Portico Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı! (17/01/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nokia software updater proğramı yeni yazılımı buluyor arkadaşlar bilginize.win8 de yükleyemedi ama navideki dosyayla aynı olduğu kesin :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia software updater proğramı yeni yazılımı buluyor arkadaşlar bilginize.win8 de yükleyemedi ama navideki dosyayla aynı olduğu kesin :oke:

Yükleyemedi derken?
Bende Windows 8 64 Bit var. Nokia Software Updater ile güncel yazılımı buluyor.
Yükle dersem yüklemeyecek mi yani şimdi :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Yükleyemedi derken?
Bende Windows 8 64 Bit var. Nokia Software Updater ile güncel yazılımı buluyor.
Yükle dersem yüklemeyecek mi yani şimdi :hmmm

abi bendede win8 64 bit var ama o bitlerin biride işe yaramıyor bendeki nsu yüklemiyor :(

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Hımmm bir de ben deneyim bakıyım :hmmm

dene bakim abi ve sonucu yazarsan sevinirim.bendeki pat die uygulamayı kapatıyor yükle dediğimde.çözüm ara yada kapat benzeri bi uyarı çıkıyor ne dersem diyim netice aynı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

dene bakim abi ve sonucu yazarsan sevinirim.bendeki pat die uygulamayı kapatıyor yükle dediğimde.çözüm ara yada kapat benzeri bi uyarı çıkıyor ne dersem diyim netice aynı.

Evet yazılımı indirdikten sonra uyumluluk kontrolü yapıyor, orayı da geçiyor.
"Tamam yükle" deyince hata iletisi verip kapanıyor uygulama. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nsu guncelleme yapamaz ki:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

neden abi? baya yapacakmış gibi ilerliyor ama :hmmm
:D yani romu yuklemek icin olan programlar belli. Yoksa suite de guncellerdi. Ama guncelleme ya flashlama yoluyla ya da ota olarak yukleniyor. Başka yolu yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nsu guncelleme yapamaz ki:D

Güncelleme yapıyor sanırım dostum.
Çünkü yazılımı buluyor, indiriyor.
Güncellemeye hazırlıyor. Kullanıcıya "tüm verilecek silinecek yedek alın" diye uyarı veriyor.
Ancak tamam yükle deyince "bir hata ile karşılaştı" diyerek windows hata ekranı geliyor.
Ancak Windows 8'de hata veriyor.
(Hata programdan kaynaklı değil, Windows 8 ile bir uyumsuzluk var sanırım)

- - - Eklendi - - -

Nokia Software Updater (NSU), Windows 8 (64 Bit)'de güncellemeyi başlatırken hata verdiği için Nokia Care Suite (NCS) ile flaşlayarak güncelledim az önce :oke:
İşlem tamam. Everything is OK :kıskıs:

Yedeklemeyi yüklüyor şu an. Yedeklerimi geri yüklemesi bitince sistemi karıştırıp nelerin yeni olduğuna bakacağım.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Abi benim ncs görmedi dosyaları :( telefonda yüklü olanla aynı surum numarasına sahip olduğumdan mı görmedi acaba?

PureFood

PureFood

Üye

Güncelleme yapıyor sanırım dostum.
Çünkü yazılımı buluyor, indiriyor.
Güncellemeye hazırlıyor. Kullanıcıya "tüm verilecek silinecek yedek alın" diye uyarı veriyor.
Ancak tamam yükle deyince "bir hata ile karşılaştı" diyerek windows hata ekranı geliyor.
Ancak Windows 8'de hata veriyor.
(Hata programdan kaynaklı değil, Windows 8 ile bir uyumsuzluk var sanırım)

- - - Eklendi - - -

Nokia Software Updater (NSU), Windows 8 (64 Bit)'de güncellemeyi başlatırken hata verdiği için Nokia Care Suite (NCS) ile flaşlayarak güncelledim az önce :oke:
İşlem tamam. Everything is OK :kıskıs:

Yedeklemeyi yüklüyor şu an. Yedeklerimi geri yüklemesi bitince sistemi karıştırıp nelerin yeni olduğuna bakacağım.

Bakalım beklediğimize değecek mi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi benim ncs görmedi dosyaları :( telefonda yüklü olanla aynı surum numarasına sahip olduğumdan mı görmedi acaba?

NSU ile güncel yazılımı indirdiysen, zaten o dosyaları NCS'nin kullanacağı dizine indiriyor.
(C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821)

Böylece NCS kullanırken dosyaları otomatik görüyor.

Ama yok NaviFirm'den indirdiysen, dosyaları yukarıdaki dizine kendin atman gerekiyor.

Bunları yapmana rağmen görmüyorsa, senin de dediğin gibi, daha önceden flaşlama yada güncelleme yaptığın için, yazılım sürümü aynı olduğu için görmüyordur. Yada NaviFirm'den indirirken belki yanlış sürüme ait yazılım indirmişsindir.
:hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

NSU ile güncel yazılımı indirdiysen, zaten o dosyaları NCS'nin kullanacağı dizine indiriyor.
(C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821)

Böylece NCS kullanırken dosyaları otomatik görüyor.

Ama yok NaviFirm'den indirdiysen, dosyaları yukarıdaki dizine kendin atman gerekiyor.

Bunları yapmana rağmen görmüyorsa, senin de dediğin gibi, daha önceden flaşlama yada güncelleme yaptığın için, yazılım sürümü aynı olduğu için görmüyordur. Yada NaviFirm'den indirirken belki yanlış sürüme ait yazılım indirmişsindir.
:hmmm

rm-821 tr turkcell black olanı indirdim hatta nsu nun belirttiği yazılımı bulup sadece onu indirdim abi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

rm-821 tr turkcell black olanı indirdim hatta nsu nun belirttiği yazılımı bulup sadece onu indirdim abi.

Cihazı Turkcell'den aldıysan doğru indirmişsindir. Zaten NSU'dan indirdiysen yanlış olma ihtimali yok.
Buna rağmen NCS'de yazılımı görmüyorsa bir sıkıntı olmalı.
Telefonun üstündeki yazılım aynı olsa bile yine de görmesi lazım bence.
(Farzedelim ki canın aynı yazılımı yeniden flaşlamak istedi :))
Windows'ta "Gizli Dosyaları Göster" seçeneği aktif değilse aktif edip bir de öyle dene.
O da olmazsa Nokia Care Suite'in yüklü olduğu klasörde MultiSoftware Updater'ın exe'sini bulup sağ tıkla ve "yönetici olarak çalıştır" de bakalım faydası olacak mı :hmmm

ikbal24

Üye
bekleyin az kaldı siz dert çekeceğinize microsoft çeksin

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlardün telefonu teknosadan aldım.
Hakkında bölümünde
IS SÜRÜMÜ:8.0.10211.204
ÜRÜN YAZILIM DÜZELTMESİ:1232.5951.1249.1001
DONANIM DÜZELTME NUMARASI:1.0.0.0
MOBİL İLETİŞİM YAZILIMI NUMARASI:1.0.202075.3
ÇİP SOC SÜRÜMÜ:8960

yazıyor. şimdi bu telefonda portico güncellemesi yapılmış mı? ben güncelle dedim güncel dedi:)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlardün telefonu teknosadan aldım.
Hakkında bölümünde
IS SÜRÜMÜ:8.0.10211.204
ÜRÜN YAZILIM DÜZELTMESİ:1232.5951.1249.1001
DONANIM DÜZELTME NUMARASI:1.0.0.0
MOBİL İLETİŞİM YAZILIMI NUMARASI:1.0.202075.3
ÇİP SOC SÜRÜMÜ:8960

yazıyor. şimdi bu telefonda portico güncellemesi yapılmış mı? ben güncelle dedim güncel dedi:)

evet yapılmış gerek yoktur daha

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Teşekkürler
Sent from my Lumia920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teknosa artık güncellenmiş yeni seri cihaz mı satmaya başlamış ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt