Ne şekilde üye olursa olsun foruma kayıt olduktan sonra hiç bir aktivite göstermeyen üyenin foruma değil sadece referans gösterilen üyeye maxipuan faydası olur..... ayrıca bu kriteri kötü niyetle kullanma olasılığı da var.. fake bir nick ile referans birisi gösterilip değişik ip adreslerinden istediğiniz kadar üyelik alınabilir..
Üyelerimize maxipuan veriyoruz.. belli puana kontör veriyoruz.. ve görüldüğü gibi de bu karşılıksız yapılıyor.. tıklanan reklamların getirisi olduğu gibi bu şekilde üyelere dağıtılıyor.. hatta bazen site sahibinin cebinden gidiyor.. sanırım açıklama yeterli olmuştur..![]()
referans üyeliğe oy verdim ama bunun kötü amaçla kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim. formlarda gezerken birçok yeni üye görüyorum bazıları 1 konu açıp birdaha girmemiş mesaj sayısı 1 olan arkadaşlar dolmuş taşmış. bu konu hakkında bişeyler yapılmalı bence mesela belli mesay sayısına göre sistem aktif olmayan üyeleri temizleyebilir. tekrar söylüyorum bence formun temizlik zamanı gelmişçok eski ve güncel olmayan konular mevcut 2005 yılının konuları hortlatılıyor. yazmayız olur biter ama insanlar sanırım özellikle son sayfadan başlayıp formu karıştırıyor. yeni konu açıyorsunuz daha okunmadan 2nci3ncü sayfalara düşüyor.
lazım olan tekrar üye olur bence. belli bir süre girmeyene mail yollanıp üyeliğinin silineceği bilgisin verilmesi doğru olur. lütfen tv kanalları gibi olmayalımNe şekilde üye olursa olsun foruma kayıt olduktan sonra hiç bir aktivite göstermeyen üyenin foruma değil sadece referans gösterilen üyeye maxipuan faydası olur..... ayrıca bu kriteri kötü niyetle kullanma olasılığı da var.. fake bir nick ile referans birisi gösterilip değişik ip adreslerinden istediğiniz kadar üyelik alınabilir..
Üyelerimize maxipuan veriyoruz.. belli puana kontör veriyoruz.. ve görüldüğü gibi de bu karşılıksız yapılıyor.. tıklanan reklamların getirisi olduğu gibi bu şekilde üyelere dağıtılıyor.. hatta bazen site sahibinin cebinden gidiyor.. sanırım açıklama yeterli olmuştur..![]()