Tavsiye Ödeme şekilleri hakkında fikir

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce boyle bir ozellik gelmeli mi ? yararı olur mu ?

• Evet , gelmeli faydası olur

Kullanılan: 4 57.1%
  • Hayır , gelmemeli zararı olmaz

Kullanılan: 1 14.3%
  • Evet , ama denenilip zarara ve kara göre devam edilmesi gerekir

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır , ama gelsede fena olmaz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Ödeme şekilleri hakkında fikir
Arkadaşlar benim bi fikrin var fakat nereye , hangi yetkiliye ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum sms ile yani telefondaki kontör miktarı ile belli bi fiyata kadar (orn : 50₺ ) 1-2 lira fark veya kar ile uygulama alınabilse fena olmazdı hem mağaza canlanır hemde telefon pazarındaki değer artardı yani kullanıcı. Ben şahsen kredi kartı almam zaten alamamda benim gibi düşünen çok insan vardır yaşlı genç farketmez küçük yaşta olanlar (18 yaş altı) kart alamıyor bildiğim kadarıyla ama sms,ile ödeme yapabilir kontorle yani, bence mağazaya ilgi çoğalır sizce ?

bayon

Üye
Aslında bazı oyunlarda mobil odeme var yaygınlaşsa olabilir

bbakkus

bbakkus

Üye
ininal kart alabilirsin -18 isen

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aynen ininal kartı her yerde kullanbilirsin ayrıca

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Kullanabilirsin ama burda satacak yer bi migross ftz var orda da yokmuş Ankamall Antares e gidecek zamanım yok , Yer Ankara

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
D&R dan alabilirsin

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Paypal internet sitesinden al kapına getirirler :)

bbakkus

bbakkus

Üye
Ptt, Migros, Migros Jet, Tansaş, Teknosa, D&R dan alabilirsin yakınlarında mutlaka biri vardır.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu uygulamayı incele istersen, banka müşterisi olmadan kullanılabilen bir banka uygulaması :) ve özelliklerinden biri de şu;
•Anında ininal Kart yaratıp, kartınıza bakiye yükleyebilir,
•Uygulamaya eklediğiniz ininal Kart’larınızın bakiye durumunu ve işlem geçmişini anlık olarak görüntüleyebilir,
•Yüzlerce ininal Kart üye işyerinde özel avantajlarla ödeme ve alışveriş yapabilir,

işini görür diye umuyorum, ptt migros filan uğraşmadan :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
Murat Alper

Murat Alper

Üye
bence mobil ödeme gelse çok iyi olurda getirmiyorlar androiddeki play store için turkcelliler için mobil ödeme seçeneği bile gelmiş :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence KK iyi neden derseniz eskiden kontor ve hattan her uygulama yada müzik indiriliyordu şak diye kontörler bitiyor çocuğunuz evs alıp paraları bitiriyordu ama KK da bu olmuyor ama bunada başka çözüm olursa neden olmasın

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Bence KK iyi neden derseniz eskiden kontor ve hattan her uygulama yada müzik indiriliyordu şak diye kontörler bitiyor çocuğunuz evs alıp paraları bitiriyordu ama KK da bu olmuyor ama bunada başka çözüm olursa neden olmasın
Kontör yuklemelerini velisi olarak bulunan En yakın merkeze bildirerek goruntuleyebilirsiniz , sms ile bilgi verilir diye biliyorum
bu uygulamayı incele istersen, banka müşterisi olmadan kullanılabilen bir banka uygulaması :) ve özelliklerinden biri de şu;
•Anında ininal Kart yaratıp, kartınıza bakiye yükleyebilir,
•Uygulamaya eklediğiniz ininal Kart’larınızın bakiye durumunu ve işlem geçmişini anlık olarak görüntüleyebilir,
•Yüzlerce ininal Kart üye işyerinde özel avantajlarla ödeme ve alışveriş yapabilir,

işini görür diye umuyorum, ptt migros filan uğraşmadan :)
inceleyeyim bi
18 yaş sınırı var...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kontör yuklemelerini velisi olarak bulunan En yakın merkeze bildirerek goruntuleyebilirsiniz , sms ile bilgi verilir diye biliyorum

inceleyeyim bi
18 yaş sınırı var...
evet öyleymiş, yorumlara da yazmışlar