[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi ben içinde 1.efekt gömülü olan rofs2'le flashladm..simdi bu sis dosyalarını yükleyebilirmiyim ?

rowel35

rowel35

Üye
ben bir noktayı kaçırıyorum sanırım.
bende belle yüklü. türkçe. yeniden mi flash atarak bunu yapabiliyorum? anlayamadım tam .

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
@polluxea

Ne yazık ki, yeniden flashlamak gerekiyor bu sis dosyalarının çalışması için. Çünkü sis dosyaları ilk rofs2'ye göre uygun değil. Ilk rofs2 varsa kurarsan çalışmaz.

@rowel35

Evet 1 kereliğine yeniden flashlamak gerekiyor.

----------Eklendi @ 22:02:40 ---------- Yazıldı @ 22:01:24 ----------

Eğer daha önceden Turkce Belle yuklu ise, refurbish değil, restore user product ile flashlarsaniz eski programlarinizdan hicbirsey kaybetmezsiniz. Sadece buyuk Analog saat calismaz.

----------Eklendi @ 22:08:09 ---------- Yazıldı @ 22:02:40 ----------

1. Efekt beni telefona yeniden hayran birakti. Kullanimi bu kadar degistirebilir. Telefona ap ayri bir hava katiyor. Herkese 1. efekti denemelerini tavsiye ederim. Size garanti ediyorum bayilacaksiniz.

n000k

n000k

Üye
1 kereliğine derken? şimdi phoenix i açtığımda ne yapmam gerekiyor abi?dosyaları nasıl yüklücem onu anlayamadım? eğer prodauct içine senin en son verdiğin RM-596 dosyasını atıyorsam.. sonra phoenix onu görmüyor.. anlamadım gitti :(

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Yine ayni Belle flashlar gibi flashlayacaksin. Benim verdigim klasoru farkli bir yere koyup, product'in icine anna dosyalarini atacaksin. Ve belle dosyalari ile degistirceksin. Yani normal belle yukler gibi.

n000k

n000k

Üye
yaptım abide bugün ben scandinavia ile dead flaş attım telle, onun dosyaları üzerinden yapıyorum şimdi.. ama yine 25 ten saymaya başladı %90 a gelince :( şunu söylüyor önce <WARNING: Asic CMT: NAND status reported bad blocks
Asic CMT: programming succeeded> ve saymaya başlıyor

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
25 bitince, telefonu acmaya calistiginda ne oluyor?

n000k

n000k

Üye
sonra bunu yazıyor phoennix <Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing> sonra usb kabloyu çıkar tak. pres ok diyor.. bende yapıyorum bunu sonra bu yazıyor <Recoverying phone
Initializing
Scanning image files...
Phone recovery completed. Waiting for phone to boot up
Bootup successful
Verifying communication to product (before flash finalizing)
Failed to verfy communication to product> telefon kapanıyor.. error penceresi açılıyor <Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.>

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, telefonu acmaya calistiginda hic acilmiyor mu?

n000k

n000k

Üye
açılıyor hemde çabucak :) ama sen dedinya iyi yapılan flaş 25ten sayı saymaz diye.. bende dedim yanlış yapıyom heralde.. sorun yok gibi gözüküyor ama dedimya benim sorun şarj olayı.. şimdi bu belle iyi bir şekilde yüklendimi benim tele?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ama dun dedim ya, calisiyorsa problem yapma. Hem de dead phone flash yapmissin. Su an hic problem yasamaman lazim. Eski programlarini sadece back up'tan yukleme sakin geri. Yeninden kur.

n000k

n000k

Üye
ana!! yüklenmiş sanırsam duvar kağıdı ile bile var.. bir önce yüklediğimde duvar kağıdı falan birşey yoktu abi.. hatta kısa yollardan bazıları ev ekranında soru işareti olarak gözüküyordu.. şimdi hepsi düzgün..ne dersin sence bu sefer iyi yüklenmişmi belle?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Dead phone flash attigin icin telefon temiz bir kurulum yapti. Bence artik problem yasamazsin.

n000k

n000k

Üye
senin en son düzenlediğin belle dosyaları ile flaşladım bu sefer.. ondanmı acaba bu kadar düzgün gibi gözüküyor?

----------Eklendi @ 00:18:29 ---------- Yazıldı @ 00:17:49 ----------

umarım abi :) şarj bakalım nasıl olcak.. format atayım mı şimdi yoksa öyle kalsınmı?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Format atmana gerek yok. Nasıl efektler calisiyor mu?

n000k

n000k

Üye
dur daha kurmadım effect i .. 1. effecti kurcam şimdi :) ve sadece onu kurcam..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
ok. zaten 1 seferde tek bir efekt kurabilirsin. Digerini kurmaya kalktiginda bir onceki kurdugun silinir. telefonu yeniden baslatmayi unutma.

n000k

n000k

Üye
olmadı :( nereye atıpta kurmam gerekiyordu? ben installs içine attım

----------Eklendi @ 00:25:31 ---------- Yazıldı @ 00:24:05 ----------

yaptım tekrar başlatmayı abi onu biliyorum.. ama olmadı işte :(

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
bir yere atman gerekmiyordu. tiklayip ovisuit ile kuramiyor musun? O kendi nereye kurulacagini belirliyor zaten. Bu arada ben bu versiyona 1. efekti direk koydum. aslinda senin 1. efekti yuklemene gerek yok. Su anda ustunde hic efekt yok mu?

----------Eklendi @ 00:27:30 ---------- Yazıldı @ 00:26:42 ----------

1. efekt ustunde yuklu oldugu icin, sen bunu yuklersen birsey degismez. hic efekt yok mu su anda?

n000k

n000k

Üye
yok abi effect. normal oluyor herşey sade bir şekilde

Üst Alt