[REHBER] BELLE Tema Efektlerini Değiştirebilir, Yeni Efektler Deneyebilirsiniz [YENILENDI]

Sponsorlu Bağlantılar

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Guzel gunlerde kullan. Istersen ingilizce'ye de cevirebilirsin. Dedigin gibi ilk efekt telefona boyut atlatiyor. 2 gundur bu efektle kullaniyorum, apayri bir tat katti telefona. Cok keyif veriyor.

Buyuk analog saat icin hotboy_ist'e tesekkurler. Ben de bu rofs2'ye ekleyerek bir surpriz yaptim :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye
kesinlikle :D deiştirmem artık effect i.. ama eğer çok daha güzel effect bulursan ve hoşuma giderse değiştiririm .. :oke:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Bence daha cokkk efektler gelir bu Belle'ye. Geldikce buradan paylasiriz.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bence daha cokkk efektler gelir bu Belle'ye. Geldikce buradan paylasiriz.
birsey sorucam peki bu effects olayini rofs2 nasil gomucez ben gomuyorum ama nerden buluyorsa eskisini bulup kullaniyor anlamadim.bilen varmi yada anlaticak
simdiden :tşk:

n000k

n000k

Üye
hazır gömük 1 effect .rofs dosyasını yayınladı abi, onu kullansana eğer 1. effect i istiyorsan :oke:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal dosyalar, rofs2'nin icinde resource\effects altinda. Onlari degistirebilirsin. Ama ben onu tavsiye etmem. Yine ayni yerde yer alan, .mf uzantili dosyayi ilk mesajimdaki gibi edit etmek ve efekt dosyalarinin path'ini (yolunu) degistirmek, daha sonra flash atmamak icin en guzeli. Benim yukledigim dosya (rofs2) editlenmis (e:\myeffects) olarak. O dosya ile flashlayip, daha sonra flash atmadan efekt dosyalarini degistirebilirsin.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hazır gömük 1 effect .rofs dosyasını yayınladı abi, onu kullansana eğer 1. effect i istiyorsan :oke:

akilli arkadas bende biliyorum gomuk vermis arkadas sagolsun.benim demek istedim kendimiz yapabilirmiyiz ayrica ben iv0777 kullanmiyorum.delight kullaniyorum nedense herkezde iv0777 uzerinde calisiyor.ama olsun ben nasilsa kolayini buldum hemide flash falan gerekmiyor.:P:

----------Eklendi @ 01:46:59 ---------- Yazıldı @ 01:42:36 ----------

Orjinal dosyalar, rofs2'nin icinde resource\effects altinda. Onlari degistirebilirsin. Ama ben onu tavsiye etmem. Yine ayni yerde yer alan, .mf uzantili dosyayi ilk mesajimdaki gibi edit etmek ve efekt dosyalarinin path'ini (yolunu) degistirmek, daha sonra flash atmamak icin en guzeli. Benim yukledigim dosya (rofs2) editlenmis (e:\myeffects) olarak. O dosya ile flashlayip, daha sonra flash atmadan efekt dosyalarini degistirebilirsin.
tesekkurler arkadasim cevabin icin ama ben iv0777 kullanmiyorum.tamam anladimda dedin rofs2 resource/effects aldinda .mf dosyasindan baska yokki varda gizlimi diyorsun?detayli anlatirmisin sana zahmet olmazsa.:tşk:

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Eger Delight Belle 3.1 kullaniyorsan, haklisin efektler rof2 icinde degil. Onu yapan arkadas efektleri <effectdefinitions path="c:\animations\effects\" altina koymus. Yani oradaki efektleri degistirmen gerekli.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bu verdigin dosyalarla baştan flashlasam 1.videoda ki efekte sahip olurmuyum acaba ? yani senin kullandıgın dosyalarmı bunlar kardes ?

----------Eklendi @ 11:32:53 ---------- Yazıldı @ 11:22:53 ----------

bu dosyalarla flashlasam 1.videoda ki efekt olurmu kardes ? :hmmm

----------Eklendi @ 12:59:34 ---------- Yazıldı @ 11:32:53 ----------

abi yaptım sonunda coook tesekkürler ALLAH razı olsun :)

wratH!

wratH!

Üye
birkaç sorum olacak şimdi senin verdiğin rofs2 yi diğer dosyaları normal ivo 3.1 kilerle flashlasak olur mu birde o gösterdiğin resimde uda yok phoenixle udasız flashlasak sorun olur mu şimdiden teşekkürler

n000k

n000k

Üye
şimdi abi birşey dha sorcam.. dün flaşlarken yarımdı şarjı, ebide biraz kurcaladık tabi ama flaşlarken pc ye taktımya sanki pil %100 dolu oldu ama bugün saat 2 buçuklarda bitti :( hiç kullanmadım üstelik..şimdi ben bunu böyle birkaç kere iyice boşaltıp şarj etsem daha sonra şarj süresi uzar mı? anna yı ilk yüklediğimde oviden, yaşadığım sorunu yaşamak istemiyorum :( cvplarına ihtiyacım var abi.. şimdiden saol..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes o bende olmadı wala

serkanet

Üye
bu efekt dosyalarını biz c ye resource altına atamazmıyız yeni efekt dosyalarını yığın hafızayı kullanan bir uygulama çalıştırdığımızda örneğin kamera yığın hafıza kullanıldığı için efektlerde burada olduğu için kamera açıp kapatınca bi anlık kayıp olduğu için efektler telefonu açıp kapatıncaya kadar düzelmiyor o yüzden can sıkıcı bi durum

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes işe yarycagını sanmıyorum ama bi dene bakalım belli olmaz :)

----------Eklendi @ 19:28:05 ---------- Yazıldı @ 19:25:43 ----------

kardes önce ki sayfalarda effekt gömülü rofs2 paylastı abi onu yüklesene ? zaten en güzel effektte o suan :)

serkanet

Üye
denedim zaten sonucunu yazdım kardeş kamerayı açtım ve efektler devre dışı oldu ama telefon hafızasına atsak en azından kamerayı açtığımız zaman veri kaybı olmaz ( yani efectler için)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bende öyle bişey olmadı sende nye oldu ki :hmmm tüm uygulamalarda denedim bi sorun cıkmadı...bi daha flash atsan ?

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia symbian belle comming soon beyler

serkanet

Üye
şimdi polluxea kardeş e ye myeffects diye bi klasör açıyosun tema efektlerini ona atıyorsun daha sonra depo hafızasını kullandığım zaman pc ye taktığım kamerayı açtığım zaman yazılım efect dosyalarını bulamıyor otomatik olarak kapatıyor teli yeniden başlattığımda eski haline dönüyor bende c ye atmak istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmak için bide cooker ile manifest.mf yi not defteri ile açmak için ne yapmak gerekiyor ben alamadım o dosyayı tıklanmıyorda masaüstünede atılmıyor :S

pesimistorh

Üye
ya benım sıstem symbian anna bundada olur mu

Üst Alt