[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

mustimix41

mustimix41

Üye
tamamdır dediğini yaptım klasoru olusturdum attım dosyaları içine yeni efektime kavustum süper olduu bence bu baslık sabitlenmeli yenileri cıktıkca guncellenmeli eline saglık :)))))

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
FlighTAiR Aşağıdaki şekilde effect'leri değiştirme yapmamız mümkün mü ? Eğer yapabiliyorsak bende C'deki data\klsörünün içinde effects klasörü yok ne yapabilirim ?

Bu yöntem RealCeday arkadasimizin yaptigi CFW icin gecerlidir. O zaten bastan .mf dosyasini edit edip, c:\data\effects olarak degistirmis. Eger o CFW'yi yuklersen olur.

mustimix41

mustimix41

Üye
e klasorunde efekt klasoru cikmayacak. O klasoru e'de kendin acip efektleri icine sen koyacaksin. Su an rofs2 icin zamanim yok. Olursa bakmaya calisirim.

tamamdır dediğini yaptım klasoru olusturdum attım dosyaları içine yeni efektime kavustum süper olduu bence bu baslık sabitlenmeli yenileri cıktıkca guncellenmeli eline saglık :)))))

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun :)

----------Eklendi @ 14:19:27 ---------- Yazıldı @ 14:12:36 ----------

Yeni bir efekt ekledim.

Videodaki tema efekt dosyasının linki:

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
bence rofs2 dosyasını yukle buraya oradn ındırelım dırek flash yapalım nokıa programnını calıstıramadım nedense

mustimix41

mustimix41

Üye
bence rofs2 dosyasını yukle buraya oradn ındırelım dırek flash yapalım nokıa programnını calıstıramadım nedense
cooker prosunu mu calıstaramadın ? onu calıstmak için bilgisayar tarihini geriye alman gerekiyo ben oyle yapıyorum ....

----------Eklendi @ 13:40:41 ---------- Yazıldı @ 13:37:33 ----------

Gecmis olsun :)

----------Eklendi @ 14:19:27 ---------- Yazıldı @ 14:12:36 ----------

Yeni bir efekt ekledim.

Videodaki tema efekt dosyasının linki:

buda guselmiş denerim gece iş gitcem simdi:)

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
e my effect yaptım ama yok efek dosyasını attım klaosrun ıcıne telefnu acıp kapadımda yıende efekler calısmadı annmadım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Aksama Turkce rofs2'yi editleyip yuklemeye calisirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
:tşk: Ben hic flash yapmadim.Arkadaslar delight v3.1 kullananlar dikkat ben cok basit birsey yaptim.

anlatiyorum once effects dosyasini E ye biryere atalim sonra x-plore programiyla C/Animations dosyasindan DEffects ve effects dosyalarini silelim ve onceden E attimiz effects dosyasini C/animations icine atalim telefonu reset yapip keyfini surun. :good:

• Beğen
Tepkiler: serkanet

serkanet

Üye
:tşk: Ben hic flash yapmadim.Arkadaslar delight v3.1 kullananlar dikkat ben cok basit birsey yaptim.

anlatiyorum once effects dosyasini E ye biryere atalim sonra x-plore programiyla C/Animations dosyasindan DEffects ve effects dosyalarini silelim ve onceden E attimiz effects dosyasini C/animations icine atalim telefonu reset yapip keyfini surun. :good:

kardeş biraz daha detaylı açıklama yaparmısın birde birden fazla efekt yapabiliyormuyuz bende flash atmadan yapmak istiyorum

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesaja Ivo777 3.1 versiyonuna ait, Turkce dil eklenmis, ve efektler icin editlenmis rofs2 dosyasi eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: rowel35 ve n000k
n000k

n000k

Üye
ellerine sağlık :D

serkanet

Üye
xplore ile yükleme işe yarıyormu flashsız biri güzel bi açıklama yapabilirmi arkadaşlar bunun için çok makbule geçer

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kardeş biraz daha detaylı açıklama yaparmısın birde birden fazla efekt yapabiliyormuyuz bende flash atmadan yapmak istiyorum

birden fazla effects yapamazsin cunku hedef olarak bir dosya gosteriliyor.Arkadasim artik flash atmaya korkmayin cunku arkadasin dedigi gibi uda dosyasini koymadan inanin bana olu flash bile attim hamide hic bir ayariniz bozulmadan geri geliyor.herseyi uda dosyasi bozuyor anliycaniz.daha detayli ablatima gelincede yeterince acik anlattim diyede kendimi aldatmisim.olay C deki animations icindeki Deffects ve effects ikisinide sil arkadasin verdigi effects dosyanin icindekini notpad ac dedigi yeri C/animations/effects yap kaydedt C/animations icine at hepsi bu ac kapat.ama dedim gibi benimki delight ait cfw

----------Eklendi @ 20:42:40 ---------- Yazıldı @ 20:28:52 ----------

valla simdiye kadar bosa her seferinde ayarlari sifirdan bosa yapmisim tuh be tesekkurler flighTAIR farkinda olmadan guzem bir bilgi benim icin artik uda dosyasini siliyorum.defalarca denedim uda olmadan flash :alkis:good:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Gule gule guzel gunlerde kullan.

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
değişik efectlr ekleseler şi dhdekıler :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes cook güzel bi konu cook sagolasın :) bende denycem yapmayı bakalm...1.video da ki gayet güzel olmus wala onu yapmaya calscam bi :) bi de arkadaslar 1.video da calan sarkı cok güzelmiş ismini bilen varsa söyleyebilirmi acaba ? :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ben de su an 1. videodaki efekti kullaniyorum. Harika. Telefon bu efektle bambaska oldu. Ozellike dikey ekrandan yatay ekrana gecisi harika. 1. efekti ozellikle tavsiye ederim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes 1. video da ki çalan sarkının ismini bilyomusun ? :)

----------Eklendi @ 11:07:11 ---------- Yazıldı @ 11:06:46 ----------

flash atmadan yapabilsek keske...:hmmm

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
1. videoda bir sarki caldiginin farkinda degilim ben hep sessiz de kullaniyorum. Ama telefonundaki shazam programini kullanip sarkinin ne oldugunu bulabilirsin.

İlk mesajda soylediklerimi yaparsan programlarini kaybetmeden 1 kere flash atarak degistirebilirsin. Ve ayrica bir daha hic flash atmana gerek kalmadan e:\myeffects altinda dosyalari degistirerek efekt dosyalarini istedigin gibi degistirebilirsin.

Üst Alt