PS3 + TV Uyumu

Sponsorlu Bağlantılar

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
PS3 + TV Uyumu
Merhaba arkadaşlar son günlerde 1500 TL'ye bilgisayar almaya karar vermiştim fakat sonradan bu sistemin ileriye dönük olamayacağını farkettim vede PS3 almaya karar verdim.Sorarsanız ki neden PS4 almadın diye 1500 TL kasaya bir oyuna da 250 TL vermeye bütcem yok.Zaten kimsenin böyle bir bütcesi olmaz anca 25-30 yaşındaki çalışan abilerimizin olabilir.Şuanki kullandıgım bilgisayar laptop ee mecburen PS3 için 22 inç bir TV alacağım.Salondada TV var fakat genelde valide hanım sürekli baktıgı için orda oynayabileceğimi sanmıyorum :D Bende düşündümki HDIM girişli VGA girişli bir TV alayım ilerde PC aldıgımda monitör almama gerek kalmaz hemde rahat rahat PS3 oynayabilirim diye düşünüyorum.PS3'üde GOLD'dan almayı düşünüyorum 12 gb 500 TL 120 TL'ye de vatandan 500 gb 2.5 inç harddisk alıp takarsam problem kalmaz.Gelelim şimdi en büyük etken televizyona onuda teknosadan almayı düşünüyorum alta linklerini koyacağım herhangi bir problem çıkarıp çıkarmıcağını söylerseniz sevinirim yazı çok uzun oldu kusra bakmayın ama durumu iyi anlatabildim sanırsam okuduğunuz için teşekkürler. :))


 


kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Herhangi bir sorun çıkmaz televizyon anlamında da cihazını kırdırmak istiyorsan alacağın PS3'ün sürümüne falan bir bakman gerekiyor.Öyle her PS3 kırılamıyor malesef.Zaten HDMI girişi olan herhangi bir ekrana bağlayabilirsin PS3'ünü o konuda bir sorun olmayacaktır.Tek bakman gereken şey sahte oyun oynatmak için PS3 versiyonu.Ayrıca 2. el almayı düşünürsen 1500 liraya çok çok daha iyi bir PC toplayabilirsin evine.
 
Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Malesef 2. el düşünmüyorum.Gittigidiyordan orjinal oyunları almayı düşünüyorum online kodu problem olurm?Gittigidiyordan alırsam herhangi bir problemle karşılaşmak istemiyorum.En korktugum şey o allah nasib ederse philips televizyonu ve PS3'ü haftaya alacagım oyunları gittigidiyordan alma diyorsan en ucuz nerden alabilirim şimdiden teşekkür ederim yorumun ve yardımın için.


 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Oyunları alırken sorun olmaz merak etme.HDD alacağım diyince cihazı kırdıracaksın zannetmiştim o yüzden dedim.Herhangi bir sorun gözükmüyor topladığın ürünlerde o halde.

Oyunu gittigidiyordan ya da benzeri internet sitelerinden alabilirsin.En uygun ödeme yöntemi USA PSN'dir.PSN Card alıp PSN'nine kredi yüklersin ya da kredi kartın ile ve USA üzerinden oyunu satın alırsın sanal olarak.En ekonomik alım yöntemi bu.Kutulu almak istiyorsan 2. el, takas ya da gittidiyor v.s alabilirsin.0 kutulu ürünlerin fiyatları pek oynamaz zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tsukuyomi
Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
    Konu Sahibi
Birde kusra bakmassan birşey daha soracagım gittigidiyor kredi kartı ile alışveriş imkanı veriyor.Kapıda ödeme yok rica etsem kapıda ödeme seçenegi ulan,güvenilir,ucuz PS3 oyunu satan bir site önerirsen süper olur.Ben gittigidiyor'un kapıda ödeme seçenegi olduğunu sanıyordum malesef düşündügüm gibi degilmiş yanılmışım.Alacağım oyunlar BF4:GTA V
 
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
mediamarkt, gold gibi büyük mağazalardan alabilirsin ya da sahibindendeki kapıda ödeme seçeneği olan satıcılardan alabilirsin.Ben genelde bakırköy civarlarında bol bol bulunan oyun mağazalarına giderek oyunlarımı aldığımdan bu konu hakkında çok bilgim yok malesef :)
 
Luck Star

Luck Star

Üye
konuyu okuyacak zamanım yok ancak daha önce bende düşünmüştüm senin gibi. .

oyun oynıyacaksan kesinlike playstation al ..

ve eğer internetten oyun indiricem diyorsan ps3 ün 2. versiyonuna bakmanı tavsiye ederim yani en son çıkandan bir önceki..

onda internetten oyunlar yüklenebiliyor. yazılım felan çok basit. ayrıca sıfır bulmak da kolay.. hayırlısı olsun şimdiden :thumbup:
 

Benzer Konular

Alphanso
Cevap
2
Görüntüleme
1K
Alphanso
bybrock
Cevap
3
Görüntüleme
719
Cevap
1
Görüntüleme
399
hamza29
ka_za
Cevap
11
Görüntüleme
1K
kullanıcıadları


Üst Alt