dili gectm baska sorun flan da olurmu acaba hiç bilmyorum..
Arkadaslar bende butun denemelerim sonucu yapamadim.ama bosver kalay yolunu buldum valla istedigimi kullaniyorum isteyen olursa anlatmistim ama yinede anlatabilirim.eger C/animation/Deffects ve effects dosyalariniz varsa.ben delight kullaniyorum.ben her iki dosyalari sildim arkadisin effects dosyasini animasion icine attim telefonu yeniden baslattim ve sonucŞimdi arkadaşlar. çok saçma sorularım olucak.
1. İlk sayfada verilen rofs2 ile flashladım N8 'imi. ivo777 nin 3,1 versiyonu kurulu.
2. E:\Myeffects klasörü oluşuturup seçtiğim effect'i içine atıyorum. oda şu şekilde e:\Myeffects\(.fxml) dosyaları myeffects klasörüne kopyalıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum ama effectler yok. daha sonra manifest.mf uzantılı dosyayı notepad ile açıp effectdefinitions path="e:\myeffects\" yaptım tekrar yeniden başlattım olmadı. daha sonra tekrar mainfest.mf dosyaysını açıp effectdefinitions path="c:\resource\effect" yaptım ve dosyaları o konuma attım resetledim teli gene efektler yok.
Ben tam olarak hatamı nerde yapıyorum bilen biri varsa bir yardımcı olabilirse sevinirim![]()

Arkadaslar bende butun denemelerim sonucu yapamadim.ama bosver kalay yolunu buldum valla istedigimi kullaniyorum isteyen olursa anlatmistim ama yinede anlatabilirim.eger C/animation/Deffects ve effects dosyalariniz varsa.ben delight kullaniyorum.ben her iki dosyalari sildim arkadisin effects dosyasini animasion icine attim telefonu yeniden baslattim ve sonuc![]()

Bu rofs2'yi diger flash atacagin paketin rofs2 dosyasi ile degistirebilirsin. Linkleri sirayla soyle vereyim o zaman;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız--> Buradan rofs2'yi indir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-->buradan sadece UDA dosyasini alacaksin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-->Buradan rofs3 ve core dosyalarini alacaksin.
Bu 4 dosya ile bastan flash atarsan sorun yasamazsin ve telefonun Turkce Belle olur. Istersen Ingilizce'de kullanabilirsin.
restore user product'a basarsan yukler. Problem olmaz.
tamamdır.. çok teşekür ederim 
Efektler calisti mi?
.. evet effect çalışıyor

ilk başta effect hoşuma gitti .. orjinal kendi belle effect i sandım :P sonra aklıma geldi senin rofs ile yüklediğim
.. çok saol.. verdiğin ilk effect gerçekten mükemmel.. bu arada tel tamamıyla türkçe olmuş benim sanırım
ve iyi olmuş 
büyük analog saatte olmuş.. valla on numara rofs hazırlamışsın
çok teşekkürler..