyledigine birsey diyemem. Onlari baglar.

Normal bir flashda 25'den geriye saymaz.
Eger yukledigin FW sorunsuz calsiyorsa problem etme.

n000k

n000k

Üye
Baskalarinin soyledigine birsey diyemem. Onlari baglar.

Normal bir flashda 25'den geriye saymaz.
Eger yukledigin FW sorunsuz calsiyorsa problem etme.

senin arkadaş için burda paylaştığın linkler ile flaşladım 4 tane .. aslinda hiçbir sorun yok.. her şey düzgün çalışıyor, sadece kafam bu şarja takıldı işte.. neyse bir kaç gün deneyeyim şarjı.. geri sayarmı diye sormamın sebebi hiç dead flaş atmadım ya böyle birşey mi olur sonra başka birşeymi olur diye sordum :) bi sorun çıkarsa en azından kafamda yine bi çözüm olsun diye.. :) teşekkürler abi dead flaş atmaya karar verdiğim zaman yardımını isteyebilirim, tabi eğer sende müsait olursan.. tekrardan teşekkürler :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil. Herzaman.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolasın abi :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Kolay efekt yuklenebilen Ivo777 3.1 uzerinden Turkce Belle bir paket hazirladim. Su anda upload ediyorum. 1 saate kadar upload biter. Efektleri sis dosyasi haline getirdim. Bu CFW'yi yukledikten sonra sis dosyalarini yukleyerek istediginiz gibi efektleri degistirebileceksiniz. (hotboy_ist'in buyuk analog saatini de ekledim.)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi yani simdi senin rosf2'yi kurduktan sonra bu paylascagn sis. dosyalarını uygulama yükler gibi yükleyebilcezmi yani ? :hmmm

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Uygulama yukler gibi temalari yukleyebileceksiniz. Sadece her yuklemeden sonra telefonu kapatip yeniden baslatmaniz gerekecek. Ancak yeni bir rofs2 hazirladim. Onu 1. mesajda birazdan paylasacagim. Flash atilmasi gereken tum dosyalari koydum. Bu dosyalar ile flash atip, daha sonra sis dosyalari ile istediginiz temayi yukleyebileceksiniz.

----------Eklendi @ 21:11:50 ---------- Yazıldı @ 20:40:16 ----------

İlk mesaj güncellenmiştir.

• --> Ekteki linkten Iv0777 3.1 versiyonu ustune yapilandirilmis, Turkce Belle'yi indiriniz. (Büyük Analog Saat'de eklenmiştir. hotboy_ist'e teşekkürler.)
  • Yukarıdaki linkten indirdiğiniz dosyalar ile telefonunuzu flashlayınız.
  • Daha sonra, aşağıdaki linklerde yer alan sis dosyalarını indiriniz.
  • 1. Videoya ait efektin sis dosyası:
  • 2. Vİdeoya ait sis dosyası:
  • 3. Videoya ait sis dosyası:
  • Her sis dosyasını program kurar gibi yükleyebilirsiniz. Dosya kurulurken "uyumlu değildir devam etmek istiyor musunuz?" diye sorar. Evet diyerek yüklemeye devam ediniz.
  • Her efekt yükleme sonrası telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekmektedir. Guzel gunlerde kullanın.

Üst Alt