Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV - HANGI MODELLE CALISIYOR*
vestel 70 ekran tv e sadece sesı kızıyo anlamadım gıttı hepsını denedım olmuyo
endera
Üye
xbox1 için çalıştıran var mı?
hafrix
Üye
ya arkadaşar bende diji türk için arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ha bide uydu alıcısı adı frasnızca mı ingilizcemi ne oluyor yardımcı olursanız sevinir şimdiden teşekürlerimi sunarım .
faruk20127
Üye
arkadaşlar cosmos marka tv leri beko ile açılıyor.
Arkadaşlar diğer marka kodları internetten iniyor fakat o indirdiğimiz ir uzantılı dosyaları nereye yükleyecez bilen var mı?
yazarsanız sevinirim
faruk20127
Üye
yaa arkadaşlar bu programda tv var, klima var, uydu var da oto teybi ne olarak geçiyor
bizde trident 993DVD oto teybi var. hangisi çalıştırıyo bulan varsa yazabilirmi plsss
ben sabahtan akşama kadar uğraşıyorum mod larıda beraber deniyorum bayaa uğraştım. ayrıca diğer internetten inen kodlarıda nereye yükleyeceğimide bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
jose_brio
Üye
Bu irremote nin manual olarak kumandadan codes ları girip daha sonra çalıştırabileceğimiz bi patch ı yok mu acaba...
canshfal
Üye
Beko 70 ekran hangi model uyumlu yaw o kadar denedim hiç biri olmadı cevap lütfen?
solmyr67
Üye
saol kardeş
masorabdullah
Üye
merhaba arkadaşım bende sony ericsson p1 var uydu alıcısı goltmaster d smart,nasıl yapıcam.
saygılar şimdiden teşekkürler
buarada p1 ile ilgili bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba program arıyorumda [email protected]...
cacamert
Üye
ben size tek bir soru sorcam psiloc irremote nin kendi sitesinde kodlar war vestelin falan ben indirdim ama telin içine nereye atcaz bunları [email protected] mail
--------------- Ekleme ---------------
ben size tek bir soru sorcam psiloc irremote nin kendi sitesinde kodlar war vestelin falan ben indirdim ama telin içine nereye atcaz bunları mail atarsanız çok sevinirim
sahin.
Üye
philips butun tvleri çalıstırıyor nerdeyse 4yada 5 farklı tvde calıstı herkese slm
endera
Üye
ir uzantılı dataları nereye atacagız dıye sorular var..bilgi sahibi olanlar var mı?