Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV - HANGI MODELLE CALISIYOR*
Sponsorlu Bağlantılar
nurulemin
Üye
vesteluydu alıcısını hangisi çalıştırıyor lütfen yardım edin
C01aY
Üye
vesteli galiba philips çalıştırıyo
mesutziya
Üye
arkadasım bu plisic irremote Nokia 5700XpressMusic ile çalısıyor mu?
Bende İrremote Desteklernmiyor diyo...
yukledim herseyi yaptım sertifikalıda ama... olmuyor olmuyor olmuyor........
Arkadaşlar bu programı kurdum. iki haftadır denemediğim tv kalmadı. birini çalıştırsam sevinecem. gerçi tam model nolu tv de bulamadım ama. tv arçelik 4472 çalıştıra bilen varmı. hangi tv modunda çalıştırabilirim. saygılar....
telefonnunuzun irremote desteklemesi için
1- s60 işletim sistemi
2- kızılötesine sahip olması gerekli...
aslan7708
Üye
arkadaşlar uzun süren araştırmalar sonunda irromote kumanda programını tv birinde çalıştırdım. n73 kızılötesi sol yanda orayı tv tutunca açılıyor. tahmin ediyorum ben yapamıyorum diyenler bunu uygulayınca başaracaklar ve benim gibi çok sevinecekler. Samsung lcd tv siteden güncelleyerek çalıştırdım. vesteli toshibanın ilk veya ikinci modeliyle çalıştırdım.
ama hala arçelik 4472 çalıştıramadım. bilgisi olan paylaşsın . kolay gelsin . paylaşım ve başarı çok güzel. saygılar...
maleguard
Üye
arcelik tüm modellerde metod 5 te çok güzel çalışıyor ama next 2000 x CI plus yapamadım yardım pls
ssserseriiii
Üye
arkadaşlar daha önce kumandalı saatler vardı saati tv tutuyordun o kendisi kızlötesinden tv kuamda kodunu buluyordu ve bu kadar ugrasamana gerek kalmıyordu boyle bir program yokmu ki