Huawei P10 İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P10 İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Başladı!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Çinli üretici Huawei'nin Filipinler'deki müşterileri için iyi haberleri var. Huawei P10 ve P10 Plus akıllı telefon modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi indirilmeye hazır. Güncelleme, kademeli olarak kullanıma sunulmaya başladı ve yakında tüm kullanıcılar için indirilebilir olacak. Ancak şimdilik güncelleme sınırlı bir kullanıcı grubuna ulaştı.

Güncellemenin geldiğine dair bildirim almayan kullanıcılar, Ayarlar menüsünden Android 8.0 Oreo güncellemesinin telefonları için mevcut olup olmadığını kontrol edebilir. Filipinler'deki bazı facebook yorumlarında güncellemeyi almayanların çoğunlukta olduğu görülüyor. Bu nedenle güncellemenin Global olarak dağıtılması da uzun sürebilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Huawei, P10 ve P10 Plus için Android 8.0 Oreo Beta test sürecini başlattığında, güncelleme ile gelecek değişikliklerle ilgili bir yenilik listesi yayınlamıştı. Şu an için Android 8.0 Oreo güncellemesi ile ilgili yeni bir değişiklik listesi yayınlanmadı.

Huawei, bu aralar 27 Mart tarihinde Paris'te düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtacağı P20 ve P20 Pro modelleri ile meşgul ancak bu tanıtım öncesinde yayınlanacak güncelleme ile marka algısını da güçlendirmek isteyebilir. Bu yüzden güncellemenin bir kaç gün içinde Avrupa ülkelerindeki tüketicilere de sunulması muhtemel görünüyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt