Ps3 mü X-Box 360 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
Ps3 3 yıldır kullanıyorum xboxa hiç bulaşma Kırmızı Işık hatası falan veriyordu eski sürümleri

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Utku™;3511661' Alıntı:
Ps3 3 yıldır kullanıyorum xboxa hiç bulaşma Kırmızı Işık hatası falan veriyordu eski sürümleri

Kırmızı ışık hatası eskide kaldı. Ayrıca kırmızı ışık hatası, tamamiyle kullanıcı hatasından kaynaklanır. 10 saat konsol açık kaldığı zaman E74 hatası da beraberinde gelir. Fakat bu kırmızı ışık hatası, ancak su soğutma veya Intercooler ile gideriliyordu. E74 hatası, Xbox 360 Slim çıktığından bu yana giderilmiştir.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal x360 alıcam gibi duruyor ama belli olmaz tam olarak karar vermedim daha :)

KralBaykus

KralBaykus

Üye
XBOX 360 Almak daha mantıklı bence .....D

matador77

Üye
tabiki ps3

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Xbox360'ın gamepad'i çok hoşuma gitti.
Ve görüntü kalitesinin ps3'ten daha iyi olduğu söyleniyor.

technoshark

technoshark

Üye
PS3 Başkası yalan.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Xbox360'ın gamepad'i çok hoşuma gitti.
Ve görüntü kalitesinin ps3'ten daha iyi olduğu söyleniyor.

Teknolojiden anlamayan kişileri kale almayın. Onlar PS3 der geçer. Bir yerde Microsoft, diğer yerde Sony. Ben size gerekli açıklamaları yaptım. Onun için hangisinin iyi olduğunu siz biliyorsunuz :kop:

Xbox'ın Wireless Gamepad'i, görünüş bakımından hoş ve PS3'e göre daha rahat oyun oynanıyor. Özellikle Xbox 360 Slim'in Gamepad'ini çok başarılı yapmışlar. Neredeyse Gamepad ile beraber uyuyorum diyebilirim :evet: PS1 çıktığından bu yana Sony, hâla takoz Gamepad'lerini üretmeye devam ediyor. Sixasis'in de PS1 Gamepad'inden farkı yok. Dizayn, görüntü aynı...

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu 3k olayı kafamı karıştırıyor tamam en aza indirilmiş ama.Uzun ömürlü bi makine istiyorum ve ben çok oyun oynarım bir sorun çıkarmayacağından emin misin ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
xbox HD 1080P dir.
Xbox 360+Kinect al.vall a1 gün boyunca başından kalkamassın.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yok ya ne bozulcak bizim orda int cafede var 2 tane gece gündüz hep açık xbox 360 kinect li hiç bişey olmadı.cafe 1 senedir açık ama hiç bişey olmadı konsollara. :D

----------Eklendi @ 21:52:11 ---------- Yazıldı @ 21:49:02 ----------

bence o kinectin zevkini mutlaka yaşamalısın

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ne bozulcak bizim orda int cafede var 2 tane gece gündüz hep açık xbox 360 kinect li hiç bişey olmadı.cafe 1 senedir açık ama hiç bişey olmadı konsollara. :D

----------Eklendi @ 21:52:11 ---------- Yazıldı @ 21:49:02 ----------

bence o kinectin zevkini mutlaka yaşamalısın

Slim Arcade Pack alacağım alırsam :D
Kinect için biraz beklemem gerek onu da sonra alırım :D

birmot

birmot

Üye
bence de ps3 al o pc mühendisi denen arkadaşı dinleme o xbox u övmekten başka bişey bilmiyo blu-ray film devri devir al izle ha sen para harcamıcam ben korsan oyun oynarım diyosan o zaman xbox al az az oyun oyna aman ha bozulur :d: ben ps3 ü hiç kapatmadan bir hafta bırakıyorum tık yok hdd demişsin ps3 te bu konu çok basit en düşüğü 160gb beyenmedin sök değiştir ben 1tb yaptım kendi ps3 ümü içi film müzik fotoğraf video klip dolu bide resmi yazılım diyo arkadaş garanti diyo sor bakalım türkiyede resmi satışı varmı :kop: türkiyeye destek vermiyor xbox

bune atari kasetimi ps3 te bunlara gerek yok bune ya komik
şimdi o arkadaş bi ton şey yazar ama sırf kafa karıştırır cevap bile vermem kime sorarsan sor forumda bu konuda anket bile var ps3 en çok tercih edilen konsol orda bile anlatmaya bile gerek yok çok iyi bi makina olsaydı korsan oyun oynatıyo diye her yer xbox cafe dolardı ama sokağa çık adım başı playstation cafe dolu neden acaba ....

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
bence de ps3 al o pc mühendisi denen arkadaşı dinleme o xbox u övmekten başka bişey bilmiyo blu-ray film devri devir al izle ha sen para harcamıcam ben korsan oyun oynarım diyosan o zaman xbox al az az oyun oyna aman ha bozulur :d: ben ps3 ü hiç kapatmadan bir hafta bırakıyorum tık yok hdd demişsin ps3 te bu konu çok basit en düşüğü 160gb beyenmedin sök değiştir ben 1tb yaptım kendi ps3 ümü içi film müzik fotoğraf video klip dolu bide resmi yazılım diyo arkadaş garanti diyo sor bakalım türkiyede resmi satışı varmı :kop: türkiyeye destek vermiyor xbox

bune atari kasetimi ps3 te bunlara gerek yok bune ya komik
şimdi o arkadaş bi ton şey yazar ama sırf kafa karıştırır cevap bile vermem kime sorarsan sor forumda bu konuda anket bile var ps3 en çok tercih edilen konsol orda bile anlatmaya bile gerek yok çok iyi bi makina olsaydı korsan oyun oynatıyo diye her yer xbox cafe dolardı ama sokağa çık adım başı playstation cafe dolu neden acaba ....

Bu konsolu sadece oyun oynamak için alıcam bluray var diye ps3 almam.Ancak xbox360 çabuk bozulur diye kararsızım.Dayanıklı olsa 1 dakka düşünmem alırım Xbox ama aması var işte :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yahu x-box 360 lar 1 yıldır açık duruyo int.cafede bişey olmadı diyorum size :D

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Sadece bu 3k olayı kafamı karıştırıyor tamam en aza indirilmiş ama.Uzun ömürlü bi makine istiyorum ve ben çok oyun oynarım bir sorun çıkarmayacağından emin misin ?

"Mertolozzi" burada Xbox 360 Slim'den bahsediyoruz. Yani artık Arcade, Elite, Pro ve Core serileri geçmişte kaldı. E74 3K hatasını zamanında bu konsollar da yaygın olarak alıyorduk. Fakat Slim'in soğutması ve dizaynına bakacak olursanız, artık 3K hatası yoktur. Çünkü eski modeller gibi üretim hatalı değildir. Oyun oynamayı çok severim ve benim dilimden anlayan konsolu seçerim diyorsanız Xbox 360 Slim'i almanızı tavsiye ederim. Eğer herhangi bir sorun çıkarırsa, konsolunuzu teknik servisi ben götürüp ücretini de ödeyeceğim :evet:

Ayrıca BlueTR. Xbox HD 1080p derken neyi kastediyorsunuz? Xbox kendinden 1080p HD destekli değildir. Ancak gerekli kablo ile 1080p desteği almak mümkün oluyor.

Birmot Xbox 720 konusunda ki yazdıklarımı itina ile okudunuz mu? Hâla cevabınızı beklemekteyim. :kop:

birmot

birmot

Üye
"Mertolozzi" burada Xbox 360 Slim'den bahsediyoruz. Yani artık Arcade, Elite, Pro ve Core serileri geçmişte kaldı. E74 3K hatasını zamanında bu konsollar da yaygın olarak alıyorduk. Fakat Slim'in soğutması ve dizaynına bakacak olursanız, artık 3K hatası yoktur. Çünkü eski modeller gibi üretim hatalı değildir. Oyun oynamayı çok severim ve benim dilimden anlayan konsolu seçerim diyorsanız Xbox 360 Slim'i almanızı tavsiye ederim. Eğer herhangi bir sorun çıkarırsa, konsolunuzu teknik servisi ben götürüp ücretini de ödeyeceğim :evet:

Ayrıca BlueTR. Xbox HD 1080p derken neyi kastediyorsunuz? Xbox kendinden 1080p HD destekli değildir. Ancak gerekli kablo ile 1080p desteği almak mümkün oluyor.

Birmot Xbox 720 konusunda ki yazdıklarımı itina ile okudunuz mu? Hâla cevabınızı beklemekteyim. :kop:

hala yanıtmı bekliyosun daha ortada olmayan bir cihazla ps3 ü kapıştırıyo arkadaş:ah neyin yanıtı hayal dünyasını geç o cihazla anca ps4 ü kapıştırırsın oda daha ortada yok :d: o yüzden boş işlerle uğraşmaya deymez ben demiştim yine yanıy yazar diye xbox fanlığına gerek yok teknik servis diyo yetkilisi yokmu bunun varsa bi adres verde ikna olalım işler garanti kapsamında olsun:oke:
blu-ray le işim yok demişsin örneğin god of war 3 35gb kapasiteli bir oyun gran turismo 5 19.5 gb bu oyunlar çift katmanlı blu-ray teknolojisi olmasaydı hiçbi işe yaramazdı xbox hala çift katmanlı dvd kullanıyo yani oyunlar maximum 6.8 gb detay ve oyun uzunluğu açısından bi düşün bak bu yazıda internette dolaşıyo:
Sony'nin Teknoloji yönetmeni Tim Moss, Twitter'da God of War III'den bahsetti.

"#GOW 3 35 GB tutuyor! Çift katmanlı Blu-ray'lere şükürler olsun." diyen Moss, sanki Microsoft ve Xbox 360'a laf sokar gibi konuştu.

save falan konusunda sıkıntı yok ps3 te hem hdd değişimi kolay ama sen xbox al sonra pişman olursan kendi kararın olduğu için kimseye bişey demezsin bana ne zaten ne karışıyorum ki sanki hangisini alırsan al para benim cebimemi gircek ben ps3 kullanıyorum 3 yıldır alttaki imzamdan da görebilirsin psn nin böyle bir özelliği var ödül kazandıkça o imza kendini psn den güncelliyo xbox live da korsan yazılımla girince banlanıyomuşsun yani online özelliği kapanıyo oda saçma çoklu oyun modu olmadan kendi kendine mi oynucan hep fifa turnuvalarını falan unut korsan olmadanda oyuna yine para vercen ülkemizdede xbox oyunları satışı yaygın değil takas yapanda az

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Ps3te korsan oyun kullanınca psn'e giriyo mu ? :hmmm
Ve orj. oyun almayacağım 2si için de.Bir oyuna 100-150 lira veremem.
Ps3te korsan oyun nasıl oluyo ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Ps3te korsan oyun kullanınca psn'e giriyo mu ? :hmmm
Ve orj. oyun almayacağım 2si için de.Bir oyuna 100-150 lira veremem.
Ps3te korsan oyun nasıl oluyo ?

Ortada olmayan bir cihaz ile PS3'ü kapıştıran kim :d: Xbox 360 ile PS3'ü kapıştırıyoruz burada. PS3 bu durumda bile Xbox'ın yanından geçemezken birde Xbox 720 ile mi karşılaştıracağız? O zaman PS3 ezik durumuna düşer. :d: Ayrıca hayal dünyasında değiliz. Gerçek dünyadayız ve gerçekler zaten ortadadır. Ben Xbox fanlığı yapmıyorum. Sadece gerçek dünyada olanları size aktarıyorum. Onun için PS3'ün dünyasına çok düşmüşsünüz. Biraz gerçekleri görmenizi tavsiye ederim.:kop:
Hâla aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. :kop:Bana teknik servis ile gelmeyin. Bir bilgisayar teknik servisi, Xbox'ın içindeki Donanımları bilecek IQ'ya ve beyne sahiptir. Onun için konsol, olası bir parça değişimi istediğinde teknik servis bunu kolaylıkla yapacaktır. Ben bile zamanında lehim gerektiren Xbox 360 Core'uma lehim yaptım ve Microsoft mühendislerinin yaptığından daha sağlam oldu.

Xbox Live'da korsan yazılım ile banlanıyormuşsunuz "mertolozzi". PS3 ise korsan yazılım ile beraber sizi kırmızı halı ile karşılayacaktır. :evet: Ülkemizde de Xbox oyunlarının satışı yaygın değilmiş "mertolozzi". :kop:Türkiye'de orijinal konsol oyunu olan çok insan var. Onun için milyonlarca PS3 oyunu gönderiyorlar :ehe Aynı şekilde birmotta, PS3 oyunlarına yüklü para veriyormuş ve çift katmanlı Blu-Ray ile rahatlıkla oyunlarını oynuyormuş. Halbuki Blu-Ray Xbox'a da takılıyor. İnanılmaz bir durum... Bana internetteki yazılar ile gelmeyin "birmot". Kendi yazılarınız ile gelin.

Dediğim gibi Firmware'dan sonra PSN'e kolaylıkla girilmiyor. Ayrıca Jailbreak sonunda PS3'te korsan oyun oynayabiliyorsunuz. Aynı durum Xbox içinde geçerlidir. Fakat banlanma riski, PS3'te daha fazla olduğu için "Live" kullanıcılarına en iyi şekilde olanak sağlıyor. Oyuncu kitlesinin tamamını kontrol edemediğinden dolayı, PS3'te de Xbox'ta da banlanma riski vardır.

Ayrıca Xbox Live Gold üyeliğinde her oyunun kendine özgü puanı ve ödülleri vardır "birmot" Aynı şekilde gerekli puanı kazandığınız zaman buda profilinize güncel olarak yansıyor. Onun için daha fazla saçmalamayın :kop:

Aşağıdaki tabloda ( 40+ ) ay sonrasında en çok satan ev konsolları tarihine bakın. PS3 son sıralarda yer alıyor. PS3, SNES ( Super Nintendo Entertainment System 'i ) bile geçememiş ve son sırada yer alıyor. Xbox ise şu zamana göre hâla beşinci sıradadır. Tabi hiçbir konsolu satış konusunda PS2 ve PS1 ile kıyaslayamayız "birmot". Çünkü PS2, benim favori konsollarım arasındadır. Zaten 140 milyon satış ile dünya genelinde hâla liderliği elinde tutuyor. 31 Ocak'ta ise PS2 satışı 150'ye çıktı. Onun için PS3'ün öncelikle SNES'i geçmesi gerekiyor. :kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt