Haber Nokia Lumia 1520 Detaylı İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Çok güzel bir inceleme yazısı olmuş, emeğine sağlık Ali Bey. Bu cihaz kesinlikle çok güzel. Telefon alma planları olan arkadaşlardan 2200'ü geçtim, cebinden 2000 çıkarabilen herkesin kesinlikle 1. sıraya koymaları gereken tercihlerden biri olmalı.

Bu arada ben lumia 920'me gri renkli koruyucu aldım ve tema rengini de çelik mavisi seçtim. Renk griye daha yakın ve gri kap ile harika durdu arkadaşlar. ;)

cank551977

cank551977

Üye
Inceleme icin tesekkurler...:) ellerinize saglik...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Çok güzel bir inceleme yazısı olmuş, emeğine sağlık Ali Bey. Bu cihaz kesinlikle çok güzel. Telefon alma planları olan arkadaşlardan 2200'ü geçtim, cebinden 2000 çıkarabilen herkesin kesinlikle 1. sıraya koymaları gereken tercihlerden biri olmalı.

Bu arada ben lumia 920'me gri renkli koruyucu aldım ve tema rengini de çelik mavisi seçtim. Renk griye daha yakın ve gri kap ile harika durdu arkadaşlar. ;)
SS nizi atarsanız seviniriz hocam. ;)

dakamon

dakamon

Üye
O değilde sitenin tasarımı mı değişti? :)

dakamon

dakamon

Üye
Oyun hamurundan yapılmış telefon gibi duruyo :D

dakamon

dakamon

Üye
Ya bi saat önce sarılı sarılıydı sayfa böyle değişikti renkler falan yine eski halina geldi galiba. Ama yokya fiziksel olarakta bi farklı geldi

csH

csH

Üye
Ya bi saat önce sarılı sarılıydı sayfa böyle değişikti renkler falan yine eski halina geldi galiba. Ama yokya fiziksel olarakta bi farklı geldi
benimki hala kendinde değil gri duruyo :D

b80

b80

Üye
kocaman kocaman telefonlari
nerenizde tasiyosunuz hadi tasidiniz
tel yere dustumu ekran pert

Üst Alt