Referansla uye sistemi getirilsinmi

Sponsorlu Bağlantılar

Referans sistemi olsunmu

• Evet olsun

Kullanılan: 8 30.8%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 18 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Referansla uye sistemi getirilsinmi
arkadaşlar referansla uye sistemi getirilebilir. mesela benim referansımla biri uye olursa bana belli bi miktarda maxipuan gelsn.
bence gayet mantıklı

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Ne şekilde üye olursa olsun foruma kayıt olduktan sonra hiç bir aktivite göstermeyen üyenin foruma değil sadece referans gösterilen üyeye maxipuan faydası olur..... ayrıca bu kriteri kötü niyetle kullanma olasılığı da var.. fake bir nick ile referans birisi gösterilip değişik ip adreslerinden istediğiniz kadar üyelik alınabilir..
Üyelerimize maxipuan veriyoruz.. belli puana kontör veriyoruz.. ve görüldüğü gibi de bu karşılıksız yapılıyor.. tıklanan reklamların getirisi olduğu gibi bu şekilde üyelere dağıtılıyor.. hatta bazen site sahibinin cebinden gidiyor.. sanırım açıklama yeterli olmuştur..:oke:

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Olsun bencede ama herkes faydalamaz bu sitede arkadaşı olmayan nasıl referans alarak üye olabilecek

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Ne şekilde üye olursa olsun foruma kayıt olduktan sonra hiç bir aktivite göstermeyen üyenin foruma değil sadece referans gösterilen üyeye maxipuan faydası olur..... ayrıca bu kriteri kötü niyetle kullanma olasılığı da var.. fake bir nick ile referans birisi gösterilip değişik ip adreslerinden istediğiniz kadar üyelik alınabilir..
Üyelerimize maxipuan veriyoruz.. belli puana kontör veriyoruz.. ve görüldüğü gibi de bu karşılıksız yapılıyor.. tıklanan reklamların getirisi olduğu gibi bu şekilde üyelere dağıtılıyor.. hatta bazen site sahibinin cebinden gidiyor.. sanırım açıklama yeterli olmuştur..:oke:

ewet haklıısnız işin hep afedersiniz değişik yönün düşünenler mutlaka oluyor. ama şöyle yapılabilir. referansla uye olan kişi belli bir mesajı geçtiği zaman referans sahibine maxipuan werlebilir.

enigma

enigma

Üye
referans üyeliğe oy verdim ama bunun kötü amaçla kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim. formlarda gezerken birçok yeni üye görüyorum bazıları 1 konu açıp birdaha girmemiş mesaj sayısı 1 olan arkadaşlar dolmuş taşmış. bu konu hakkında bişeyler yapılmalı bence mesela belli mesay sayısına göre sistem aktif olmayan üyeleri temizleyebilir. tekrar söylüyorum bence formun temizlik zamanı gelmişçok eski ve güncel olmayan konular mevcut 2005 yılının konuları hortlatılıyor. yazmayız olur biter ama insanlar sanırım özellikle son sayfadan başlayıp formu karıştırıyor. yeni konu açıyorsunuz daha okunmadan 2nci3ncü sayfalara düşüyor.

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
referans üyeliğe oy verdim ama bunun kötü amaçla kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim. formlarda gezerken birçok yeni üye görüyorum bazıları 1 konu açıp birdaha girmemiş mesaj sayısı 1 olan arkadaşlar dolmuş taşmış. bu konu hakkında bişeyler yapılmalı bence mesela belli mesay sayısına göre sistem aktif olmayan üyeleri temizleyebilir. tekrar söylüyorum bence formun temizlik zamanı gelmişçok eski ve güncel olmayan konular mevcut 2005 yılının konuları hortlatılıyor. yazmayız olur biter ama insanlar sanırım özellikle son sayfadan başlayıp formu karıştırıyor. yeni konu açıyorsunuz daha okunmadan 2nci3ncü sayfalara düşüyor.

