DVD sorun değil ya 
İnş. becerebilirim bu oyun işini 
Gamplay baktım internetten çok iyiler ya senin en sevdiğin oyunlar neler merak ettim de ?
Bunda beceremeyecek birşey yoktur. Konsol zaten FW'li olarak gelir. Sizin tek yapmanız gereken oyunları, sağlıklı bir şekilde DVD'lere yazdırıp bu oyunları HDD'e aktarmak ve oynamaktır. Zaten başlangıçta HDD'den oyunu açtığınız zaman ilk önce DVD'yi ister. DVD'yi DVD-Rom'a taktıktan ve kısa bir süre sonra bu okunduktan sonra gerisi HDD'e kalır.
Benim en sevdiğim oyunlar başta Need For Speed'in tüm serileri olmak üzere, Flat Out'un serileri, Portal Serileri, Left Four Dead serileri, Serious Sam serileri ve yakında gelecek olan Serious Sam 3: BFE, Crysis serileri, Call of Duty serileri, Medal of Honor serileri, Battlefield serileri, Race Driver Grid, Gran Turismo 5, PSP'nin gözde oyunları olan Patapon'un serileri, GTA serileri, Popcap'ın gözde oyunlarından Plants vs Zombies Game of the year edition ve Plants vs Zombies Multiplayer ve devamı olarak Bejeweled Twist ile Bejeweled 3, Clive Barker's Jericho, Condemned Criminal Origins, Monday Night Combat, Brink, Amnesia The Dark Descent ( özellikle en iyi korku oyunudur, oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. ) Gatling Gears, F.E.A.R serisi ve daha fazlası mevcut. Artık sayamıyorum.

Ayrıca bugün Xbox 360 ve PS3'te F.E.A.R 3 çıktı. Gerçekten kullandıkları oyun motoru ve özellikle Warner Bros Games olması insanın içini kıpır kıpır yapıyor. Alma'nın geri dönmesi oyuncuları huzursuz ediyor.

F.E.A.R 3'ü ISO formatında olarak 5.94 GB'lık bir boyut ile indirdim ve DVD'lere yazdırdım. Oyun sorunsuz çalışıyor. Onun için eğer Xbox 360 Elite'de kararlıysanız, ilk önce oynamanız gereken oyunlardan biri de F.E.A.R'ın üçüncü oyunudur.
En vazgeçilmez ve bağımlılık yapan oyun ise Soldat'tır.