FlighTAiR Aşağıdaki şekilde effect'leri değiştirme yapmamız mümkün mü ? Eğer yapabiliyorsak bende C'deki data\klsörünün içinde effects klasörü yok ne yapabilirim ?
e klasorunde efekt klasoru cikmayacak. O klasoru e'de kendin acip efektleri icine sen koyacaksin. Su an rofs2 icin zamanim yok. Olursa bakmaya calisirim.
))))cooker prosunu mu calıstaramadın ? onu calıstmak için bilgisayar tarihini geriye alman gerekiyo ben oyle yapıyorum ....bence rofs2 dosyasını yukle buraya oradn ındırelım dırek flash yapalım nokıa programnını calıstıramadım nedense
Gecmis olsun
----------Eklendi @ 14:19:27 ---------- Yazıldı @ 14:12:36 ----------
Yeni bir efekt ekledim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videodaki tema efekt dosyasının linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben hic flash yapmadim.Arkadaslar delight v3.1 kullananlar dikkat ben cok basit birsey yaptim.
Ben hic flash yapmadim.Arkadaslar delight v3.1 kullananlar dikkat ben cok basit birsey yaptim.
anlatiyorum once effects dosyasini E ye biryere atalim sonra x-plore programiyla C/Animations dosyasindan DEffects ve effects dosyalarini silelim ve onceden E attimiz effects dosyasini C/animations icine atalim telefonu reset yapip keyfini surun.![]()
kardeş biraz daha detaylı açıklama yaparmısın birde birden fazla efekt yapabiliyormuyuz bende flash atmadan yapmak istiyorum