Pureview wp8li Nokia 5-6eylul de duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pureview wp8li Nokia 5-6eylul de duyurulabilir

Yıllardır bir Nokia gelenegi olan, yeni teknolojilerini, yeni cihazlarını, ortaklıklarını ve anlaşmalarını duyurdugu Nokia World 2012 25-26 Eylül tarihinden 5-6 Eylül 2012 tarihine alındıgı açıklandı.
Bu yıl yapılacak Nokia World etkinliğinin özelligi ise önceki yıllarda yapılanlar gibi büyük çaplı bir toplantı gibi degil de parça parça toplantılar halinde gerçekleşecek olması. Helsinki’de yapılacak toplantının uzun yıllardır ilk kez Nokianın anavatanı Finlandiya da yapacagı ilk Nokia World olması da bazı şüpheleri aklımıza getirmiyor degil..Nokia son yıllarda yaşadıgı çöküşü dogdugu yerden tersine çevirmek istiyor galiba.

Microsoft ile yaptığı ortaklıgın ilk cihazları olan Windows Phone lu Lumia seisinin, yeni üyesi de burada duyurulabilir. Ve bu yıldan başlayarak Nokia artık Nokia World gelenegine her yıl bu etkinlikte yeni bir amiiral gemi duyurarak devam edebilir.MWC 2012 de duyurulan Nokia 808 Pureview ın tanıtım toplantısında Nokia tarafından da açıklanan pureview teknolojisinin Lumia serisine entegre edilecegini de düşündügümüzde bu yıl ki Nokia World 2012 windows phone8 li Pureview Lumia telefonunu tanıtabilir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

m542tf

m542tf

Üye
hayırlısı olsun

doctorrr

doctorrr

Üye
uzay aracı gibi olur oda ha :D

theposies

theposies

Üye
ama biz daha lumialarımızın zevkini yaşayamadan symbiandaki gibi 1. Nesil olarak kalmayız :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
az önce aldıgım bir habere göre windows phone 8 mevcut bütün cihazlara yüklenebilecek. ve emin olun çok saglam bir kaynak verdi bu haberi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Windows 8 ile gelirse tadından yenmez. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyu açtım arkadaşlar haberi okuyabilirsiniz

aleranol

aleranol

Üye
yav ali kemal abi demin telefona indirdiğim youtube videolarını izledim lumia ile kıyaslamaların olduğu luma eziyo geçiyo ancak galaxy note ile kapışınca adam sürekli bıdı bıdı ekran diyo malmıdır nedir? Note u öve öve bitiremedi lanet herif. Halbuki videoda takılması da gayet açık. Konuya dönersem pureviewli lumia eğer bu kış veya bu kışdan önümüzdeki yaz arasında filan çıkarsa %100 elimde kerata :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dedigim gibi Alp Eren ekim ayında en geç yıl sonundan önce tabi yine ilk olarak ABDde çıkıcaktır cihaz.

genpoker

genpoker

Üye
umarım fiyatı da uygun olur

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Pek uygun olacağını sanmam ama parasını hak eder yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi gidiyo muyuz ? :kop2:

aleranol

aleranol

Üye
dedigim gibi Alp Eren ekim ayında en geç yıl sonundan önce tabi yine ilk olarak ABDde çıkıcaktır cihaz.

ekim felan önemli değil de türkiye gelişi önemli aslında. Çünkü 15tatilde veya önümüzdeki yaz tatilinde gelirse çok iyi olur. Ali abi buarada bir sonraki telefonum kesinlikle lumialardan olacak k. Artık alt segmenti bırak ortaya bile inmek istemiyorum. C7 beni tatmin etmiyor.Ancak flaşla filan ilgimi çekiyor. Ben önümüzdeki yıl lumiayı alınca seninle birlikte cihazda test edeceğimiz şeyler olursa çalışmak isterim. Son bir soru sen hangi ildesin abi önümüzdeki yıla bursada okuyacağım ilin belki bursadasındır :) 1/81 ihtimalle :kop:

theposies

theposies

Üye
sanırım İstanbul :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ekim felan önemli değil de türkiye gelişi önemli aslında. Çünkü 15tatilde veya önümüzdeki yaz tatilinde gelirse çok iyi olur. Ali abi buarada bir sonraki telefonum kesinlikle lumialardan olacak k. Artık alt segmenti bırak ortaya bile inmek istemiyorum. C7 beni tatmin etmiyor.Ancak flaşla filan ilgimi çekiyor. Ben önümüzdeki yıl lumiayı alınca seninle birlikte cihazda test edeceğimiz şeyler olursa çalışmak isterim. Son bir soru sen hangi ildesin abi önümüzdeki yıla bursada okuyacağım ilin belki bursadasındır :) 1/81 ihtimalle :kop:
test konusunda elimden geleni yaparım kardeşim.İstanbuldayım ben eskiden bursaya yakındım yalovadaydım ama bursa artık ters kalıyor.ama bu cihazların gelmesi seneye yaza kalmaz o zamana kadar wp9 bile çıkar:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt