Ps3 mü X-Box 360 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
DVD sorun değil ya :D
İnş. becerebilirim bu oyun işini :D
Gamplay baktım internetten çok iyiler ya senin en sevdiğin oyunlar neler merak ettim de ? :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
DVD sorun değil ya :D
İnş. becerebilirim bu oyun işini :D
Gamplay baktım internetten çok iyiler ya senin en sevdiğin oyunlar neler merak ettim de ? :D

Bunda beceremeyecek birşey yoktur. Konsol zaten FW'li olarak gelir. Sizin tek yapmanız gereken oyunları, sağlıklı bir şekilde DVD'lere yazdırıp bu oyunları HDD'e aktarmak ve oynamaktır. Zaten başlangıçta HDD'den oyunu açtığınız zaman ilk önce DVD'yi ister. DVD'yi DVD-Rom'a taktıktan ve kısa bir süre sonra bu okunduktan sonra gerisi HDD'e kalır.

Benim en sevdiğim oyunlar başta Need For Speed'in tüm serileri olmak üzere, Flat Out'un serileri, Portal Serileri, Left Four Dead serileri, Serious Sam serileri ve yakında gelecek olan Serious Sam 3: BFE, Crysis serileri, Call of Duty serileri, Medal of Honor serileri, Battlefield serileri, Race Driver Grid, Gran Turismo 5, PSP'nin gözde oyunları olan Patapon'un serileri, GTA serileri, Popcap'ın gözde oyunlarından Plants vs Zombies Game of the year edition ve Plants vs Zombies Multiplayer ve devamı olarak Bejeweled Twist ile Bejeweled 3, Clive Barker's Jericho, Condemned Criminal Origins, Monday Night Combat, Brink, Amnesia The Dark Descent ( özellikle en iyi korku oyunudur, oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. ) Gatling Gears, F.E.A.R serisi ve daha fazlası mevcut. Artık sayamıyorum. :evet: Ayrıca bugün Xbox 360 ve PS3'te F.E.A.R 3 çıktı. Gerçekten kullandıkları oyun motoru ve özellikle Warner Bros Games olması insanın içini kıpır kıpır yapıyor. Alma'nın geri dönmesi oyuncuları huzursuz ediyor. :d: F.E.A.R 3'ü ISO formatında olarak 5.94 GB'lık bir boyut ile indirdim ve DVD'lere yazdırdım. Oyun sorunsuz çalışıyor. Onun için eğer Xbox 360 Elite'de kararlıysanız, ilk önce oynamanız gereken oyunlardan biri de F.E.A.R'ın üçüncü oyunudur.

En vazgeçilmez ve bağımlılık yapan oyun ise Soldat'tır.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Bi konsolu alayım da gerisi kolay diyosun bakalım nolcak xbox almaya karar verdim her ne kadar ps3ün exc. oyunları dikkat çekse de 360 daha iyi bi karar olacak tüm cevapların için teşekkürler. Elite`i alacağım :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Falcon Board Xbox 360'ların yüz karasıdır ve en çok 3k riski veren konsoldur "Mertolozzi". Elite Jasper Board, Falcon Board'a göre daha dayanıklıdır. Kullandıkları Donanım farkından dolayı Elite biraz daha gelişmiş olduğu için 3k riski, Falcon'a göre azdır. Ayrıca evinizde kullanılan elektrik tesisatına da dikkat etmelisiniz. Voltaj düşmesi olduğu zaman buda konsolu 3k'ya iten nedenlerden biridir ve oyunları yazın oynamamanızı tavsiye ederim. Hava nemli ve basık olduğu için konsol nefes alamaz. Bunun sonunda da 3k hatası gelebilir. Xbox 360 veya PS3 ile mümkün olduğunca serin ve havadar bir yerde oyun oynamanız gerekir. Bunları dikkate almalısınız :evet:

Ayrıca PS3'te zaman zaman, sarı ve kırmızı ışık görür. PS3'ün FAT ve Slim modellerinde birçok kez Xbox Arcade'de olduğu gibi bu hatayı aldım. Yani Microsoft'a yüz karası diyenler, Sony'de görsünler :d:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Peki benim alacağım hangi board oluyor ? :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Peki benim alacağım hangi board oluyor ? :D

Tabiki de FW'li Jasper Board :D Falcon devri geçeli yıllar oluyor. Zaman zaman rüyamda Falcon'un 3k hatasını görmekteyim. Bir zamanların kâbusuydu. Ne mutlu ki Slim çıktı. :d:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:D Yani gönül rahatlığıyla alabilirim :D
Alırsam elite alacağım :D
120 gb yeter mi sence ? :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
:D Yani gönül rahatlığıyla alabilirim :D
Alırsam elite alacağım :D
120 gb yeter mi sence ? :D

"Mertolozzi" Xbox 360 Eliteyi, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 120 GB yeterlidir. Fakat isterseniz bunu 160 veya 250 GB olarak değiştirebiliyorsunuz. Bunu kaçırdığınız zaman tekrar FW'li bir Elite bulmak zor olur. Onun için siparişi verin :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yakında vereceğim siparişi :D

----------Eklendi @ 23:24:51 ---------- Yazıldı @ 22:09:06 ----------

Bir de şey fwli xbox'tan live`a girsem banlansam single olarak oyun oynayabilir miyim ?

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Xbox derim. Oynarsın heralde ama bellide ollmaz

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Tamam yakında vereceğim siparişi :D

----------Eklendi @ 23:24:51 ---------- Yazıldı @ 22:09:06 ----------

Bir de şey fwli xbox'tan live`a girsem banlansam single olarak oyun oynayabilir miyim ?

Live'ın Single oyun ile ilgisi yoktur. Single kendine özel yani çevrimdışı, Live'da çevrimiçi Multiplayer olduğu için Single'ken "Offline" durumunda oluyorsunuz. Bu durumda banlanma yoktur.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmmİyi o zaman :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şey her DVD-Writer ile Xbox oyunlarını yazdırabilir miyim ?Fark etmez dimi ? :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Bir de şey her DVD-Writer ile Xbox oyunlarını yazdırabilir miyim ?Fark etmez dimi ? :D

Zaten DVD-RW bir sürücüye sahip değilseniz, hiçbir veriyi CD/DVD'ye yazdıramazsınız "Mertolozzi" :D Eğer RW özellikli sürücüye sahipseniz, dilediğiniz kadar Xbox 360 oyunu yazdırabilirsiniz.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bi tane almam gerek bozuldu :D

Bu iyi midir ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
ASUS DVD-RW bakımından iyidir. Onun için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler o zaman
Tv bu:
Xbox bu:
Dvd-rw bu:
:D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
1.649 TL'ye 102 Ekran Fu*ll HD LED TV alabilirsiniz. LG televizyonlar da başarılı değildir. Sony veya Samsung işinizi görecektir.

Verdiğim linklere tıklayın ve ürünleri görün. Bu fiyata 102 cm LED TV'leri bu özellikler ile başka yerde bulamazsınız. Hiç şüphesiz LG, özellikleri bakımından Samsung ve Sony LED TV'lere erişemez.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Lg`ler kötü müdür ya ?
Bunda karar kıldım ama diğerleri daha iyiyse 1 kere alınacak çünkü iyisini almak gerek :hmmm

RedColt

RedColt

Üye
tabiki de ps3 derim. her türlü aksesuarıyla her yaşa hitap etmektedir. babmda oynar kardeşimde ... Jailbreak seayesinde bütün oyunlar da oynanabilmekte... Artık PSN türkiye de var . kesinlikle Playstationu tek geçerim.

Üst Alt