Ps3te korsan oyun kullanınca psn'e giriyo mu ? 
Ve orj. oyun almayacağım 2si için de.Bir oyuna 100-150 lira veremem.
Ps3te korsan oyun nasıl oluyo ?
Ortada olmayan bir cihaz ile PS3'ü kapıştıran kim

Xbox 360 ile PS3'ü kapıştırıyoruz burada. PS3 bu durumda bile Xbox'ın yanından geçemezken birde Xbox 720 ile mi karşılaştıracağız? O zaman PS3 ezik durumuna düşer.

Ayrıca hayal dünyasında değiliz. Gerçek dünyadayız ve gerçekler zaten ortadadır. Ben Xbox fanlığı yapmıyorum. Sadece gerçek dünyada olanları size aktarıyorum. Onun için PS3'ün dünyasına çok düşmüşsünüz. Biraz gerçekleri görmenizi tavsiye ederim.

Hâla aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.

Bana teknik servis ile gelmeyin. Bir bilgisayar teknik servisi, Xbox'ın içindeki Donanımları bilecek IQ'ya ve beyne sahiptir. Onun için konsol, olası bir parça değişimi istediğinde teknik servis bunu kolaylıkla yapacaktır. Ben bile zamanında lehim gerektiren Xbox 360 Core'uma lehim yaptım ve Microsoft mühendislerinin yaptığından daha sağlam oldu.
Xbox Live'da korsan yazılım ile banlanıyormuşsunuz "mertolozzi". PS3 ise korsan yazılım ile beraber sizi kırmızı halı ile karşılayacaktır.

Ülkemizde de Xbox oyunlarının satışı yaygın değilmiş "mertolozzi".

Türkiye'de orijinal konsol oyunu olan çok insan var. Onun için milyonlarca PS3 oyunu gönderiyorlar

Aynı şekilde birmotta, PS3 oyunlarına yüklü para veriyormuş ve çift katmanlı Blu-Ray ile rahatlıkla oyunlarını oynuyormuş. Halbuki Blu-Ray Xbox'a da takılıyor. İnanılmaz bir durum... Bana internetteki yazılar ile gelmeyin "birmot". Kendi yazılarınız ile gelin.
Dediğim gibi Firmware'dan sonra PSN'e kolaylıkla girilmiyor. Ayrıca Jailbreak sonunda PS3'te korsan oyun oynayabiliyorsunuz. Aynı durum Xbox içinde geçerlidir. Fakat banlanma riski, PS3'te daha fazla olduğu için "Live" kullanıcılarına en iyi şekilde olanak sağlıyor. Oyuncu kitlesinin tamamını kontrol edemediğinden dolayı, PS3'te de Xbox'ta da banlanma riski vardır.
Ayrıca Xbox Live Gold üyeliğinde her oyunun kendine özgü puanı ve ödülleri vardır "birmot" Aynı şekilde gerekli puanı kazandığınız zaman buda profilinize güncel olarak yansıyor. Onun için daha fazla saçmalamayın 
Aşağıdaki tabloda ( 40+ ) ay sonrasında en çok satan ev konsolları tarihine bakın. PS3 son sıralarda yer alıyor. PS3, SNES ( Super Nintendo Entertainment System 'i ) bile geçememiş ve son sırada yer alıyor. Xbox ise şu zamana göre hâla beşinci sıradadır. Tabi hiçbir konsolu satış konusunda PS2 ve PS1 ile kıyaslayamayız "birmot". Çünkü PS2, benim favori konsollarım arasındadır. Zaten 140 milyon satış ile dünya genelinde hâla liderliği elinde tutuyor. 31 Ocak'ta ise PS2 satışı 150'ye çıktı. Onun için PS3'ün öncelikle SNES'i geçmesi gerekiyor.