[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sagolasın bi de ben ivo777 3.1 belle kullanyorum dil ingilizce bi sorun olmaz dmi ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz ama, olmaz deyip de sorumlulugu ustume almak istemem. Cunku bu da Iv0777 oldugu gibi, icine Turkce port edilmis dosya. En kotu telefonun hem Turkce hem Ingilizce olur. Bir de bu rofs2'ye farkli olarak hotboy_ist'in buyuk analog saatini ekledim. Ama onun calismasi icin tam flash gerekebilir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes iste bi o kafamı kurcalıyo dil nasl olur tam kestremyorum :hmmm dili gectm baska sorun flan da olurmu acaba hiç bilmyorum..

----------Eklendi @ 11:46:36 ---------- Yazıldı @ 11:22:29 ----------

kardes peki bunların hepsni en basta ekleyip toptan bdaha flash atma imkanımız yokmu ? tüm dosyaları paylasma imkanımız yani ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bu rofs2'yi diger flash atacagin paketin rofs2 dosyasi ile degistirebilirsin. Linkleri sirayla soyle vereyim o zaman;

--> Buradan rofs2'yi indir.
-->buradan sadece UDA dosyasini alacaksin.
-->Buradan rofs3 ve core dosyalarini alacaksin.

Bu 4 dosya ile bastan flash atarsan sorun yasamazsin ve telefonun Turkce Belle olur. Istersen Ingilizce'de kullanabilirsin.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardess cook sagolasın bi de bsy daha sorcam tema efekti bu dosyalarda varmı acaba ?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
yok. e: altina "myeffects" diye bir klasor olusturup, istedigin efektleri onun icine atip kullanabilirsin.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tmm kardes eyw coook sagolasın :)

secqin1

secqin1

Üye
Şimdi arkadaşlar. çok saçma sorularım olucak.
1. İlk sayfada verilen rofs2 ile flashladım N8 'imi. ivo777 nin 3,1 versiyonu kurulu.
2. E:\Myeffects klasörü oluşuturup seçtiğim effect'i içine atıyorum. oda şu şekilde e:\Myeffects\(.fxml) dosyaları myeffects klasörüne kopyalıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum ama effectler yok. daha sonra manifest.mf uzantılı dosyayı notepad ile açıp effectdefinitions path="e:\myeffects\" yaptım tekrar yeniden başlattım olmadı. daha sonra tekrar mainfest.mf dosyaysını açıp effectdefinitions path="c:\resource\effect" yaptım ve dosyaları o konuma attım resetledim teli gene efektler yok.

Ben tam olarak hatamı nerde yapıyorum bilen biri varsa bir yardımcı olabilirse sevinirim :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada yer alan rofs2 ile flashladiysan, sadece yapman gereken, e:\ altina yani mass memory'ye (16 GB olana) "myeffects" diye klasoru acip, efekt dosyalarini oraya koyman yeterli. Restart sonrasi efektlerin calismasi lazim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Şimdi arkadaşlar. çok saçma sorularım olucak.
1. İlk sayfada verilen rofs2 ile flashladım N8 'imi. ivo777 nin 3,1 versiyonu kurulu.
2. E:\Myeffects klasörü oluşuturup seçtiğim effect'i içine atıyorum. oda şu şekilde e:\Myeffects\(.fxml) dosyaları myeffects klasörüne kopyalıyorum. Telefonu kapatıp açıyorum ama effectler yok. daha sonra manifest.mf uzantılı dosyayı notepad ile açıp effectdefinitions path="e:\myeffects\" yaptım tekrar yeniden başlattım olmadı. daha sonra tekrar mainfest.mf dosyaysını açıp effectdefinitions path="c:\resource\effect" yaptım ve dosyaları o konuma attım resetledim teli gene efektler yok.

Ben tam olarak hatamı nerde yapıyorum bilen biri varsa bir yardımcı olabilirse sevinirim :)
Arkadaslar bende butun denemelerim sonucu yapamadim.ama bosver kalay yolunu buldum valla istedigimi kullaniyorum isteyen olursa anlatmistim ama yinede anlatabilirim.eger C/animation/Deffects ve effects dosyalariniz varsa.ben delight kullaniyorum.ben her iki dosyalari sildim arkadisin effects dosyasini animasion icine attim telefonu yeniden baslattim ve sonuc :alkis

secqin1

secqin1

Üye
e:\Myeffects\ kalsörünün içine .fxml dosyalarını mı atıyorum yoksa e:\Myeffects\(klasor adı).fxml olarak mı atıyorum. ve tekrar flash layıp denıyecegım ve mainfest.mf dosyasını editleyip e:\Myeffects yapmam gereklimi

----------Eklendi @ 21:47:33 ---------- Yazıldı @ 21:46:17 ----------

Arkadaslar bende butun denemelerim sonucu yapamadim.ama bosver kalay yolunu buldum valla istedigimi kullaniyorum isteyen olursa anlatmistim ama yinede anlatabilirim.eger C/animation/Deffects ve effects dosyalariniz varsa.ben delight kullaniyorum.ben her iki dosyalari sildim arkadisin effects dosyasini animasion icine attim telefonu yeniden baslattim ve sonuc :alkis

onuda okudum dostum ama ben ivo777 nin kini kullandıgım için bende c:\animation\Deffects ve Effects dosyaları yok :)

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Eger benim 1. mesaja koydugum rofs2'yi kullaniyorsan, .mf'yi yeniden editlemen gerekmez. Eger sen kendi rofs2'ni kullanacaksan .mf'yi editlemelisin. efekt paketi içinden çıkan tüm dosyalari e:\Myeffects\ icine direk atacaksin. e:\Myeffects\ icine 2. bir klasor yaratilmayacak.

n000k

n000k

Üye
Bu rofs2'yi diger flash atacagin paketin rofs2 dosyasi ile degistirebilirsin. Linkleri sirayla soyle vereyim o zaman;

--> Buradan rofs2'yi indir.
-->buradan sadece UDA dosyasini alacaksin.
-->Buradan rofs3 ve core dosyalarini alacaksin.

Bu 4 dosya ile bastan flash atarsan sorun yasamazsin ve telefonun Turkce Belle olur. Istersen Ingilizce'de kullanabilirsin.

abi bunların hepsini phoenix te hazır ladım webstyle arkadaşımızın belle yükleme konusundaki herşeyi yaptım ama benim phoneix 2010 da update software yok onun yerine < restore user product > var.. buna bassam belle yüklenirmi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
shazam şarkıyı bulmadı yaa :ehe

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
restore user product'a basarsan yukler. Problem olmaz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Efektler calisti mi?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sevindim. :) Gule gule kullan.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ellerine sağlık abi :D ilk başta effect hoşuma gitti .. orjinal kendi belle effect i sandım :P sonra aklıma geldi senin rofs ile yüklediğim :ah .. çok saol.. verdiğin ilk effect gerçekten mükemmel.. bu arada tel tamamıyla türkçe olmuş benim sanırım :) ve iyi olmuş :oke:

----------Eklendi @ 22:25:48 ---------- Yazıldı @ 22:22:16 ----------

hehe :) büyük analog saatte olmuş.. valla on numara rofs hazırlamışsın :oke: çok teşekkürler..

Üst Alt