Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Oynaması zor olur bunun off

--------------- Ekleme ---------------

Saolasın çalışıyor güzel oyun 30 dk mı aldı açmak ama güzel bu oyuna bi alışsam ben offf

--------------- Ekleme ---------------

suya girince atıyo oyun

turgay09

Üye
virtual keylerin hepsi sertifika hatası verio ya .s

menü tuşu işe yaramıyor mu seçme tuşu hangisi

mıttık

Üye
ben denedim ancak oyuna giriyor i video gibi öle kendi kendine oynuyo..herhangi bi tuşa basıncada durduruyo direk

Sandrake

Üye
Sağol telefon hackli olsa 1 dakka bile durmam yüklerdim

arkadaşlar ben quake 1 in kurulum dosyasını arıyorum ve quake 3 quake2 var ama çok kasıyor yapamadım virtual keyboard için ben biliyorum önce proğrama girin boş sayfa gelir oradan add deyin ilk 2 kutucuğu seçenek special gibi bişey var oradan rast gele birini seçin.ikiksinide doldurunca back diyin seçenek save as deyin ve 1 ye kaydedin klasörünüz oluştu.artık keymapı kopyalayın şu benim dosyaları bulabilecek var mı

Del Rey

Üye
Bana baseq2 dosyasını bulabilir misniz? Link kırık.

arkadaşlar şu hife life ve nuke dukeyi açanlar bi konu açarlarsa sevinirim.yada şurus sitesini verirlerse bizde yapsak.şimdiden teşekkürler.

Ben satıcam telefonumu. Hayatımda aldığım en kötü telefon 5800. Aklı olan ya iphone alsın ya da Androidli telefon. Adamlar piyasada fırtınalar estiriyor nokia hala aynı kafa ile gidiyor. Bir insan hiç mi akıllanmaz? Satıp iphone alıcam. Güzel yanları da var telefonun ama çok kötü her akşam şarja takmaya başladım telefonu. Bilgisayara da bağlayamıyorum çalışmıyor usb.

acaba site bu muydu?

link kırık kardeşim bi yenileyebilsen çok iyi olur.Şimdi denedim çalışmadı.

Utku

Üye

Paylaşım için Teşekkürler.

anık

Üye
Linkler ölü yenilermisiniz