bundan bende şikayetçiyim. uye adımın altun olarak değiştirlemsini talep etmiştim ama o da ne altun ismini taa 2 sene önce birisi almış 1 mesaj yollamış ve birdaha aktif olamış dedim bunu silin bana werin. adminlerimzden biri ya o adam bi gun gelirde online olursa ne yapacaz dedi we isteğimi reddetti

ama gereksiz uyelerin silinebileceğine ihtimal wermiyorum ziraa site zaten çok uyemiz oılsun diye uğraşıyor eğer uyeler silinirse tezatlık olur.

enigma

enigma

Üye
okadar çok siteye üye oluyoruz ki artık hangisine üyeyim hatırlamıyorum. işim bitince birdaha uğramadığım siteler var bunun sebebide hangisine yetişebilirim acaba?. bazen tesadüf eseri aynı siteyi buluyorum üye olmaya çalıştığım zaman bu id kullanılıyor diyor ve eskiden üye olmuş olabilirim diyorum id ve şifremi yazıyorum oda neeee giriyor ve üyelik tarihim 2006 :D lazım olan tekrar üye olur bence. belli bir süre girmeyene mail yollanıp üyeliğinin silineceği bilgisin verilmesi doğru olur. lütfen tv kanalları gibi olmayalım

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
aga sana katılıyorum :D:D

enigma

enigma

Üye
bende sana katılıyorum:D:D

Salihyet

Salihyet

Üye
sırf maxi puan diye çıldıranlar bu sistemin zaafından faydalanacaktır.. iki de bi anket açanlar konu hortlatanlar vs. gibi şeylerin yanına bi de bu eklenir ki bi anket için 20 üyelik açan üyeler biliyorum.. oyum : hayır

enigma

enigma

Üye
bence hiçbiryere kendimizi çok bağlamamalıyız. yardım istiyorsak almalı yardım edeceksek etmeliyiz. kendimize ait chat odası gibi kullanmaktan ziyade işimi görecek ve yardım edebiliyorsak edebileceğimiz biyer olmalı. ters bi tavrımız olsa yıllar sonra bile gözümüzün yaşına bakmazlar emin olun. amacı dışına çıkmayalım

Nazy

Nazy

Üye
hayır bence mantıksız
karışıklık çıkabilir
Titan saaddet zinciri gibi bişe çıkar ortaya

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sistemin açıkları göz önünde bulunduğundan dolayı referansla üye sistemi düşünülmemektedir. :oke:

enigma

enigma

Üye
aha konuya barmak basıldı :D

elmyra

Üye

Ahmet abi ye sonuna kadar katılıyorum :oke::oke::oke::oke::oke::oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Sitedeki üye sayısı günde zaten 1000 kişinin üye olmasıyla artıyor sorun bu degil sorun aktif üye...Sitede aktif üyenin azlıgı rahatsız edici bir konu...

Ahmet Abimin Sözlerine Katılıyorum Bende...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu açıklığa kavuşturulmuştur. Böyle bir düşüncemiz yoktur. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
İki yolla yapılabilir yalnız onu da düşünmek gerek.
1- Tamamen referans sistemi ile üyelik
2- İsteğe baglı referans girilmesi.

Suistimal edilebilecegini (2. seçenek olursa ) ve bunun dışında, yeni üye istatistiklerimizde bir düşüş olacagina inanıyorum. (Eğer 1. seçenekten gidersek)

Ben sıcak bakmadım, arkadaslık sitesi degil sonucta ve saece maxipuan için düşünülüyorsa, forumda yeteri kadar yararlı mesaj atan hiç farkında olmadan dahi maxipuan kazanıyor zaten.
Her özel günde 200 - 300 maxipuan zaten direk geliyor :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
puan avcıları kendilerine devamlı yönlendirirler bence

Ozan

Ozan

Admin
1 kere yönlendirir, 2 kere yönlendirir 3. de farkedilir elbet ve banlanır.
Bu sadece referans sisteminde vs degil, maxipuan sisteminde yapılabilecek her uyanıklık için geçerli bir durum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...