Moto Z Android 8.0 Oreo Güncellemesi Avrupa'da Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Moto Z Android 8.0 Oreo Güncellemesi Avrupa'da Yayınlanmaya Başladı
Motorola'nın yaklaşık iki yıl önce piyasaya sürdüğü eski amiral gemisi Moto Z bugün itibariyle Avrupa'da Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başladı.


Android Oreo'nun ilk kararlı sürümünün Moto Z için dağıtılmaya başlamasından bu yana yaklaşık bir ay oldu. Güncelleme ilk olarak Brezilya'daki Moto Z kullanıcıları için OTA üzerinden gönderilmeye başlamıştı. Bugün ise Moto Z Android 8.0 Oreo güncellemesi Avrupa'daki kullanıcılar için dağıtılmaya başladı. Eğer sizde Moto Z kullanıyorsanız ara ara cihazınızın ayarlar menüsünden yazılım güncellemeleri kısmını kontrol etmeyi unutmayın.

https://www.maxicep.com/moto-z-play-android-80-oreo-guncellemesi-yayinlanmaya-basladi
Moto Z Play Android 8.0 Oreo Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı
Yazılım sürümü OPL27.76-51 olarak gelen Oreo güncellemesi ayrıca en yeni güvenlik yamalarından biri olan 2018 Mart ayı güvenlik yamasını da cihazınıza ekliyor. Android Oreo ve güvenlik yamasının yanı sıra, Moto Z kullanıcıları ayrıca yeni güncellemeyi yüklendikten sonra kararlılık iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri sayesinde cihazlarını daha çok severek kullanmaya başlayacaktır.



Güncelleme henüz yeni dağıtılmaya başladığı için Avrupa'daki bütün kullanıcılara ulaşması birkaç hafta sürebilir. Güncelleme geldiğince bir bildirim alacaksınız. Siz yinede önümüzdeki birkaç hafta boyunca ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek yazılım güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.

Moto Z Android 8.0 güncellemesini yüklemeden önce dosyalarınızı yedekleyin ve cihazınızın en az %50 civarında şarjının olduğundan emin olun. Aksi halde güncelleme yüklerken cihazın gücü kesilirse sonuçları kötü olabilir. Güncellemeyi yükledikten sonra düşüncelerinizi yorum yazarak belirtebilirsiniz.
Moto Z Android 8.0 Oreo Güncellemesi Avrupa'da Yayınlanmaya Başladı
 


Üst Alt