Samsung Galaxy S7 ve S7 edge için Android nougat güncellemesi sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 ve S7 edge için Android nougat güncellemesi sunulmaya başlandı
Samsung, Android adındaki mobil işletim sistemini kullanan en önemli firmalardan birisi ve Güney Kore devi firma uzun süredir Android işletim sistemine sahip Galaxy akıllı telefon modelleri ile pazarda lider durumda.



Google'ın geçtiğimiz sene Ağustos ayı sonunda Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemini yayınlamasının ardından Samsung, önemli Galaxy modelleri için güncelleme çalışmalarına başlarken, bu cihazların başında da Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge geliyordu.

Geçtiğimiz sene MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulan akıllı telefonlar Mart ayında da satışa çıkmıştı. Şu anda firmanın en çok satan modelleri arasında bu iki akıllı telefon zirvede yer alıyor.

Samsung, 2016 sonlarında Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android Nougat beta programını bazı ülkelerde başlatmıştı. Bir süre test sürecinin ardından Aralık ayı sonunda bu program sonlandırılırken, güncellemenin de dünya genelinde sunulması bekleniyordu.

Gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunmaya başladı. Şu an için ilk planda beta yüklü cihazların güncelleme aldığı ifade edilmekte.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android Nougat güncellemesinin 17 Ocak tarihinde sunulmaya başlanacağı bilgisi gelmişti. Ancak görüldüğü kadar ile Samsung, beta sürüm yüklü modeller için final versiyonu sunmaya başladı. Önümüzdeki günlerde de farklı ülkelerde güncellemenin yayınlanmasını bekliyoruz.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Gelir Gelmez Yüklemeyin Cihaz Çökebilir :D
 


Üst Alt