Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

en yuksek pokemonum 63 level charizard 2. pokemonum 30 lvl snorlax dıgerlerı 15 ve 16 level bu levellerle nereye gırebılırım kı her seferınde kaybedıorum

en yuksek pokemonum 63 level charizard 2. pokemonum 30 lvl snorlax dıgerlerı 15 ve 16 level bu levellerle nereye gırebılırım kı her seferınde kaybedıorum
Bence bir bitki pokemonu yakala her savaşta önce onu gönder sonra karşındakini toz saldırısıyla uyutup charizard ile ver coşkuyu....
Ben zor durumlarda hep öyle yapardım çokta işe yarardı...

salih baba guzel hos dıyosun amma zaten level yukseltme ıle ugrasmak ıstesem bınbır turlu yol var ama benım neredeyse butun pokeler dusuk level o nedenle benım acıl olarak telde yukledıgım vbag save dosyasını pc dekı visual boy advance ye uyarlayıp acmam gerekıo ama bı yerde eksıklık yapıorum heralde o nedenle acılmıo uzantıları dahı ayarlıorum olmuo((

Öylesini hiç denememiştim ondan bilmiyorum....

salih baba yaptım oldu ancak sımdıde gameshark ları yapamıorum bı turlu olmuo(((((

ya 5. adadaki roket üssüne gidiyorum pasword istiyor o pasword u nerden bulabilirim bir yardım etsenize

Kardeşim Allah sndn razı olsn 5 gündür uraşıyorm bunla

yha Bana Emölatör Lazm Verebilirmisinz ?

Eywalla Saolasın Salih Baba Sn olmasan ne yapcaz bilmiorm

salih abi önceki sayfalarda oyunun linkini vermişsin oyun gba oyunu bende gba oyunları çok kalitesiz acaba sizdede böylemi gba emulatorle calıstırdıgım oyunların grafikleri çok kötü nes emulatorde var ama o kaliteli sorun bendemi acaba?

Yok genelde oyunlar gerçekten bozuk görüntülü oluyor ona yapılabilecek bir şey yok diye biliyorum....
Ama pokemon oyunu gayet net oluyor..Bir de Vbag içinde oyunları oynaken oyunun çözünürlüğünü ayarlıyabiliyoruz ben oyunları sağa veya sola yatık oynamanızı tavsiye ederim çünkü dikey oynarken oyunun görüntüleri kayabiliyor ama yatık oynarken öyle bir sorun kalmıyor....

benim tel e63 yatay ekran zaten yani bide şu pokemonun görüntü kalitesine bakayım.Açıklaman için teşekkür ederim

elano68

Üye
Arkadaslar bu oyunda LAVENDER TOWN: bolumunde yada yakınında save dosyası olan paylasabilir mi acil vbag icin
şimdiden teşekkürler

6 adadaki beyaz kapının önündeki adam nasıl gidicek yaa bi orasını gecemedim ne yaptıysam o adam orda yaa bi bilgisi olan varmıı ya ??? bi yardımcı olun beyler

Ben adaları oynamamıştım ama bilen arkadaş varsa yazsın....