Profil Müziği ve Aylık Kotam...:DDD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ha gayret bi çözüm bulacağız :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu Taylan pm atarken profile giriyor musun tıkla nickin üzerine pm yolla de yolla bunu da isteyen için öyle olsun dedim :)

ViperRKO

ViperRKO

Üye
xD xD

1- Sınırsıza Gecmek
2- Mb sınırı koymak
3- Profile girmemek.
4- Maxicepten Ayrılmak
5- Not defterine yazıp ordan kopyalayığ profile girip yazıyı yapıstırıp direk cıkmak ( daha fazla yüklenmeden :d:)

--------------- Ekleme ---------------

Yahu Taylan pm atarken profile giriyor musun tıkla nickin üzerine pm yolla de yolla bunu da isteyen için öyle olsun dedim :)

haa.. ok ben anlamadım :D

Ozan

Ozan

Admin
Salih Baba™;1940861' Alıntı:

Lafın özü böyle bir sistem getirilebilir mi...:oke:Yani isteğe göre profil müziği görme...:hmmm
Lafın özü, böyle bir opsiyon olması şu an için görünürde yok + websitelerinde kota dostu bir yapılanma olgusu da yok zaten hiçbiryerde . Çünkü isteyen sadece istediği içerige girebilir (Örnegin: Profiller gibi)

Emir

Emir

Üye
Kardeş haklısın bu işe ozanın el atması lazım kota su gibi gider harbiden çok proplem yaşayan olur

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Lafın özü, böyle bir opsiyon olması şu an için görünürde yok + websitelerinde kota dostu bir yapılanma olgusu da yok zaten hiçbiryerde . Çünkü isteyen sadece istediği içerige girebilir (Örnegin: Profiller gibi)

En azından müziklerin boyutlarını kücültme var. profil müziği ekleme konusunda oraya yazın küücük sarkı koysunlar.Veya boyutunu kücültsünler.

Ozan

Ozan

Admin
En azından müziklerin boyutlarını kücültme var. profil müziği ekleme konusunda oraya yazın küücük sarkı koysunlar.Veya boyutunu kücültsünler.
Kotasını çok düşünenler, profil sayfasını ziyaret etmesinler öyleyse bana biraz mantıksız geldi bu olgu. Sonucta zorla profil penceresi açmıyoruz ki sitede.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Sanane kardeşim istersem 15 mb. lık şarkı koyarım dinleme sen de :ehe:ehe:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kotasını çok düşünenler, profil sayfasını ziyaret etmesinler öyleyse bana biraz mantıksız geldi bu olgu. Sonucta zorla profil penceresi açmıyoruz ki sitede.
Gelen mesajlara cevap yazarken sorun yaşıyorum zaten yoksa profil profil gezmek gibi bir lüksüm yok....

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Salih Baba™;1950938' Alıntı:
Gelen mesajlara cevap yazarken sorun yaşıyorum zaten yoksa profil profil gezmek gibi bir lüksüm yok....

helal ossun ;) :) aynen benim durumda öyle. profil profil gezmiyorum. girmek zorunda kaldıım anlar oluyo.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Salih Baba™;1940861' Alıntı:
Lafın özü böyle bir sistem getirilebilir mi...:oke:Yani isteğe göre profil müziği görme...:hmmm

firefox kullanıyorsan flashblock eklentısını kullanabılırsın. bu eklentı flash yuklemelerını siz okey vermedıkce calıstırmıyo. yanı profıle gırdıgınde dırek muzık calmıyor. uzerınde bır play tusu olusturyo bu tusa tıklarsan parca calmaya baslıo. bunu onerebılırım. bence bır dene hosuna gıdecektır.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
firefox kullanıyorsan flashblock eklentısını kullanabılırsın. bu eklentı flash yuklemelerını siz okey vermedıkce calıstırmıyo. yanı profıle gırdıgınde dırek muzık calmıyor. uzerınde bır play tusu olusturyo bu tusa tıklarsan parca calmaya baslıo. bunu onerebılırım. bence bır dene hosuna gıdecektır.
Bunu deneyeceğim çok yararlı olacaktır...:)

Konu kilitlenebilir ayrıca....

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Salih Baba™;1960300' Alıntı:
Bunu deneyeceğim çok yararlı olacaktır...:)

Konu kilitlenebilir ayrıca....

:oke:

Emir

Emir

Üye
Salih Baba™;1946478' Alıntı:
Negative'den ses yok yaw nedendir acaba...:D
o zaman sende bagır... salih belki duymuyodur :megafon: :D :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:eheGerek yok...:D

Zaten açıklamasını yaptı...
Mustafa abinin dediği daha mantıklı...
:oke:

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Salih Baba™;1961246' Alıntı:
:eheGerek yok...:D

Zaten açıklamasını yaptı...
Mustafa abinin dediği daha mantıklı...:oke:

Evet. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt