Haber Nokia Lumia 1520 Detaylı İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1520 Detaylı İnceleme
Nokia geçtiğimiz yıl Ekim ayının sonlarında Abu Dhabi’de düzenlenen Nokia World etkinliğinde Windows Phone platformu adına bir çok ilke imza atan Nokia Lumia 1520 adlı yeni cihazının tanıtımını gerçekleştirmişti.

Nokia Lumia 1520, 1920x1080p Full HD ekranı,6″ büyüklüğündeki ekran boyutuyla phablet segmentine atılan ilk adımı, Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core chipsetiyle ilk dört çekirdekli işlemcisiyle, hem bu özelliklerdeki ilk Nokia cihazı hem de ilk Windows Phone akıllı telefon olmuştu.

Kasım ayının ilk günlerinde Amerika başta olmak üzere Kuzey Amerika ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde satışa çıkarılan Lumia 1520 stok sıkıntısıyla karşı karşıya kalmıştı. Stok sıkıntısının oluşmasında ise hem beklenenin üzerinde talep oluşması hem de Nokia’nın eski gücüne oranla kısıtlı üretim gücü nedeniyle arzda sorun oluşması gösterilmişti.

31 Ocak tarihi itibariyle Vodafone üzerinden 2199TL fiyatla kontratlı olarak satışa sunulan Nokia Lumia 1520 5 Şubat tarihi itibariyle de 2199 TL fiyatla yanında hediye aksesuar seçenekleriyle perakende mağazalarındaki yerini almış oldu. Cihazla ilgili ön bilgileri verdiğimize göre dilerseniz detaylı incelememize geçelim.

Nokia Lumia 1520 Detaylı İnceleme

• Beğen
Tepkiler: Lumiance, beats, suyunsesi ve 1 kişi daha

Warnings

Üye
İLK YORUM HEMEN İZLİYORUM :DVideo Yok ? :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
vidyo bekliyoruz

Son düzenleme:
csH

csH

Üye
Harici ses hoparlörü alt kısımdaki kavisin başladığı noktaya yerleştirildiği için cebinizde veya masanın üstündeyken kapanma riski olmaya için ses konusunda sorun oluşturmuyor. burda "olmaya" yazmışsın abi olmayacağı yazacağına onu düzeltirsin çok iyi bi inceleme olmuş :tşk:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
braayn

braayn

Üye
detaylı inceleme için tşkler özellikle batarya çok çok iyi.Bu donanım ile oyun oynamak çok iyi olsa gerek ..

• Beğen

skynet

Üye
Vidyo vidyo vidyo :maxicep:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Harici ses hoparlörü alt kısımdaki kavisin başladığı noktaya yerleştirildiği için cebinizde veya masanın üstündeyken kapanma riski olmaya için ses konusunda sorun oluşturmuyor. burda "olmaya" yazmışsın abi olmayacağı yazacağına onu düzeltirsin çok iyi bi inceleme olmuş :tşk:
yazım hataları olabilir. Ne kadar kontrol etsem de gözden kaçıyor. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kerim5534
afwerker

afwerker

Üye
Teşekkürler abi inceleme için emeğine sağlık :)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
cihaz çok kaliteli ama çok da büyük,ama pil performansı takdire şayan.çok teşekkürler Alikemal.bu cihaz 8.1 ile gelmeliydi cihaz daha bir havalı ve popüler olurdu bence.

dakamon

dakamon

Üye
Eline sağlık ali kemal abi çok güzel bir incelemeydi şu an Türkiye de bir ilk te olabilir bu inceleme :)

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: inceleme için

goktas19

goktas19

Üye
İnceleme için :tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Dün gece uykumdan feragat ettim okudum hepsini baya güzel olmuş, pil uçuyor resmen abi eline koluna sağlık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık dostum, inceleme için teşekkürler.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Abi emeğine ve 1520'ne sağlık :tşk:

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ellerine kollarına sağlık :tşk:
telefonun temasını da 38 saat sonra sarıdan cam göbeğine çevirmişsin :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet en sevdiğim renk o şimdilik. İkisi de cam göbeği renginde.
aslında turkuaz kapak alırsam ben de ilk iş cam göbeği yapacam temayı :) şimdilik çivit mavisi kullanıyorum, ilk zamanlar koyu kırmızıydı :) (tel sarı)

ArMaGeDdOn_87

Üye
video yok ?

Üst Alt