Portico Güncellemesi Dağıtılmaya Başladı! (17/01/2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye

estagfirullah itaat edilecek sahip de değilim sizler de itaat kültürüyle yetişmiş bir gençlik değilsiniz.
arkadaşım. Biz sözünün doğruluğuna itaat ediyoruz yanlış anlaşılmasın gerektiği yerde eleştiri yapmasını da biliriz sonuçta içimizde ki en tecrübeli arkadaş sensin senin el fenerin ile yola devam ediyoruz yanlışmıyım:D

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Neler öğrendim Ali Kemal abi sayesinde...

Sorduğum soruların her zaman cevaplarını aldım.Hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı.Her konuda bizleri aydınlatmaya devam ediyor.

Büyüksün usta

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bende burada ki arkadaşlar sayesinde birçok sorunu hallettim 920 yi almama sebep olan arkadaşım ali kemal dir pişman olmayacağım bir telefon aldırdığı için teşekkür ediyorum biraz bütçemi aştı ama değdi doğrusu

komando04

komando04

Üye

Nokia görevlisinin Portico güncellemesinin dağıtılmaya başladığını bildiren mesajının görüntüsü.

- - - Eklendi - - -

"Nokia Lumia 920 ve 820 modelleri için performans iyileştirmeleri sağlayan Windows Phone 8 güncellemesi yayınlanmaya başladı. Dağıtımın önümüzdeki haftalar boyunca kademeli olarak devam etmesi ve Mart ayı ortalarında tamamlanması bekleniyor. Güncelleme sizin için indirilebilir olduğunda, telefonunuzda uyarı alacaksınız."

çok teşekkürler abi sağolasın

alical33

alical33

Üye
Ali sen de navideki dosyalar duruyor mu pcde duruyorsa upload eder misin ben de flashlıyacağım.
benim tele kvkda yüklediler malesef dosyalar yok

- - - Eklendi - - -

Bide benim soruma cevap verseydiniz

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar güncellemede foto ve videolar gitmez zaten sistem için ayrılan alanı silip yerine yükler sıkıntı olacağını sanmıyorum bu güncelllemelerle WP8 dahasağlam olacaktır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ya bu güncelleme ülke ülke mi geliyor yoksa seriye göre karışıkmı

hasantan

Üye
Nokia Care Suite ile update alabilirsiniz.

1232.5951.1249.1002

Yükleme yapılınca telefon tamamen sıfırlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nokia Care Suite ile update alabilirsiniz.

1232.5951.1249.1002

Yükleme yapılınca telefon tamamen sıfırlanıyor.
arkadaşım bu senin yazdığın Türkcell için olan 1232.5951.1249.1001 olanı flaslayın Türkiye için olan bu

katil_197

katil_197

Üye
ülkeyi amerika yaparsan guncelleme gelirmi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
navifirmden dosyaları çekiyorum şuan akşam yedekleme yapıp flashlayabilirim olmadı yarına kalır :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Arkadaşlar bu navi deki dosyalar beklediğimiz yeni yayınlanmaya başlayan portico mu yoksa şu geçen ay yayınlanan la aynı mı?

alical33

alical33

Üye
Navideki yeni romda pr 1.1 varmı

nanotex

nanotex

Üye
Buyrun arkadaşlar maxicep wp8 ailesine hediyem :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şubat ortasında bizde...
Dayanın biraz, ne kaldı ki şunun şurasında... :kıskıs:

Bkz. Portico Güncellemesi İçin Yapılması Gereken:

[video=youtube;8mQ8XmTAAH8]http://www.youtube.com/watch?v=8mQ8XmTAAH8[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kimbilir_01
nanotex

nanotex

Üye
Eyvallah :D Tabii canım ne kaldı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt